Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aycangül eylüldeki son tarihte reglim başladığı için ve öncesinde de regl olacağım çin ağda yapmadım!!!reglim yarın falan biter ama özel bölge hiç bu kadar fena olmamıştı verdiğin tarihlerde ağda yapacağım diye engelliyorum kendimi hep ve ağda yapmıyorum Allah aşkına ekimdeki ilk epilasyon tarihini ver vallaha kaza maza geçiririm, hastanede bi bakarlar ne pis kızmış derler diye ödüm kopuo böle takıntılarım vardır benim hiç ağdasız dolaşmam ama inat ettim ya doğru günde alacağım diye artık:)
canım artık ekim tarihlerini ver bak herkes sabırsızlıkla bekliyo ALTAMİANO aynen bende korkuyorum bişey olsa yüzümüze tükürcekler nerden bilsin millet bizim dolunayı beklediğimizi
dediğim gibi yaklaşık 2 hafta daha sabır :)
anaaaamm vayy valla iki hafta daha beklersem artık örülecek uzunluğa gelecek:)))tiskinç oldum evet:))) yau napsam uçlarından makasla falan mı alsam:)
allahtan evli değilim de tarihi beklicem o yönden kafam rahat evli olanlar siz nasıl bekliyosunuz eşiniz bişey demiyo mu???
ben hem evli hem hamileyim.. 9. ayım.. şimdi bi sancım tutsa, bırakın beni önce özel bi işim var diye banyoya kitliycem herhal kendimi.. napcam bilmiyom.. gerçi eylüldeki son tarihte almıştım daha pek çıkan bişi yok ama ne bilem tırsıyom işte.. :78:
allahtan evli değilim de tarihi beklicem o yönden kafam rahat evli olanlar siz nasıl bekliyosunuz eşiniz bişey demiyo mu???
ben hem evli hem hamileyim.. 9. ayım.. şimdi bi sancım tutsa, bırakın beni önce özel bi işim var diye banyoya kitliycem herhal kendimi.. napcam bilmiyom.. gerçi eylüldeki son tarihte almıştım daha pek çıkan bişi yok ama ne bilem tırsıyom işte.. :78:
aycangül evlendim de geldim :)))
tatlım benim bacaklarımda bir kez deneyebilmeme ragmen acayip bi etki var
diğer yerlerim o kadar farketmedi ama bacaklarım çok geç çıkmaya başladı
ayy acaba kalıcı mı bu ya hep böyle geç mi çıkacak
seni izlemeye devam edicem
saatlerimi not almıştım istersen verebilirm
inşallah bende faydasını görürüm yeni başlayacağım.
aycangül arkadaşım çok teşekkürler, çok güzel ve faydalı bir konu olmuş:)
Merhabalar..
bende denemek istiyorum bunu ne zaman yapmak gerekiyor açıklar mıısnız
rica ederim canım..inşallah en yüksek faydayı görürsünüz kısa zamanda:)
bir hafta içinde ilk sayfada vereceğim ekim ayı tarihlerini tatlım:)
hoşgeldin musmutlu :)))
allah daim etsin mutluluğunuzu tatlım..
ekim 12 den sonraya bi güzellik yapalım sana yeni gelin :))