Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bana cok mantıklı geldi bilgiler için çok tesekkürler.

Canım benim ben de 2,5 yıl çalıştım inan hep Allahım hayırlı aklı ruhu bedeni sağlam sağlıklı imanlı kuranlı vicdanlı evlatlar ver diye dua ettim hep mevlam neylerse güzel eyler ama her ne kadar bunları bilsek de insani tepkiler veriyoruz ağlamamak üzülmemek elde değil tabi benim kayıplarım pıhtılaşma yüzünden olmuştu en sonuncusu da sanırım eksik tedavi yüzünden böyle sonuçlandı. Allah isteyenlere hayırlı evlat versin kendileri de hayırlı ana baba olsun İnşallah. Cevapladığın için tekrar teşekkürler. O zaman doğru anladıysam sen ayrıca bir saat belirtmedikçe ilk sayfadaki süreler içinde tüyleri almam yeterli. Kolay gelsin Allah gönlünden geçenleri hayırlısıyla sana nasip etsin

Son düzenleme:

evet inş bnde görürüm cnm faydasını gerçekten çok ilgileniyosun yani bu kadr syfa olmuş memnun olanlarda var süpeer bn asıl olrak llazere denk getrmek istyrum ama blmyrum tarhleri bras karışık onun ve şansımdan bu günlerle tam zıt her ay değişio bu günler ama en fazla 1-2 gün mü oynuyo tatlım ?? ama diğerlerinde mutlak denicem zten

teşekkür ederim
yıllardır süregelen sistem kemikleşiyor işte..yoksa biliyorum almakta vermek kadar doğal.ve almadan vermek allaha mahsus..sonuçta ben buna müthiş bir enerji ve zaman harcıyorum.tıpkı mesai gibi. ama alışkanlık işte,hepimizde vardır yanlış olduğunu bile bile ısrar ettiğimiz huylar.
neyse ki bir adım attım ama yine de komik fikirlerim oluyor,farkediyorum :)))) bunu yazmayayım burada :)
burçlar konusuna gelince malesef farklı görüşler var.ama burada sen de yazmışsın zaten başağın özelliklerini taşıyorum diye.demek ki başaksın.zaten en güzeli özelliklerine bakarak bulmak.çünkü ben bu konunun kesinlik taşıdığını düşünmüyorum.özellikle kendi çalışmalarımda farkediyorum.bakıyorum,bulunduğumuz burcun özellikleri yerine hala önceki burcun özellikleri devam ediyor günlük yaşamımızda.demekki bizim gördüğümüz sınırlar kesinlik taşımıyor.dediğim gibi en güzeli özelliklerden yola çıkarak burcumuzu bulmak.tabi hepsine bakmaktan bahsetmiyorm :))) senin gibi sınırda olanlar için böyle düşünüyorum :)
iki meleğin var demek :) allah hayırlı ve mutlu bir ömür versin.
bence onun epilasyonuna gerekli olduğunda başla.yani belli bir yaşa odaklanma.kuzenim kızına 3. sınıfı bitirdiği yaz yapmıştı.çünkü arkadaşlarının dikkatini çekecek kadar tüylüydü ve bu durum ruhunu ağdadan daha çok acıtacaktı.
yalnız biraz da rahatına düşkündür kuzenim.epilatörle almış kızının bacaklarını.çok sinirlenmiştim.
sen yine de benden habersiz yapma
kuzenimdeki gibi bir durumsa özelden mesaj at bana, bakalım.
acil bir durum yoksa da bulursunuz yine beni..
zaten internette bu konuyla ilgili yazısı olan sadece benim.şimdi nasıl eylül ayı epi.tarihleri olarak veriyorsam o zaman da öyle veririm herhalde.ya da ne bileyim burada sık kullandığım cümlelerle falan bulunur elbet.öyle umut ediyorum :)
son olarak tanımadığın kişiler de sevilir,evet :)
bak ben hepinizi seviyorum..yoksa bu emeği verebilir miydim?

