Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben de bugün keşfettim burayı..denemeye karar verdim, inş iyi sonuç alıcam reglim biteli 1 hafta kadar oldu ve bu ayın epilasyon zamanları bu gece başlıyomus tam da denk geldi diyorum kendi kendime..
bu iki günlük süre içinde alabilicem dimi??
ayy inş iyi olur, sonuçları zamanla paylaşırım bende..
teşekkürler şimdiden aycangul

Aycanııımgülüüüm:)paylaştığın yazıyı okurken duygulandım ben,bizim için böyle sabahlara kadar çalışıp,yoruluyosun ya hakkını nasıl öderiz bilmiyorum.Sana ne kadar teşekkür etsek az.Yalnız nolur kendini bu kadar harap etme bak Allah korusun hasta olursun kendine dikkat et,Allahım bu kadar çalışmanı,didinmeni,yorulmanı boşa çıkarmaz inşallah canım.Ayrıca o yazının karşına çıkması da sana bi msj:)Biz hep senin yanındayız tamam mı?Seni seviyoruz.. (Hepimiz adına yazdım bu cümleyi çünkü biliyorum ki burdaki bütün yol arkadaşların seni gerçekten seviyor:)

ayşegüüüllll
çok heycanlıyım
ilk defa yapcam:):):):):)

23:24 beklemekteyim:) dieğr günler doluyum ondan

sen pes edersen biz ne yaparızz. kendını bukadar yorma gercekten burdakı herkez delı gıbı beklıyor sonucları tarihleri saatleri. . . ama gercekten çok dua alıyorsun bunu da unutma

sağolun :)
bende yazıyı karşımda görünce tuhaf oldum.baktım taşıyamıyorum artık içimdekileri sizle dertleşip hafiflemek istedim biraz.
şimdilik iyiyim,birazdan başlayacağım yine,bakalım ne olacak :))

aycangul cnm ısın gercekden zor anlıyorumama o kadar faydalı oluyosun ve dua alıyosun kı cıdden hep dıyorum allah razı olsun dıye uc kezdır denıyorum ve cıdden cok guzel sonuc aldım hem gec cıkıyo hem azaldı bıraz hemde yer yer kel oldu deyım bosluklar olusdu sende haklısın kolay ıs degıl baskası olsa hıc tanımadıgı ınsanlar ıcın bu kadar ugrasmaz emınım kı hersey ıcın cok sagol cnm emegıne saglık ama ınan emeklerın bosa da degıl cok faydasını goruyoruz ve karsılık olarak sana verecegımız tek sey guzel dılek ve dualarımız oluyo cnm

yeni gelen arkadaşlarım,bu da sizin için hoşgeldiniz.
aynen ilk sayfada ki gibi verdiğim zaman aralığı içinde yapabilirsiniz.25 eylül için de saat vermek istiyorum,isterseniz onu bekleyebilirsiniz.
bu ay öyle güzel bi aralık yakalayamadım 25 eylülün dışında.o gece için de saat vereceğim.
umarım çoğunuz olumlu sonuç alırsınız.

teşekkür ederim desteğin için.
burda olmasamda bu çalışmaya devam edeceğim zaten,uzun zamandır olduğu gibi.
bir kısmını tamamladım.kendi projeme kadar destek olmaya çalışıyorum sizlere.ne kadar faydalı olabilirsem artık.
bu süreyi sizlerde iyi değerlendirin istiyorum.çünkü sonrasında buraya sık sık gelemem,allah ta yardım ederse tabi.

rıca ederım tatlımkendı sıtenı mı kuracakdın cnm ordan takıp edebılme ımkanımız olacakmı senı pekı tarıhlerı ordan verebılecekmısın pekı yaa cıdden cok faydasını gordum cnm uzun bı sure devam etmek ıstıyorum ınsallah cnm oluyosun zaten faydalı hemde cook

25 Eylül Saat Doğumgünü hediyesi olarak bu saati hemen kabul ediyorum o zaman aycanım Hem adet sonrası,hem saat var daha ne olsun Diyorum şanslıyım diye

:)))Canımm ayy ne olsun yazdı,ramazandı,bayramdı fln derken anca,siteye bile doğru dürüst giremedim ki,geçen baktım foruma ne var ne yok diye şöyle gizliden çıktım sonra:)Uğrarım konuşuruz...

