Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Kızlar herkesin bayramı kutlu olsun.
Umarım güzel bir bayram geçirirsiniz.

Aycangülcüm tarihler için teşekkür ederiz.
Bir şey sormak istiyorum, saat vermediğinde akşam ve gece saatlerini tercih etmemiz şansımızı arttırır mı ?
Genelde verdiğin saatler gece oluyor ya.

her kesin bayramını kutlarım. aycangül yeni tarihler için sağol . geçen ay bir bacağım da acayip azalma oldu.hem çok seyreldi,hemde büyük boşluklar oldu .fakat sağ bacağım onun yanında orman gibi kaldı.sağ bacağımı yorulduğum için dikkatli alamadım yada o bacağımı farklı bir ağda kartuşu ile almıştım .artık bilmiyorum hangisi etkili oldu bir şekilde tüyleri kırmışım.ama şunu kesin anladım bu yöntem işe yarıyor.allah tuttuğunu altın etsin .sana çok teşekkür ederim.

Bu sefer alayım kol tüylerimi o zaman. Sağolun.

Herkese iyi bayramlar.

Yeni tarihleri de eklemişsin. Çok teşekkürler Aycangül.

aycangül benim adetim 11 kasım değil 12 kasım gibi biticek ben 12 kasım cumartesi günü ağdamı yapsam etkisini görebilirmym acaba

Ben bu bayram nedeniyle yine almak zorunda kaldım kaş ve bıyığı çok uzadıkları için... 2. alternatifte alırım yeniden artık napalım:26:

aycangülcüm ben 24 ekimde almıştım 11 kasımda alınacak durumda olmazlar maalesef ikinci alternatifte de regl oluyorum, aralığın ilk alternatifinde alsam olur mu? reglin üzerinden 2 hafta falan geçmiş oluyor ya acaba etkisini gösterir mi?

olur tabi canım...

Aycangülcüm bir şey sormak istiyorum.
Aklıma takıldı.
Şİmdi ben regl olmadım henüz sanırım 2. tarihte regl olurum.
İlk tarih reglden önceye geliyor 2. tarihi kullanamıyorum.
Normalde reglden sonra almamız gerekiyor tüyleri.
Sence bu tarihimi kullanayım reglden önce olsa da yoksa reglim bittikten sonraki günlerde mi yapayım özel günler olmasa da küçülen fazdayken?

tatlııııııım sen çok iyisin Allahım razı olsun :) ben yarın saçlarımı kestircem uzamasında bi durgunluk olmaz degılmı? etresı gunde ağdaya gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…