yol arkadaşlarıma,
bu gece sabah 05:30 a kadar elimde size ait geçmiş notları ve olumlu-olumsuz sonuçlar,pc başındaydım.pc ekranında ne kadar okudum bilmiyorum.ruh halimi ve gözlerimde ki acıyı anlatamam.sonra bıraktım hepsini ve yattım.vazgeçmeye doğru kaydığımı hissettim.
uyuyamadım,08:00 de tekrar buradaydım.09:00 da yeniden yattım.
vazgeçmeye çok daha yakın hisseettim bu kez.kalkıp "pes ettim "yazmayı düşündüm.uykuya dalmışım.ama sadece birkaç saat sürdü.inat ettim uyumak için kalkmadım.yine de uyuyamadım.bu saate kadar boş boş oyalandım.sonra siteye girdim..özel mesajlara ve topiğe baktım.sonra face e girdim.
duvarımda ilk karşıma çıkan paylaşım şuydu:
"İHTİYARLIK KAÇ YAŞINDA BAŞLAR?
Kristof Kolomb Amerika'yı keşfe çıktığı ilk yolc uluğunda 50 yaşını çoktan aşmış durumdaydı...
Pasteur kuduz asısını bulduğunda 60 yaşındaydı...
...
Mimar Sinan, Süleymaniye camisini bitirdiğinde 70 yaşını geçmişti. Selimiye camisini tamamladığında ise 86 olmuştu...
Galileo, ayın günlük ve aylık çizimlerini yaparken 73 yaşındaydı...
Charlie Chaplin, 76 yaşında film yönetmenliği yaparak hala işinin başındaydı...
Goethe, en büyük eseri Faust'u ölümünden bir yıl önce, yani 82 yaşında bitirmişti. 83'dü...
Gençlik hayatın belli bir çağı ile ilgili değildir.
İnsan, kendine olan güveni derecesinde genç, şüphesi derecesinde yaşlıdır.
Cesareti derecesinde genç, korkuları derecesinde yaşlıdır.
Ümitleri derecesinde genç, ümitsizliği derecesinde yaşlıdır.
Hiç kimse fazla yaşamış olmakla ihtiyarlamaz. İnsanları ihtiyarlatan, ideallerinin gömülmesi, hedeflerinin olmamasıdır. Seneler cildi buruşturabilir. Fakat heyecanların, ideallerin teslim edilmesi adeta ruhu buruşturur.
İnsanlar yaşadıkça yaşlandıklarını sanırlar, halbuki hedeflerine götüren yolu yürümedikçe yaşlanırlar.
İnsan ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyardır.
Güzelliği görme yeteneğini kaybetmeyen asla yaşlanmaz!"
aycangul cnm ısın gercekden zor anlıyorumama o kadar faydalı oluyosun ve dua alıyosun kı cıdden hep dıyorum allah razı olsun dıye uc kezdır denıyorum ve cıdden cok guzel sonuc aldım hem gec cıkıyo hem azaldı bıraz hemde yer yer kel oldu deyım bosluklar olusdu sende haklısın kolay ıs degıl baskası olsa hıc tanımadıgı ınsanlar ıcın bu kadar ugrasmaz emınım kı hersey ıcın cok sagol cnm emegıne saglık ama ınan emeklerın bosa da degıl cok faydasını goruyoruz ve karsılık olarak sana verecegımız tek sey guzel dılek ve dualarımız oluyo cnm
teşekkür ederim desteğin için.
burda olmasamda bu çalışmaya devam edeceğim zaten,uzun zamandır olduğu gibi.
bir kısmını tamamladım.kendi projeme kadar destek olmaya çalışıyorum sizlere.ne kadar faydalı olabilirsem artık.
bu süreyi sizlerde iyi değerlendirin istiyorum.çünkü sonrasında buraya sık sık gelemem,allah ta yardım ederse tabi.
25 EylülSaat Doğumgünü hediyesi olarak bu saati hemen kabul ediyorum o zaman aycanım Hem adet sonrası,hem saat var daha ne olsun Diyorum şanslıyım diye
kız kacak buldum senı nerelerdesın hıc bızım forma ugramıyosun artık[/QUOTE
:)))Canımm ayy ne olsun yazdı,ramazandı,bayramdı fln derken anca,siteye bile doğru dürüst giremedim ki,geçen baktım foruma ne var ne yok diye şöyle gizliden çıktım sonra:)Uğrarım konuşuruz...
:)))Canımm ayy ne olsun yazdı,ramazandı,bayramdı fln derken anca,siteye bile doğru dürüst giremedim ki,geçen baktım foruma ne var ne yok diye şöyle gizliden çıktım sonra:)Uğrarım konuşuruz...
rıca ederım tatlımkendı sıtenı mı kuracakdın cnm ordan takıp edebılme ımkanımız olacakmı senı pekı tarıhlerı ordan verebılecekmısın pekı yaa cıdden cok faydasını gordum cnm uzun bı sure devam etmek ıstıyorum ınsallah cnm oluyosun zaten faydalı hemde cook
inşallah..öyle bir projem var..artık netleştirdikçe konuları profesyonel yardıma başlamak istiyorum.danışmanlık gibi.
hem bende artık karşılığını almaya başlarım.yıllardır emek ve zaman harcıyorum artık bana getirisi de olmalı.
orada genel bilgiler vereceğim inşallah farklı konularda da..bazı promosyonlar düşünüyorum.bakalım,o gün gelince netleşir.
ama beni nasıl bulursunuz bilemiyorum.buradan adres vermem yasaktır çünkü.
aycangül şimdi sen bizi bırakacak mısın?daha yeni keşfetmiştim ben .tüm umutlarım kırıldı. ben sonra sana nasıl ulaşacağım.
aycangülcüğüm ben bu ay ikinci alternatifi kullanacağım ama altı gün sonra adet olacağım .acaba bu süre iyi bir etki görmek için yeterli mi . alma faydası yok dersen 1. alternatifi kullanayım.şimdiden teşekkürler.
selamlar tekrar
aycangül, canım bana özel mesaj atmıssın ama ben ne yazık ki mesaj sayımı dolduramadığımdan sana cevap yazamıyorum.
ama geçen ay acemiliğime gelmişti zaten. tarih ve saatleri not almayı unutmuşum. o yüzden bu ay aldırırken hemen not aldım. önümüzdeki aya kadar mesaj sayımı tamamlamayı halledebilirsem, birde oğluşum birkaç hafta erken dünyaya gelmeye falan kalkmazsa sana sonuçlarla birlikte saatleri yazacağım.
bu arada projelerin için tebrikler. tam 500 sayfa dolusu mesaj yazılmış, birçok insana faydalı olmuşsun, bence de artık karşılığını almalısın. umarım en iyi şekilde alırsın da. ama keşke bulunduğun yerde seni takip edebilme şansımız olsaydı. ben sadece 1 ayda çok güzel sonuçlar aldım bu yöntemle. devam etmek isterdim.
ve bir sorum var, geçen ay koltuk altım o kadar az çıkmıştı ki bugün yeniden aldırmak için kuaföre gittiğimde çıkanları aldı ama "küçük küçük gelenler var, onlar ağdaya gelmiyor" dedi. muhtemelen 10 gün içinde onlar da uzayacak. o zaman ikinci alternatif tarihi de kullanabilir miyim. yani aynı bölgeyi iki ayrı alternatif tarihte aynı ay içinde alabilir miyim?
tekrar teşekkür ederim. hepimiz adına. ve çok çok başarılar dilerim projelerinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?