tamam cnm özletme kendını gelısmeler super devam edıyo valla ugrarsan konusuruz

inşallah..öyle bir projem var..artık netleştirdikçe konuları profesyonel yardıma başlamak istiyorum.danışmanlık gibi.
hem bende artık karşılığını almaya başlarım.yıllardır emek ve zaman harcıyorum artık bana getirisi de olmalı.
orada genel bilgiler vereceğim inşallah farklı konularda da..bazı promosyonlar düşünüyorum.bakalım,o gün gelince netleşir.
ama beni nasıl bulursunuz bilemiyorum.buradan adres vermem yasaktır çünkü.

anladım cnm olmadı msnden falan bı sekılde verırsın adresını cnm haklısın elbette bencede emegıne karsılık almalısın elbette ınsallah alırsında cnm bı getırısı tabıkı olması gerek artık neyse artık ordan da takıp ederız senı cnm

aycangül şimdi sen bizi bırakacak mısın?daha yeni keşfetmiştim ben .tüm umutlarım kırıldı.ben sonra sana nasıl ulaşacağım.
aycangülcüğüm ben bu ay ikinci alternatifi kullanacağım ama altı gün sonra adet olacağım .acaba bu süre iyi bir etki görmek için yeterli mi . alma faydası yok dersen 1. alternatifi kullanayım.şimdiden teşekkürler.

sorun olacağını sanmam canım,neredeyse 1 hafta sonra ..
şimdilik buralardayım merak etme :) ve ben hala buralardayken de kaçırmadan uygulamaya çalış..

selamlar tekrar
aycangül, canım bana özel mesaj atmıssın ama ben ne yazık ki mesaj sayımı dolduramadığımdan sana cevap yazamıyorum.
ama geçen ay acemiliğime gelmişti zaten. tarih ve saatleri not almayı unutmuşum. o yüzden bu ay aldırırken hemen not aldım. önümüzdeki aya kadar mesaj sayımı tamamlamayı halledebilirsem, birde oğluşum birkaç hafta erken dünyaya gelmeye falan kalkmazsa sana sonuçlarla birlikte saatleri yazacağım.
bu arada projelerin için tebrikler. tam 500 sayfa dolusu mesaj yazılmış, birçok insana faydalı olmuşsun, bence de artık karşılığını almalısın. umarım en iyi şekilde alırsın da. ama keşke bulunduğun yerde seni takip edebilme şansımız olsaydı. ben sadece 1 ayda çok güzel sonuçlar aldım bu yöntemle. devam etmek isterdim.
ve bir sorum var, geçen ay koltuk altım o kadar az çıkmıştı ki bugün yeniden aldırmak için kuaföre gittiğimde çıkanları aldı ama "küçük küçük gelenler var, onlar ağdaya gelmiyor" dedi. muhtemelen 10 gün içinde onlar da uzayacak. o zaman ikinci alternatif tarihi de kullanabilir miyim. yani aynı bölgeyi iki ayrı alternatif tarihte aynı ay içinde alabilir miyim?
tekrar teşekkür ederim. hepimiz adına. ve çok çok başarılar dilerim projelerinde...

canım benim,samimi desteğin için ben de çok teşekkür ediyorum.
yakın çevremdeki arkadaşlarımdan biri gibi hissettim:) çünkü bu proje onların ısrarlarıyla gündeme geldi.
belki de kolay bulursunuz,çünkü böyle bir konu nette başka yerde yoktu son baktığımda.(umuyorum bu arada izinsiz alıntı yada bu bilgiyi kullanan olmıştır)yani aradığınızda yine bana ait yazılar çıkar.

keşke saatleri not alsaydın demeden geçemeyeceğim ama :) her ay aynı sonucu yakalamak mümkün olmuyor.
ama bazen sendeki gibi (sevinçtaş ve farmasi de aklıma gelenlerden) mükemmel sonuçlar alınıyor.işte böyle zamanlarda o saatlere çok ihtiyacımız oluyor.
soruna gelince,diğerinide rahatlıkla kullanabilirsin.regl sorunum olmayan aylarda bende öyle yapıyorum.aynı şekilde diğer arkadaşlarımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…