Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

hemen yapıyorum teşekkr ederim geçermi ki bi kere böyle yara olmuştu 1 hafta gezdim öyle

ben de bu yara ve tahrişlerle çok üzüldüm vakti zamanında . . . geçer, düzenli olarak bu salatalık buzunu tahriş olan yerlerde gezdir ve uykunu ihmal etme . . .
genellikle ağda çok sıcak yapıştırıldığında ya da kaliteli ince ağda kullanılmadığında bu tip problemler meydana geliyor . . .
ağdanı buradaki tarihleri dikkate alarak yaparsan hem tüylerin azaldığını hem de zayıfladıklarını göreceksin ve bu da ağdadan sonra kızarıklık ve tahriş riskini çok çok azaltacak demektir . . .

geçmiş olsun .

çok teşekkr ederim inş yarına kadr azalır kızarıklık yine yara olcak sanırım nerden yaptm yine agdayı ya yapmıycaktm bidaha şmdi pişman oldm yine

Mrhb,Aycangül her ay ilk sayfadaki tarihleri güncelliyor.Biz de ağdamızı o tarihlerde yapıyoruz.Verdiği tarihlerden hangisi sizin regl döneminizden sonraysa o tarihte almanız daha iyi.Bazen çok önemli tarihler oluyor o zaman bölge bölge saatte verebiliyor.O zaman da yine ilk sayfadaki haritadan,hangi bölgedeyseniz onu bulup,o saat dilimine göre yapıyorsunuz ağdanızı.Aralık tarihlerini bir kaç güne kadar verir sanıyorum.Aramıza hoşgeldiniz

wooer,yine Aycangül görürse cvp yazar ama ben görmüşken arada kaynamasın sorularınız istedim:)bu durumda yapılacak bişey yok sanırım.Ya tarihler dışında alacaksın ki bu şekilde bi etkisi olmaz,ya bi sonraki tarihleri bekleyeceksin ya daa çok zordaysan adet sonrasını beklemeyeceksin.Zaten yapacak başka bişey yok di mi:)

aralık ayı tarihleri gelse ne guzel olur! valla aycangul sana cok tesekkur ediyorum. Bu ay verdigin saatlerle birlikte daha yeni yeni tuyler cıktı! zaten bazı yerlerde azalma da oluyor! insallah azimle devam edersem halledecegim buişi gibime geliyor. Ama tarihleri tutturmak bazen cok zor oluyor

ciddimisin ya ne güzel.benim daha ikinci sanirim cünkü kasimda tarihi bekledm ekimdede tesadüfen tarihi denk getirmisim.ay nsl bi duygudur simdi senin durumun cok sevindim. insallah bizdede öyle olur. 8aydir her ay düzenli aldin öylemi?

yaa bende geçen ay başlıyacaktım takip ediyordum ama maalesef tarihler bana hiç uymadı bakalım bu ay inşallah uyar

burda yazan tarihleri hiç kaçırmadım.bazı günler regl günümün son gününe denk geldi aldım.son günde akşamına bitmiş oluyor yaa akşam saatlerinde aldım.vallahi ben iyi sonuçlar aldım.şu kaşlarımıda o günlere denk getiriyorum.inşlh önümüzdeki yılda kaş almama gerek kalmazda hep alınmış gibi durur inşlh.aycangülden allah razı olsun.hepimize şifa olsun

ahh aycangül şu mesajlarımı tamamlayıp sana yazabilsem.kişiye özel saatlerde veriyorsun galiba ama mesaj sayım dolmadı.sürekli o topğe yaz bu topiğe yaz tamamlamaya çalışıyorum .en çok ta kızım için senden tarih isteyeceğim.

merhaba inanamıyorum gerçekten işe yarıyor mu uygulayanlara soruyorum...

yani bir azalma oluyor mu

bu bahsettiğiniz tarihler hangisi
arkadaşım

Aycangül aralık epilasyon tarihlerini girer misin. Benim reglim bitti almam gerekiyor seni bekliyorum bu 2. seansım olucak tarihi tutturursam.

Aycangül aralık epilasyon tarihlerini girer misin. Benim reglim bitti almam gerekiyor seni bekliyorum bu 2. seansım olucak tarihi tutturursam.

mrb bende bu uygulamayı yapmak istiyorum adet bittikten sonra yapılmasımı gerekiyor tarihlerini dolunaya göre mi ayarlıyoruz yani dolunay çıkınca mı yapacağız

Son düzenleme:
mrb bende bu uygulamayı yapmak istiyorum adet bittikten sonra yapılmasımı gerekiyor tarihlerini dolunaya göre mi ayarlıyoruz yani dolunay çıkınca mı yapacağız

aycangül bugünlerde ilk sayfaya aralık ayının tarihlerini koyar. hangi tarih reglinizden sonraya denk geliyorsa o zaman yaparsınız. her iki tarih de kullanılıyor ama regl sonrası daha etkili oluyor

aycangül bugünlerde ilk sayfaya aralık ayının tarihlerini koyar. hangi tarih reglinizden sonraya denk geliyorsa o zaman yaparsınız. her iki tarih de kullanılıyor ama regl sonrası daha etkili oluyor

cvbın için teşekkür ederim yarenka

sen uyguladın mı işe yarıyor mu

ne kadar süredir yapıyorsun.

cvbın için teşekkür ederim yarenka

sen uyguladın mı işe yarıyor mu

ne kadar süredir yapıyorsun.

mesela ben 6 aydır yapıyorum bacaklar yüzde elli azaldı.. bende geçen ay kollarımı aldım daha önce 300 TL verip iğneli yaptırmıştım bir kısmını, ama bu yöntem işe yaradığı için kollara da başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…