• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ya ben saattleri kaçırdım ama yaaaaa:25:,hay bu msnyi öldürcem ben gıcık:47: 3saattir onla uğraşıyorum,:6:aklıma yeni geldi saatler neyse yarın yaparım artık şansımaaa:5:

merhaba aycangul. bugun epılasyonumu gunduz yaptım saatlerı varmıs gormemıstım. bı sıkıntı olmaz ıns. ılk defa epılator aletı ıle genıtalı aldım bugun hem de ozel gune geldı ıyı oldu umarım ıse yarar. aksama da bacakları alıp gunu tamamlamayı planlıyorum. hatta kollara da gırecegım kısın :52::78:

inşallah canım,önemli değil,dert etme :)

kızlar tesadufen buldum okudum burayı:3:

bende genital bölgem için denemek istiyorum..Diğer yerlerimi 2 sene önce lazer epilasyon yaptırtmıştım..

şimdi nasıl yapacağım tarif eder misiniz??

konunun ilk mesajına bakman yeterli canım..herşeyi orada yazdım zaten :)

Merhaba,

Konu gerçektende çok ilginç geldi ve bu kadar güncel tutulmasının sebebi birçok kişinin olumlu sonuçlar alması. Merak ettiğim şuanda ben reglim. Tarih olarak 27 eylül yakın görünüyor o tarihte adetimin 5. günü oluyor ben 3. günde gusul abdesti alıyorum rahatlamak için sonra bittiğinde tekarar alıyorum sizce alabilirmiyim tüylerimi o tarihte bide bölge olarak saatler verilmiş bacaklar hangi aşamada saat kaçta alınabilir. Eger tuhaf sorular sorduysam kusura bakmayın tam olarak anlamadım anlamaya çalışıyorum. Aydınlatabilirseniz sevinirim şimdidem teşekkür ederim.

canım regl durumunda almıyoruz ama son günü olup alan arkadaşlar oldu daha önce..
bölgeler konusunda yanlış anlamadıysam vücudumuzdaki bölgeler olarak algılamışsın.(bacakları sorduğun için öyle tahmin ettim)
konunun ilk mesajında verdiğim haritaya göre bölgeleri kastediyorum.ilk mesajdaki açıklamaları okursan daha iyi anlayacaksın :)

merhaba,

bu sayfayı 1-2 aydır takip ediyorum, ben de dolunay tarihlerine göre bu ay başlayacağım ama iki sorum olacak,
epilasyon yöntemi olarak makineyi tercih edersek nasıl olur bir de benim regl olmama 10 gün var.(6 ekim) 25 eylül
tarihi bana uygun mu bilemedim ?

daha 10 gün varsa problem değil.1-2 gün kala problem olur canım.
ağdanın daha iyi olduğu tartışılmaz ama bizlerde kullanıyoruz epilasyon aletini mecbur kaldığımızda.. malesef!!!

ben de saatleri kaçırdım.. sanırım yarın alıcam.. umarım çok bişi kaybetmemişimdir :(
bu arada, arkadaşlar şifa olsun herkesee :81:

ben de saatleri kaçırdım.. sanırım yarın alıcam.. umarım çok bişi kaybetmemişimdir :(
bu arada, arkadaşlar şifa olsun herkesee :81:

Bende bu ay sate uymadım belki daha etkili olur :9:
Yalkalandım eşime zaten o evde olunca zor oluyor bide meraklı :9:
İnşallah etkisini görürüm..

geçmiş olsun canım..allah şifa versin..
küçük kızın koç burcumu yoksa :)
pastamı düşüneyim bi o zaman :)
canınızın sağlığı canım,ne isterim..güle güle gelin,güle güle gidin inşallah:)

aycangülüm güle güle gittik ve yine güle güle geldik...gezmekten ayaklarım şişti,kızlarda yorgunlar sabah okul için zor uyandılar ama çok eğlendiler...bu arada kızımla bakındık acaba seni görürmüyüz diye:)))kulaklarını çınlattık canım hep...

