- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba aycangul. bugun epılasyonumu gunduz yaptım saatlerı varmıs gormemıstım. bı sıkıntı olmaz ıns. ılk defa epılator aletı ıle genıtalı aldım bugun hem de ozel gune geldı ıyı oldu umarım ıse yarar. aksama da bacakları alıp gunu tamamlamayı planlıyorum. hatta kollara da gırecegım kısın :78:
kızlar tesadufen buldum okudum burayı
bende genital bölgem için denemek istiyorum..Diğer yerlerimi 2 sene önce lazer epilasyon yaptırtmıştım..
şimdi nasıl yapacağım tarif eder misiniz??
Merhaba,
Konu gerçektende çok ilginç geldi ve bu kadar güncel tutulmasının sebebi birçok kişinin olumlu sonuçlar alması. Merak ettiğim şuanda ben reglim. Tarih olarak 27 eylül yakın görünüyor o tarihte adetimin 5. günü oluyor ben 3. günde gusul abdesti alıyorum rahatlamak için sonra bittiğinde tekarar alıyorum sizce alabilirmiyim tüylerimi o tarihte bide bölge olarak saatler verilmiş bacaklar hangi aşamada saat kaçta alınabilir. Eger tuhaf sorular sorduysam kusura bakmayın tam olarak anlamadım anlamaya çalışıyorum. Aydınlatabilirseniz sevinirim şimdidem teşekkür ederim.
Bende Hollandada yasiyorum. Aceba burda epilasyona hangi gun baslamak mantikli olur??
bende koltuk altımı 25 eylul gecesıne saklamıştım 6. bölgedeyım saatıne göre alacaktım fakat bu sabah uyandıgımda regl oldum( yınede koltukaltımı alsam gece faydası olur mu acaba?
merhaba,
bu sayfayı 1-2 aydır takip ediyorum, ben de dolunay tarihlerine göre bu ay başlayacağım ama iki sorum olacak,
epilasyon yöntemi olarak makineyi tercih edersek nasıl olur bir de benim regl olmama 10 gün var.(6 ekim) 25 eylül
tarihi bana uygun mu bilemedim ?
aradaki saat farkını düşünecek olursak verdiğim sürenin başlangıcına yada bitişine yakın yapmaman en iyisi olur canım :)
ben de saatleri kaçırdım.. sanırım yarın alıcam.. umarım çok bişi kaybetmemişimdir
bu arada, arkadaşlar şifa olsun herkesee :81:
geçmiş olsun canım..allah şifa versin..
küçük kızın koç burcumu yoksa :)
pastamı düşüneyim bi o zaman :)
canınızın sağlığı canım,ne isterim..güle güle gelin,güle güle gidin inşallah:)
Bende bu ay sate uymadım belki daha etkili olur
Yalkalandım eşime zaten o evde olunca zor oluyor bide meraklı
İnşallah etkisini görürüm..
merhaba canım bende konuyu yaklaşık bir haftadır takip ediyorum verdiğin takvime uyarak aynı saatte aldım ilk defa deniyorum inşallah beklediğim sonucu alırım yardımların için teşekkürler......
aycangülüm güle güle gittik ve yine güle güle geldik...gezmekten ayaklarım şişti,kızlarda yorgunlar sabah okul için zor uyandılar ama çok eğlendiler...bu arada kızımla bakındık acaba seni görürmüyüz diye:)))kulaklarını çınlattık canım hep...
ama kötü olan şu ki saatlere yetişemedim:84: şu an işteyim,akşama artık kısmetse...amaaa şöyle de güzel bi haberim varkoltukaltı,bacaklar,kollar daha tık yok.alınacak kadar bile değiller.malum bölgede tek tük kalanlar var.onları halledicem...metroya girmişken stokları da doldurdum,herkese yetecek kadar ağdam var
bu arada minişim aslan burcu,2005 doğumlu...fotolarını ekliyeyim albüme gör kızlarımı...
aycangül arkadaşımm
anladığım bölgelere göre saatler var o saatlerde almak gerekiyor yalnız adetten sonra olması gerek demi?? adete denk gelirse almıcaz...