cnm panik yapma buz kalıplarına salatalık rendele donduktan sonra iz kalan yerlerde gezdir . . .
ve dinlen yani uyu cildin yapılandığı ve yenilendiği evredir uyku . . .
hemen yapıyorum teşekkr ederim geçermi ki bi kere böyle yara olmuştu 1 hafta gezdim öyle
ben de bu yara ve tahrişlerle çok üzüldüm vakti zamanında . . . geçer, düzenli olarak bu salatalık buzunu tahriş olan yerlerde gezdir ve uykunu ihmal etme . . .
genellikle ağda çok sıcak yapıştırıldığında ya da kaliteli ince ağda kullanılmadığında bu tip problemler meydana geliyor . . .
ağdanı buradaki tarihleri dikkate alarak yaparsan hem tüylerin azaldığını hem de zayıfladıklarını göreceksin ve bu da ağdadan sonra kızarıklık ve tahriş riskini çok çok azaltacak demektir . . .
geçmiş olsun .
arkadaşlar bu tarih olayını anlamadım ben de denemek istiyorum çok tüylüyüm . ne oluır yardıme din hem reglin geçmiş olması hemde dolunayın geçmiş olamsımı gerkiyor. olamdı önümüzdeki ay için tarih verebilirmisiniz lütfen yardım.
aycangül rica etsem ilk sayfaya tarihleri kaçıranlar için bilgilendirici bir şeyler yazabilir misin?
bazılarımızın regl tarihleri ikisi tarihede uymuyor çünkü. ya da müsait olamayabiliyoruz.
böyle durumlarda ne yapmamız gerek? :)
ben 8 aydır takip ediyorum burayı.koltuk altımın biri bitti sıfır.diğerinde saysam ancak 10 15 ...belki okadarda dğil.diğer aya geldiğimizde diğer bölgeler alınacak durumda bile olmuyor.ama yinede bu tarihlerin etkisinin nasıl olduğunu bildiğim için hiç kaçırmıyorum alıyorum.aycangülden allah razı olsun..
ciddimisin ya ne güzel.benim daha ikinci sanirim cünkü kasimda tarihi bekledm ekimdede tesadüfen tarihi denk getirmisim.ay nsl bi duygudur simdi senin durumun cok sevindim. insallah bizdede öyle olur. 8aydir her ay düzenli aldin öylemi?
ben de bu yara ve tahrişlerle çok üzüldüm vakti zamanında . . . geçer, düzenli olarak bu salatalık buzunu tahriş olan yerlerde gezdir ve uykunu ihmal etme . . .
genellikle ağda çok sıcak yapıştırıldığında ya da kaliteli ince ağda kullanılmadığında bu tip problemler meydana geliyor . . .
ağdanı buradaki tarihleri dikkate alarak yaparsan hem tüylerin azaldığını hem de zayıfladıklarını göreceksin ve bu da ağdadan sonra kızarıklık ve tahriş riskini çok çok azaltacak demektir . . .
geçmiş olsun .
Aycangül aralık epilasyon tarihlerini girer misin. Benim reglim bitti almam gerekiyor seni bekliyorum bu 2. seansım olucak tarihi tutturursam.
mrb bende bu uygulamayı yapmak istiyorum adet bittikten sonra yapılmasımı gerekiyor tarihlerini dolunaya göre mi ayarlıyoruz yani dolunay çıkınca mı yapacağız
aycangül bugünlerde ilk sayfaya aralık ayının tarihlerini koyar. hangi tarih reglinizden sonraya denk geliyorsa o zaman yaparsınız. her iki tarih de kullanılıyor ama regl sonrası daha etkili oluyor
cvbın için teşekkür ederim yarenka
sen uyguladın mı işe yarıyor mu
ne kadar süredir yapıyorsun.
cvbın için teşekkür ederim yarenka
sen uyguladın mı işe yarıyor mu
ne kadar süredir yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?