ama kötü olan şu ki saatlere yetişemedim:84: şu an işteyim,akşama artık kısmetse...amaaa şöyle de güzel bi haberim varkoltukaltı,bacaklar,kollar daha tık yok.alınacak kadar bile değiller.malum bölgede tek tük kalanlar var.onları halledicem...metroya girmişken stokları da doldurdum,herkese yetecek kadar ağdam var:52:

bu arada minişim aslan burcu,2005 doğumlu...fotolarını ekliyeyim albüme gör kızlarımı...

merhaba canım bende konuyu yaklaşık bir haftadır takip ediyorum verdiğin takvime uyarak aynı saatte aldım ilk defa deniyorum inşallah beklediğim sonucu alırım yardımların için teşekkürler......

Bende bu ay sate uymadım belki daha etkili olur :9:
Yalkalandım eşime zaten o evde olunca zor oluyor bide meraklı :9:
İnşallah etkisini görürüm..

merhaba canım bende konuyu yaklaşık bir haftadır takip ediyorum verdiğin takvime uyarak aynı saatte aldım ilk defa deniyorum inşallah beklediğim sonucu alırım yardımların için teşekkürler......

şifa olsun arkadaşlar :)

aycangülüm güle güle gittik ve yine güle güle geldik...gezmekten ayaklarım şişti,kızlarda yorgunlar sabah okul için zor uyandılar ama çok eğlendiler...bu arada kızımla bakındık acaba seni görürmüyüz diye:)))kulaklarını çınlattık canım hep...

ama kötü olan şu ki saatlere yetişemedim:84: şu an işteyim,akşama artık kısmetse...amaaa şöyle de güzel bi haberim varkoltukaltı,bacaklar,kollar daha tık yok.alınacak kadar bile değiller.malum bölgede tek tük kalanlar var.onları halledicem...metroya girmişken stokları da doldurdum,herkese yetecek kadar ağdam var:52:

bu arada minişim aslan burcu,2005 doğumlu...fotolarını ekliyeyim albüme gör kızlarımı...

bu ara oyun yaptım kendime..hastalıkları duyunca burcunu tahmin etmeye çalışıyorum :1:
bu kez tutmadı :1:belki de yükseleni koçtur canım :63: :1:

sonuçların çok güzel,kutluyorum :71:
fotoları ekle,sizi tanıma zamanı gelmiş artık :)
çok sevindim eğlenmenize,gezmenize,ayaklarınızın şişmesine :1:
kulaklarımı çınlatmanızada bayıldım :)
vize sınavları döneminde de iki üye tesadüfen okul bahçesinde tanışıp kulaklarımı çınlatmışlardı :))) harika bir duygu :))
saman altından şan-şöhret mi yürütüyorum ne :1:

ya vaktin geç olmasından,bugün bir sürü koşturup yorulacağımdan ve de uykum geldiğinden erken başladım 19 dk kadar ve tabii ki de hepsini yapamadım. yani daha doğrusu üşendim :78: nasılsa bugün ve yarın da tüy alma günü diye bikiniyi yapmadım zaten pek de çıkmamışlardı... :63: koltuk altı, bacaklar tamam. çenemde çıkan bir tüycük vardı o tamam ve ilk kez denedim elimin üzerindeki kılcıkları da aldım. artık bu akşam bikiniyi de hallederim inş.
teşekkürler aycanımgülüm :69::71:

bu arada yine psikopat rüyalarımdan birini gördüm bu gece. bacaklarımı aldım ya hani, rüyamda bi bakıyorum bacağım kıl yumağı ama o kadar çoktu kii :53::53:
iyicee bakımlara bağladım :27::37:

aycangül arkadaşımm

anladığım bölgelere göre saatler var o saatlerde almak gerekiyor yalnız adetten sonra olması gerek demi?? adete denk gelirse almıcaz...

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu akşam hem anneme hemde kendime deneyeceğim bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırım :)

Back