uygulayabilenlere gıpta ediyorum masallah sonuç alanlarda oluyor cok güzel bişi ben adet düzensizliği yüzünden hep kaçırıyorum bakalım ne zaman uyacak diye de bekliyorum bu ay mesela olmadım reglden sonrası olması gerekiyor diyede uygulayamadım malesef acaba hata mı ettim? nasıl olacak böyle bilmiyorum ama sizlere masallah diyorum canlar
aycangül bende bikaç aydır uyguluyorum bu takvimi belki yazmışsındır ama baktım bulamadım sana zahmet cevaplarmısın bölgeleri aldığımız saatleri neden not alalım ben o 2 gün içinde herhangi bi saatte alıyorum yetmezmi birde dün tam epilasyonum bitti ben regl oldum sence almasam dahamı iyi olurdu??
En son ağda yaptığımda bilhassa koltuk altlarımda hüngür hüngür ağlamıştım, felaket canım yanmıştı. Bu defa Aycan'ın tekniğini uyguladım ve benim gibi eli ağır biri için imkansız olacak şekilde çabuk ve canım acımadan yaptım ağdayı. Bir de üstüne Bioder serumun da ikincisini uyguladım. Bakalım ne olacak, takipteyim :)
En son ağda yaptığımda bilhassa koltuk altlarımda hüngür hüngür ağlamıştım, felaket canım yanmıştı. Bu defa Aycan'ın tekniğini uyguladım ve benim gibi eli ağır biri için imkansız olacak şekilde çabuk ve canım acımadan yaptım ağdayı. Bir de üstüne Bioder serumun da ikincisini uyguladım. Bakalım ne olacak, takipteyim :)
benimde bu sefer canım acımadı............:44:
yakında veririm canım..1 hafta içinde yani :)
Aycangul, ekim ayini ne zaman vereceksinkuzenimle merak ixindeyiz
Adet dönemime denk geldi ve yapamadım.
1 hafta gecikti sinir oldum.
Aycangülcüm ne zaman yapayım sence ?
normalde özel bölgeyi hiç ağda yapamam ama aycangülün verdiiği tarihlerde ilk kez yaptım ve o kadar çok acımadı
heyecanla bekliorum umarım bende de işe yarar
ekim 12-13 gibi olacak canım..
ne güzel :)
inşallah canım :)
merhaba yaa aslnda bu konu daha öncede çok ilgimi çekmişti ama bi kısmına baksamda tabi hepsini okumam mümkün deildi.. şimdi yine baktım da kızlar aslında anladıgım kadaryla olumlu yönde geri dönüşler olmus uygulayanlardan ama bn pek anlayamadım nasıl oldugunu..
mesela o verdginiz tarihler için örnegin o ay ekim 6-8 dedyseniz hangi gün regl olcagınız önemli olmadan yeterki o an adetli olmazsanız o tarihte yapmak mı önemli olan o mu?
yoksa herkes için deişiomu o tarihler neye fikkat etmek lazımki bende yapmak istiyorm ama anlamadm pek:44:
hoşgeldin canım :)
şöyle ki:
evet regl halindeyken yapmıyoruz.ancak ağda yaptıktan hemen sonra da regl olmaszak daha iyi.
regl bittikten sonraya gelen tarihi seçmen en doğrusu.diyelim ki ekim 1 de reglin bitti.alternatiflerde 6-8 ve 15-16..her ikisini de kullanabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?