• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben de kollarımı ve koltuk altımı aldım saatlerde, diğer yerleri birinci tarihte almıştım, dakikası dakikasına da not ettim:21:

ben de ilk defa denedim gecenin bi saati uykulu uykulu zor oldu ama konu çok dikkatimi çekmişti inşallah işe yarar:32:
aldığımız saati not etmemiz şart mı

Son düzenleme:
merhaba,
bir sorum var sevgili aycangül:)
ilk sayfada eylül tarihleri var ve ben ekimin ilk günlerinde adet olacağım.
şimdi açıklayacağınız ekim tarihlerinden adet bitimine uyan tarihlerde epilasyon yapacağım doğru mu anlamışım:)

şimdiye kadar adet bittikten sonraki 3 gün içersinde epilasyon yaptırmaya özen gösteriyordum, bu hormonlarla ilgili.
ayın hallerinin psikolojik etkilerini biliyordum ama bunu hiç duymamıştım, bir çok üye olumlu sonuç almış denemeye değer bence..

''sizden ricam hangi bölgeyi hangi saatte aldığınızı detaylı olarak not almanız !!!''

arkadaşım ilk sayfada yazdıkların arasında böyle bir cümle var bu cümleden ben vücudumuzun bölgelerini anladım ama sonra baktım bi de haritada bölgeler var ama bu sefer de yukarıdaki cümleden neyi kastettiğini anlayamadım. bunu bir açıklarsan sevinirim teşekkürler.

''sizden ricam hangi bölgeyi hangi saatte aldığınızı detaylı olarak not almanız !!!''

arkadaşım ilk sayfada yazdıkların arasında böyle bir cümle var bu cümleden ben vücudumuzun bölgelerini anladım ama sonra baktım bi de haritada bölgeler var ama bu sefer de yukarıdaki cümleden neyi kastettiğini anlayamadım. bunu bir açıklarsan sevinirim teşekkürler.

canım bulunduğu şehre göre bölgelere ayrılmış....vücut değil,şehir olarak bölge....:61:
sen bulunduğun şehirde ki bölgeye bakıp o saatte alacaksın..ama bölgelere göre saat dündü...sen yarın sabaha kadar (verilen saat aralığındaki)herhangi bir saaatte al.:34:

merhaba,
bir sorum var sevgili aycangül:)
ilk sayfada eylül tarihleri var ve ben ekimin ilk günlerinde adet olacağım.
şimdi açıklayacağınız ekim tarihlerinden adet bitimine uyan tarihlerde epilasyon yapacağım doğru mu anlamışım:)

şimdiye kadar adet bittikten sonraki 3 gün içersinde epilasyon yaptırmaya özen gösteriyordum, bu hormonlarla ilgili.
ayın hallerinin psikolojik etkilerini biliyordum ama bunu hiç duymamıştım, bir çok üye olumlu sonuç almış denemeye değer bence..

evet canım kesinlikle doğru anlamışsın :)

hımm tamam..
örneğin:
kolaltı : 23:05 te başladım 23:21 de bitti.
özel bölge:23:25 te başladım 00:12 de bitti gibi.
tabi tarihide not almalısın.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu akşam hem anneme hemde kendime deneyeceğim bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırım :)

ben de kollarımı ve koltuk altımı aldım saatlerde, diğer yerleri birinci tarihte almıştım, dakikası dakikasına da not ettim:21:

ben de ilk defa denedim gecenin bi saati uykulu uykulu zor oldu ama konu çok dikkatimi çekmişti inşallah işe yarar:32:
aldığımız saati not etmemiz şart mı

şifa olsun arkadaşlar..
istersen not almayabilirsin tabi..zorunlu tutamam..
ama almanı isterim :)

canım bulunduğu şehre göre bölgelere ayrılmış....vücut değil,şehir olarak bölge....:61:
sen bulunduğun şehirde ki bölgeye bakıp o saatte alacaksın..ama bölgelere göre saat dündü...sen yarın sabaha kadar (verilen saat aralığındaki)herhangi bir saaatte al.:34:

:54: :)

bu ay başladım aycangül umarım bende de işe yarar. sadece özel bölgeye ağda yaptırdım saatleri de not aldım şimdi mi göndereyim mesaj sonra mı?

rüya gördüm bu 15 eylül dolunıydande tüyleri yine sert çıkan lar dolunaya yakalanmadıkları için şanslıydılar:D
çünkü tüyleri ince çıkarlar hamlileydi :52::52::52:

hep epilasyon aleti kullanırdım .bu ay ağda yapayım dedim 2 kutu ağda aldım.ama ağda yapmayı unutmuşum.2 kutu ağda ve süre bitti.ben ancak bacaklarımın alt kısımlarını ve ancak son dakikalarda özel bölgemi yetiştirebildim.nasıl becerdiysem her tarafım yapış yapış oldu .galiba çabuk alayım diye panikledim .nerdeyse ağlayacaktım.ağdanın almadığı kıllarıda epilasyon aleti ile aldım. ertesi günde çok küçük kalanları cımbızla aldım .allahım inşallah şifa olur tabi hepimize.şimdi merakla sonucu bekliyorum.

uygulayabilenlere gıpta ediyorum masallah sonuç alanlarda oluyor cok güzel bişi ben adet düzensizliği yüzünden hep kaçırıyorum bakalım ne zaman uyacak diye de bekliyorum bu ay mesela olmadım reglden sonrası olması gerekiyor diyede uygulayamadım malesef acaba hata mı ettim? nasıl olacak böyle bilmiyorum ama sizlere masallah diyorum canlar:nazar:

aycangül bende bikaç aydır uyguluyorum bu takvimi belki yazmışsındır ama baktım bulamadım sana zahmet cevaplarmısın bölgeleri aldığımız saatleri neden not alalım ben o 2 gün içinde herhangi bi saatte alıyorum yetmezmi birde dün tam epilasyonum bitti ben regl oldum sence almasam dahamı iyi olurdu??

hep epilasyon aleti kullanırdım .bu ay ağda yapayım dedim 2 kutu ağda aldım.ama ağda yapmayı unutmuşum.2 kutu ağda ve süre bitti.ben ancak bacaklarımın alt kısımlarını ve ancak son dakikalarda özel bölgemi yetiştirebildim.nasıl becerdiysem her tarafım yapış yapış oldu .galiba çabuk alayım diye panikledim .nerdeyse ağlayacaktım.ağdanın almadığı kıllarıda epilasyon aleti ile aldım. ertesi günde çok küçük kalanları cımbızla aldım .allahım inşallah şifa olur tabi hepimize.şimdi merakla sonucu bekliyorum.

arkadaş ağda daha iyi epilasyon falan anlaman

kesinlikle bu tarihlerde git..lazer epilasyonun amacı da kökleri yıpratmak değil mi ? keşke ben lazere gittiğimde bu konu hakkında bilgim olsaydı .. zamanıma ,emeğime ,parama yazık oldu..

bende bunu düşünüyordum zamanında lazer epilasyon yaptırdım sonuçlarından çok memnunum.Ama tek bir bölgem kalmıştı cesaret edip yaptıramamıştım genital bölgemdi..Şimdi bu önerdiğiniz yöntemle gitmeyi düşünüyorum lazere...Bakalım nasıl sonuçlanacak ...

rüya gördüm bu 15 eylül dolunıydande tüyleri yine sert çıkan lar dolunaya yakalanmadıkları için şanslıydılar:D
çünkü tüyleri ince çıkarlar hamlileydi :52::52::52:

:))

şifa olsun canım.inşallah ilk seferden görürsün etkisini :)

Back