Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

tahminine göre en uygun bulduğun dönemde yapıp şansa bırak tatlım.nasıl olsa öyle yada böyle ağda yapıyorsun.
adet düzensizliin için de en kısa zamanda tedavi ol zaten başlı başına önemli bir konu.

bazı arkadaşlarımız çok iyi sonuçlar aldılar tek seferde.saatlerini hatırlayanlarınkini inceleme imkanım oluyor.bu hem benim araştırmalarıma katkı sağlıyor hem de size dolayasıyla.
regl sonrasına gelmesi çok daha iyi.normalde de hemen regl olduğumuzda sert ve çabuk çıkıyorlar.bu yöntemden sonuç almak için de aynı şeyi dikkate almalıyız.

En son ağda yaptığımda bilhassa koltuk altlarımda hüngür hüngür ağlamıştım, felaket canım yanmıştı. Bu defa Aycan'ın tekniğini uyguladım ve benim gibi eli ağır biri için imkansız olacak şekilde çabuk ve canım acımadan yaptım ağdayı. Bir de üstüne Bioder serumun da ikincisini uyguladım. Bakalım ne olacak, takipteyim :)

benimde bu sefer canım acımadı............:44:

benimde bu sefer canım acımadı............:44:

benimde acımadı

ağda yaparken acı yaşamamak için bir önerim var arkadaşlar....

Emla kremi var ağda yapılacak yere ağdaya başlamadan 20-25 dk önce sürün orasını uyuşturuyor ve acı hafife indirgemiş oluyorsunuz...

Ben hep böyle yapıorum....

normalde özel bölgeyi hiç ağda yapamam ama aycangülün verdiiği tarihlerde ilk kez yaptım ve o kadar çok acımadı

merhaba yaa aslnda bu konu daha öncede çok ilgimi çekmişti ama bi kısmına baksamda tabi hepsini okumam mümkün deildi.. şimdi yine baktım da kızlar aslında anladıgım kadaryla olumlu yönde geri dönüşler olmus uygulayanlardan ama bn pek anlayamadım nasıl oldugunu..
mesela o verdginiz tarihler için örnegin o ay ekim 6-8 dedyseniz hangi gün regl olcagınız önemli olmadan yeterki o an adetli olmazsanız o tarihte yapmak mı önemli olan o mu?
yoksa herkes için deişiomu o tarihler neye fikkat etmek lazımki bende yapmak istiyorm ama anlamadm pek:44:

hoşgeldin canım :)
şöyle ki:
evet regl halindeyken yapmıyoruz.ancak ağda yaptıktan hemen sonra da regl olmaszak daha iyi.
regl bittikten sonraya gelen tarihi seçmen en doğrusu.diyelim ki ekim 1 de reglin bitti.alternatiflerde 6-8 ve 15-16..her ikisini de kullanabilirsin.

hmm güzelmiş cnmmm denicem çk saoll

Aycangül eylüldeki son tarihte reglim başladığı için ve öncesinde de regl olacağım çin ağda yapmadım!!!reglim yarın falan biter ama özel bölge hiç bu kadar fena olmamıştı verdiğin tarihlerde ağda yapacağım diye engelliyorum kendimi hep ve ağda yapmıyorum Allah aşkına ekimdeki ilk epilasyon tarihini ver vallaha kaza maza geçiririm, hastanede bi bakarlar ne pis kızmış derler diye ödüm kopuo böle takıntılarım vardır benim hiç ağdasız dolaşmam ama inat ettim ya doğru günde alacağım diye artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…