Hem tüylerden kurtul hem adrenalin ohh ..
Sen olmasan ne yaparmışız bizz ..
tabi hayatım.sadece bunlar mı?
cesaretiniz ve özgüveniniz gelişiyor..eskiden korkudan çekemediğinişz ağda bantlarını şakır şakır çekiyorsunuz mesela :))))
tembelliğinizi ve erteleme huyunuzu tedavi ettim.hiç erteliyoe musunuz hadi söyle.
ertelemeyi geçtim dakika sayıyorsunuz :)
kıl tüy mevzuunda eskisi kadar stresli ve umutsuz musunuz peki?resmen terapi :)))
( arkadaşın biri insanların umutlarıyla oynuyorsun demişti hatırlayanınız var mı !!! )
daha sayayım mııııı :)))))
en azından bazılarınız için tatlım.
biliyorsun ki bu kişiye özel bir yöntem aslında.ama tek tek hepiniz için özel bir çalışma yapmam mümkün olmuyor.
bu kez zaman aralığı çok kısa olduğu için iyice daraltma imkanım oldu.
buda sizlerin şansını arttırdı.
bazılarınıza çok etkili olacağını düşünüyorum.tabi kaç kişi yapar,düşündüğüm özellikteki kişiler yapar mı bilemiyorum ama umut ediyorum en azından:)
2-3 hafta sonra belli olur:)
Cidden ya kesinlikle haklısın.
Ama bu sefer ne olduysa benim canım çok acıdı.
Hassastı tenim çok fazla.
Hiç erkeleme falan yok.
Nasıl yorgundum, nasıl uyku basmıştı sorma kalktım ve yaptım normalde olsa sonra derdim.
Bitecek bu tüyler kökünü kazıyacağız.
Ya gerçekten tamamen bitme ihtimali var mı Aycangül?
evet canım var..
ama birazda şans tabi.
mesela 1.alternatif tarihte anneme saat vermiştim.akşam aldı.o gece sahurdan sonra yeni şeyler buldum.eğer annem o gece yapmasaydı ertesi gün onun için çok çok iyi olabilirdi.o da onun şansı işte :)
sizin için en önemli zamanda regl de olabilirsiziniz örneğin.
dediğim gibi birazda şans.
bazı arkadaşlarımız buna örnektir.kimisinin kolunda sadece %5 lik tüy kaldı.kimisinin bacağında vs vs.
sizin yapacağınız e güzel şey burada verdiğim günlere uymak.çünkü koskoca 1 ayın içinde bu anları yakalamanız şansınızı çok azaltıyor.ben sizin için bu süreyi önemli ölçüde kısaltıyorum,yani şansınızı aynı ölçüde arttırıyorum.
şöyle bi baktımda yazdıklarıma nasıl anlıyorsunuz şaştım
bir taraftan ders çalışıyorum arkadaşlar,hatalarla dolu cümlelerim için kusura bakmayın lütfen:)
tabi hayatım.sadece bunlar mı?
cesaretiniz ve özgüveniniz gelişiyor..eskiden korkudan çekemediğinişz ağda bantlarını şakır şakır çekiyorsunuz mesela :))))
tembelliğinizi ve erteleme huyunuzu tedavi ettim.hiç erteliyoe musunuz hadi söyle.
ertelemeyi geçtim dakika sayıyorsunuz :)
kıl tüy mevzuunda eskisi kadar stresli ve umutsuz musunuz peki?resmen terapi :)))
( arkadaşın biri insanların umutlarıyla oynuyorsun demişti hatırlayanınız var mı !!! )
daha sayayım mııııı :)))))
Kızlaar, alamadım tüylerimi yine yaa, dışarıda olmak zorunda kaldım o satte. Ya nedir bu şans!!!( Bugün alsam nasıl olur sizce?
ÇOK İYİ OLUR BENCE HEM BAYRAmtemizliği de aradan çıkar bide arefe suyuyla banyo yaptınmı oooooooh değme keyfine şifa olsun
aycangül
konumuzla ilgili değil ama yinede sana sormak istiyorum ayın geçişlerini ya da canlı olarak konumu gösteren site varmı ben bulamıyorum.yarın ay yeni aya geçmedi diye bir çok insan oruç tutacak burda...
eylül ayı tarihlerini ne zman verebilirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?