Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül izninle konuyu bölmek istiyorum 2 saniyeliğine arkadaşım...

kızlar kargo şubeleri vana ücretsiz yardım götürüyor duyarsız kalmayın bir şapka bir eldiven bile gönderebilirsiniz

lütfen konularda paylaşın bunu

Genel İhtiyaç listesi:

Çadır
Kışlık bebek giysileri
Battaniye
Bebek maması
Bebek bezi
Kışlık/polar giysiler
Elektrik kullanımı gerektirmeyecek her türlü ısıtıcı

...

Son düzenleme:
tesekkurler bılgı için

aycangül kasım epılasyon tarıhlerını ne zamn werıceksın?

aycangül kasım tarihini sabırsızla bekliyorum bayramdan önce bir tarih olursa süper olur.. bayramda ışıl ışıl olalım dimi

Eski mesajlara bakınca gördüm 11 kasım demişsin ancak 11 kasım benim için çok geç
bu tarihlerden biri mi yoksa en yakın tarih bu mu?
çünkü ben regl sonrasını tercih ediyorum epilasyon için ve reglim bitti

Ben bazı şeyleri tam anlayamıyorum arkadaşlar mesela yüz normalde kaç günde çıkıyor ben tam bilmiyorum yani elimle dokunduğum zaman ağdanın ertesi günü bile sert sert elime geliyor çıkmış mı anlayamıyorumm:26: Vücut olsa tamam da yüzde anlamıyorum yani.... Bir de kolunu alanlar normalde kaç güne çıkar tüyler?Ya kişiye göre değişir tabiiki ama ortalama bi süre var mı??Ben kırmışım galibaa akşam vakti şimdi onlar görünüyor sadece başka görünmüyor...

Bu aslında kıl tipine göre değişir yani herkeste farklılık gösterebilir. Ben genellikle iple arkadaşlarımın dudak üstünü alıyorum kimisinin 2-3 günde hemen çıkar kimisinin abartısız 1 ay sürdü çıkmadığı oluyor. Bende ise haftada bir çıkar. Dudak üstündeki kılların agdadan 1 gün sonra eline gelmesi tam alınmamasından yada kırılmasından kaynaklanıyor olabilir. Çünkü 1 gün çok kısa bir zaman.

ben 2 aydır vrilen tarihlerde ağda yapıyorum ve bu ay bende etkili oldu, Aycangül hanım size teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim. Yalnız merak ettiğim birşey var burçlara göre ağda yaptığığımız aylar etkili olabiliyormu?

teşekkür ederim,çok sevindim :)
ancak soruyu tam anlayamadım.

bu ilk alternatif olacak canım,diğeri bundan 1 hafta-10 gün sonra olur.

canım arkadaşımızın da dediği gibi herkeste farklıdır çıkış süresi.ancak kökünden alınan tüy ertesi gü mümkün değil çıkmaz.bu herkes için aynıdır.

aycangül bu ay bende dengesizlikler oldu yahu
kollarımda ve koltukaltımda hala hareket yok çok şükür
bacaklarım da eh işte
ama genital bölgem normalde olması gerektiğinden daha çabuk çıktı
sence bu neyle alakalı olabilir
çok iyi alamamış olabilirm aceleden diye düşünüyorum bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…