Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yok canım merak etme :))
6 saat sonra yeniayla birlikte büyüyen faza geçiyoruz.
aşkolsun,tek hatada güvenini mi kaybettin :)

bu arada yukarıdaki satlere bakayım yine ama sanırım birşeyler daha buldum
daha doğrusu rüyamda gördüm,bir iki karşılaştırma da yaptım örtüştü..hayırlısı artık arkadaşlar

anlasildi canimcim...ben sana atmistim ama bundan sonra kendim not alirim.
peki sen mi bize haber vereceksin atalim diye yoksa önümüzdeki ay hemen atalim mi orayi annamadim ben

merhaba ben lazare gidiyorumda.. lazer tarhlerimi bu tarihlere getirsem daha sağlıklı olur dımı

aynen sekerim.. her ne ile aliyorsan bu yöntemde sadece tarihlere uyman önemli. tabii ki kökleri güclendirecek epilasyonlarda ise yarayacagini sanmiyorum.

Aycangül bir de söylesene senin ev de kocaman harita filan, planlar bir sürü kagit agzinda bir kalem elinde cetvel falan mi var. Ben hep öyle hayal ediyorum da seni

yoksa bilgisayarda bir programda filan mi calisiyorsun. yazik sana yaa bir yandan seviniyorum bir yandan da senin icin üzülüyorum. sinavlarin filan var ya hani.

ben diyorum ki buradaki sorulara mümkün oldugu kadar bilen arkadaslar yanitlar zaten bence sen kendini derslerine ver. arada ugrarsin dimi canim

Son düzenleme:

yok yaaa, güven kaybetme sözkonusu değil sen saat değişikliği yapmamış olsaydın bile ben bu soruyu sorardım yani, süre çok az geldi çünkü.

aycangül senin özel güçlerin falan mı var, rüyalarda bazı şeyler malum oluyor galiba sana bu arada çok sevindim bir şeyler daha tespit etmene.

özel mesaj atamadığım için buradan yazıcam istediklerini. geçen ay memnun kaldığım için geçen ayın adet başlangıç ve bitişini vermem gerekiyor galiba: başlangıç: 10.07.2011
bitiş: 16.07.2011 eğer bu ayı soruyorsan: başlangıç 07.08.2011 bitiş 16.08.2011 eğer gelecek ayınkini soruyorsan onu da belki hesaplayabilirim
yaşadığım yer erzurum, doğum yerim de erzurum, doğum tarihim 08.07.1987 saat derken doğum saatimse sabaha karşı olmuşum galiba sanırım bunu sormuyorsun epilasyon yaptığım saati kast ettin galiba, o da 24 temmuz 17.00-17.10

:)))
keşke dediğin gibi özel güçlerim olsa..bu kadar paralarmıydım kendimi :)
ama iki yıldır neredeyse bu konuyla yatıp kalkıyorum,artk bi cevap gelmeliydi zaten değil mi

uzun yıllardır kişisel gelişimle de ilgilenirim.ve şimdiye kadar edindiğim bilgilere göre rüyada cevap gelmesi mümkün !
birçok bilim insanının başına gelmiştir.
sizin içinde mümkün.sadece aynı konuya çok fazla yoğunlaşmanız lazım.zaten bu yüzden genellikle arştırmacıların başına geliyor
şimdi hep birlikte dua edelim ki bu rüyanın bir anlamı olsun:) (ki ben olduğuna KESİNLİKLE inanıyorum)

senin de sezgilerin fena değilmiş
hepsi bir arada...
hatta kendi hazırladığım harita da ilk sayfada :)
az önce annem geldi :şu odayı toplu tutsan biraz,heryer defter,kağıt.. diye payladı beni şu yaşımda :))
o arada kucağımdaki kağıtlar kayıp döküldü mouse u düşürmeyeyim derken :)
hemen bana nazar duası okuyorsun yani !!!

ya valla ben günlerdir ablama hatırlata hatırlata bi, hal oldum kendim unuttuuumm inanmıyorumyaaa,neyse yapmadan geçemem bu ayı 3aydır mükemmel sonuç alıyorum kaçıramam

evvett şuan itibariyle epilasyonumu tamamlamış durumdayım
bacaklar kollar koltuk altları,kaşlar ve bıyıklarr

bende 19 unu kaçırdım diğer tarihe yapıcam, saat kaçta yapılmasını önerirsin aycangul?

bende 19 unu kaçırdım diğer tarihe yapıcam, saat kaçta yapılmasını önerirsin aycangul?

Canım aklında olsun ilk sayfadaki ilk mesaj her ay yenileniyor.Aycangül her ayın uygun günlerini saatleriyle birlikte oraya yazıyor.Bu ay şöyle yazmış

28 Ağustos 2011 Pazar, saat 22:10'dan 29 Ağustos 2011 Pazartesi günü saat 04:00e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

Yani anlayacağın 28 Ağustosun gecesi saat 22:10 da başlayıp gece yarısı 4 gibi bitirme hakkımız var.Bu ay çok kısa sadece 6 saat ona göre

ay hep görüyordum bu başlığı hiç açıp okumamıştım, ben de yapmak istiyoruuum

28 Ağustos 2011 Pazar, saat 22:10'dan 29 Ağustos 2011 Pazartesi günü saat 04:00e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz.. denmiş

şimdi haftaya pazar 22:10dan sonra alıyorum tüyleri, not ediyorum aldığım saati? bu kadar değil mi?

Aynen canım.O gece saat 4 e kadar bu işi bitirmiş olman lazım.Bir de hangi bölgeyi hangi saatte aldıysan öyle not et.Bir ay sonra bakıp değerlendireceksin.Hangi bölgende daha çok etkili olmuş.Etkili olan saatler senin için önemli.Onları Aycangüle haber vereceksin sonra :)

28 ağustosa bırak istersen tatlım..saat vereyim sana..

Aycangüll :84:
Geçen ay ilk tarihte yapmıştım bu ayda regli oldumm
Ölsem rezil olicciimm herkes dalga geçiyo bacaklarımla örüp uçlarına nazar boncugu takıcam
Bukadar bekledim 6 gün daha sabır O saati bana verirmisin.Bu kadar dayandım laf yedim mukafatim saat olsun..

Zaten 4 saatmişki neyse 28 de kabusa son
Hastaneye bile gitmedim bu ay sırf bu tarih yüzünden
Ama gerçekten faydası oldu biraz çok değil çünki çabuk uzuyo regliden önceki tarihte alıyodum bu sefer olucak inanıyorum başarıcam

hepinize şifa olsun arkadaşlar..inşallah en güzel zamanlarda almışsınızdır ve en güzel sonuçları alırsınız :)
an itibariyle yeni bulgularımla yeni bir döneme giriyoruz..
şükürler olsun bulduran allahıma,utandırmasın inşallah beni sizlere karşı
hem size hem bana hayırlı uğurlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…