Son düzenleme:

evet doğru anlamışsın.
hayırlısı olsun canım.
çok sağo,AMİN;hepimizin inşallah.

keşke lazerini de ayarlayabilsen tabi..önemli ölçüde maddi fayda sağlar.
düşündüğün gibi her ay değişiyor ama sadece birkaç günlük oynamalar bunlar.

herkese tek tek mesaj yazıyorsun.sen mükemmelsin inan...çok uzun yazıp zamanını almayacağım.inşlh kızım büyüdüğün de burdan tarih verebilirirm demişsin.yani izini kaybettirmeyeceksin.bunu anladım.seni allaha emanet ettim.allah içinden geçen tüm dileklerini kabul etsin.amin.......hoşçakal.işlerinde başarılar

elimden geldiğince
çok teşekkür ederim,AMİNNN

aycangül tebrik ederim doğru bir karar vermişsin, eğer bu konuyla ilgili bir site açarsan emin ol çok tıklanır, hem buradaki arkadaşlar hemde bu kıl tüy konularıyla ilgili bir çok kadın artık bıkmış durumda ve sürekli internetten araştırma halindeler. bende sadece 3 ayda ciddi bir sonuç aldım sayende. çok saol

aycangul soruma zaman ayırıp cevap vermışsın cok teşekkurler kımbılır benım gibi anlamayan kaç kışiye böyle acıklamalar yapmışsındır bıkmadan:) tekrar cok teşşekkurler. ben adet dönemımı kestıremedıgım için bıraz geç gelır benım kı oyuzden ayın 25 ı beklemıyım dedım dün akşam tüylerımı aldım. 6 bölgedeyım ama herhangi bır saat verılmedıgı için 17 eylül akşamı aldım tüylerimi.umarım doğru yapmışımdır.

rica ederim canım :)
hadi bakalım inşallah ilk seferde etkisini görürsün
yaptığın saatleri not et kaybetmeyeceğin bir yere.

çok mutlu oldum canım,devamını diliyorum.
inşallah dediğin gibi olur

Canım benim ne demek helal olsun tabi,bizim sende değil ama senin bizde hakkın var,sağolasın.İnan bizde seve seve uyguluyoruz(tamam yazın pek uygulayamadım ama:)bir kaç kez daha uygulasam süper olacak.İnanıyorum ki tabi buralarda olursan o zamana kadar ya da sana ulaşabilir ve uygulamaya devam edebilirsem yaza kadar bayaa azalma olur,şu an bile bacaklarımda çok azalma var.Bir de aycangülcüm 25 eylülde vereceğin saat dilimi gündüz mü olacak?Çıtlatıversen:26:Ona göre plan yapıcam da.Doğumgünü akşamımı ağda yaparak geçirmek istemiyorum.

gece olacak malesef

Merhabalar,
Ne zamandır bu yöntemi uygulamak için fırsat kolluyordum. Şu an adetliyim ve adet bitimime 4 gün kaldı. Yani ben 25 Eylül'de ağda yapmalıyım, doğru mu anlamışım? Yalnız saat işini anlayamadım, 06:50 yazıyordu sanırım, o saatte mi almalıyım yoksa 25 eylül saat 06:50 ile 27 eylül saat 08:50 arasında bir vakitte gece mi almalıyım?
cevaplarsanız çoook sevinirim :) şimdiden teşekkürler.

selam aycangülüm nasılsın canım.....
bende 2. altarnetifi bekliyorum..şuan adetliyim..:86:..haftaya inşaallah bitiminde temizlik daha iyi olacak....

iyiyim canım sağol:)
oh temiz temiz hakikaten..
nemlendiricini unutma :))
kuzularını da öpüp kokla benim için :)

doğru anlamışsın :)

25 eylül için saatler hazırlıyorum şu anda. en kısa zamanda ekleyeceğim.
o saatlere göre alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…