Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

arkadaşlar epilasyondan önce nemlendirici mi sürmemiz gerekiyor? yahu terliyken bile kırılıyor, nemlendiriciyle yapış yapış olur, hiç gelmez ki makineye?????

arkadaşlar epilasyondan önce nemlendirici mi sürmemiz gerekiyor? yahu terliyken bile kırılıyor, nemlendiriciyle yapış yapış olur, hiç gelmez ki makineye?????

yok canıııııımm ağdadan önce sürülür mü hiç alamazsın ki...
nemlendiriciyi hep sürmemiz gerekiyor zaten ama sürmüyorsak bile ağdadan önceki hafta filan önceden sürmeye başlamalıyz ki kırılmalar olmasın..

Hiç bu kadar tüylü ve paspal dolaşmamıştım beeen,yarın alırım diyodum yarın geceymiş.flnBacakları geçtim etek fln giymiyorum da bıyıkları ne yapmalı?yolup yolup atmalı Çenemde bi kaç tüy vardı onları aldım çoğaldı ben aldım çoğaldı ben aldıkça azdılar,şimdi yok olsunlar diye bööyle tüylü tüylü geziyorum bütün karizma yerle bir oluyo Aycanımgülüm yayarın dışarı çıkarken çeneme bant mı yapıştırsam napsam haha:)))

slm arkadaşlar.konuyu yeni okudumda tüy sıkıntısı olan biri olarak cok dikkatimi çekti. geçmişi falan okudum biraz ,işe yaradığını söyleyen çok arkadaş var.yanlız tam olarak ne yapılması gerektiğini anlamadım.açıklama yaparsanız sevinirim.bende denemek istiyorum bundan sonra.

bence iyi fikir:)) bandı çıkarırken dikkatli olda o kadar beklemen boşa gitmesin ama

arkadaşlar mnk661 e yardımcı olursanız çok sevinirim..
ben yine çok yoğunum,malum ağda zamanı,çok çalışmalıyım ki size faydam olsun
yani bu seferki yoğunluk sizler için

barro, farmasi,gulseker mesajlarınızı aldım merak etmeyin..cevap yazamıyorum
gulseker bekle canım,yaptırma !

Aycangülüm çok sağol cnm yaa ,bende kaç gündür düşünüp duruyorum valla şu lazeri,1000 liraya bacak,koltukaltı ve genital dendi bitirme garantili diye ve en önemlisi parayı peşin istiyorlar alsancakta ay güzellik merkezi denen bir yer burası ,karar verdim yaptırmayacağım.Hem daha önce hiç duymadım böyle bir yeri,ayrıca ben diyorum ki kadına adet düzensizliğim var hormonlarımda belki sorun olabilir diye (kadını denemek için söyledim),kadın bana olsun olsun siz gelin genede erkek tipi tüylenme yoktur sizde ,hormonlarınız normaldir bence dedi ve hemen ertesi güne randevu verdi parayı peşin alıyoruz diyerekten

canım 1. sayfada bulunan tüy alma günlerinde (2 alternatif olur, sen adetinden sonraya denk geleni seçmelisin) ağda yapıyoruz.
bazen aycangül sağolsun uğraşıyo, bölgelere göre saatler veriyor. O zaman hangi şehirdeysen o şehrin saatini seçiyorsun.
yurtdışındaysan eğer verilen saatleri TR saatine göre değerlendiriyorsun ve o zaman ağdanı yapıyorsun.
böyleliklee aydan ayaaa tüylerinden kurtuluyorsuuuuuuuuunn

bnde yüzüm olnca mevzu gtmek zorunda kaldım lasere gün glmeden
nasıl denk getrcem bu günleri bn yaaaaaaa

tsk ederim canım bundan sonra takipçisiyim o zamn

geçen aydan hiç memnun kalmadıımmilk defa bukadar çabuk uzadılarr,,hemde heryerimde..bu ay yine 9unda bitti reglim oyüzden 2 alternatifide kullanıcamm,,geçen ayın 1alternatifinden beridir hiç biyerimi yapmadım,geçen ay 2.alternatifi unuttuğum için kaçırdım gününü,, ve şuan çok kötü haldeyim geceyi iple çekiyorruuuummm,,inşallah bu ay ii geçer...4.ayım olucak bu ay yada 5.miydii neyse arası işte unuttum

yol arkadaşlarıma,
bu gece sabah 05:30 a kadar elimde size ait geçmiş notları ve olumlu-olumsuz sonuçlar,pc başındaydım.pc ekranında ne kadar okudum bilmiyorum.ruh halimi ve gözlerimde ki acıyı anlatamam.sonra bıraktım hepsini ve yattım.vazgeçmeye doğru kaydığımı hissettim.
uyuyamadım,08:00 de tekrar buradaydım.09:00 da yeniden yattım.
vazgeçmeye çok daha yakın hisseettim bu kez.kalkıp "pes ettim "yazmayı düşündüm.uykuya dalmışım.ama sadece birkaç saat sürdü.inat ettim uyumak için kalkmadım.yine de uyuyamadım.bu saate kadar boş boş oyalandım.sonra siteye girdim..özel mesajlara ve topiğe baktım.sonra face e girdim.
duvarımda ilk karşıma çıkan paylaşım şuydu:

"İHTİYARLIK KAÇ YAŞINDA BAŞLAR?

Kristof Kolomb Amerika'yı keşfe çıktığı ilk yolc uluğunda 50 yaşını çoktan aşmış durumdaydı...

Pasteur kuduz asısını bulduğunda 60 yaşındaydı...
...
Mimar Sinan, Süleymaniye camisini bitirdiğinde 70 yaşını geçmişti. Selimiye camisini tamamladığında ise 86 olmuştu...

Galileo, ayın günlük ve aylık çizimlerini yaparken 73 yaşındaydı...

Charlie Chaplin, 76 yaşında film yönetmenliği yaparak hala işinin başındaydı...

Goethe, en büyük eseri Faust'u ölümünden bir yıl önce, yani 82 yaşında bitirmişti. 83'dü...

Gençlik hayatın belli bir çağı ile ilgili değildir.
İnsan, kendine olan güveni derecesinde genç, şüphesi derecesinde yaşlıdır.

Cesareti derecesinde genç, korkuları derecesinde yaşlıdır.
Ümitleri derecesinde genç, ümitsizliği derecesinde yaşlıdır.

Hiç kimse fazla yaşamış olmakla ihtiyarlamaz. İnsanları ihtiyarlatan, ideallerinin gömülmesi, hedeflerinin olmamasıdır. Seneler cildi buruşturabilir. Fakat heyecanların, ideallerin teslim edilmesi adeta ruhu buruşturur.

İnsanlar yaşadıkça yaşlandıklarını sanırlar, halbuki hedeflerine götüren yolu yürümedikçe yaşlanırlar.

İnsan ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyardır.
Güzelliği görme yeteneğini kaybetmeyen asla yaşlanmaz!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…