• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangülcüm ya aklıma bi soru takıldı yorumlardan bulmaya çalıştım ama bulamadım bugün de son gün olduğu için mecbur sorcam çok kez sorulduysa kusuruma bakma cnm:) belirlenen günlerde sadece bi bölgeyi mi alıyoruz mesela ben bugün yapcam ama tüm vücüdü düşünüyordum bi arkadaşın yorumunu görünce merak ettim sadece bacakları mı alıyoruz gibi bişey yazmıştı... bugün sadece bacaklar mı alınıyo canım

:37: cığım,yap canım yap :)
şimdiden sıhhatler olsun :1:

aycangülcüm ya aklıma bi soru takıldı yorumlardan bulmaya çalıştım ama bulamadım bugün de son gün olduğu için mecbur sorcam çok kez sorulduysa kusuruma bakma cnm:) belirlenen günlerde sadece bi bölgeyi mi alıyoruz mesela ben bugün yapcam ama tüm vücüdü düşünüyordum bi arkadaşın yorumunu görünce merak ettim sadece bacakları mı alıyoruz gibi bişey yazmıştı... bugün sadece bacaklar mı alınıyo canım

Her yer alınabilir,sormuştum Aycangül'e.

arkadaşlar ben yine bi hata yapmışım.:96:
19 ağustos sabahı 05.00 ten itibaren değil 16.37 den itibaren yapabiliyorsunuz epilasyonunuzu.
umarım yarın da bakarsınız topiğe.
ilk sayfayı düzenledim tekrardan.

bu ayki dikkatsizliğim için bağışlayın lütfen:17:

:58::58::58:

ben sabah kalkar kalkmaz hallettım işlerimi:58::58:

Bu ayın raporunu yazıyorum efendim müsadenizle.
Bacaklarımda tek tük çıkan yerler var onlar da batıklardır kesin ya da kırdıklarım.
Anlamadığım bacaklarımın devamı olan ayaklarımın üstündeki lanet tüyler neden hemen çıkıveriyor etkilenmiyor bacaklarım gibi. :14:
Koltukaltımda da epey azalma var ve geç çıktı ama bacaklarımdaki etki yok.
Bikinide de gerçekten artık tüyler yani ve çok kısalar ağdayla alabilirim belki ama eldivenle mümkün değil.
Gelecek aylarda görüşmek üzere arkadaşlar kolay gelsin hepimize.
Bu arada 21. yy'ın Güzellik Tanrıçası Aycangül'üm seni çok seviyorum :69:

tuh ya ben de saat degisikligini gormedim bile. Artık diger tarihi yakalamaya calisacagim ama o da cok zor olacak benim icin :(((

Son düzenleme:
Bakalım sonuc ne olacak ustelık haddınden fazla uzatmıstım sırf tarıhler için :(:59:

kaliteli bir temizlik olmuş :)
inşallah güzel bir ana rastlamış olsun canım :)

hmm peki tsk ederim:42:

canım görmemişim kusura bakma..
aslında şöyle:
biliyorsunuz bu günlerin içerisindeki saat aralıklarının da farklı farklı etkileri var.bazı saat aralıkları gerçekten acıyı çok büyük ölçüde azaltıyor ertesi ay.bende yaşadım bizzat.
inan hiç acı hissetmedim alırken,demekki köklerini önemli ölçüde zedelemişim bir önceki ay.

Bu ayın raporunu yazıyorum efendim müsadenizle.
Bacaklarımda tek tük çıkan yerler var onlar da batıklardır kesin ya da kırdıklarım.
Anlamadığım bacaklarımın devamı olan ayaklarımın üstündeki lanet tüyler neden hemen çıkıveriyor etkilenmiyor bacaklarım gibi. :14:
Koltukaltımda da epey azalma var ve geç çıktı ama bacaklarımdaki etki yok.
Bikinide de gerçekten artık tüyler yani ve çok kısalar ağdayla alabilirim belki ama eldivenle mümkün değil.
Gelecek aylarda görüşmek üzere arkadaşlar kolay gelsin hepimize.
Bu arada 21. yy'ın Güzellik Tanrıçası Aycangül'üm seni çok seviyorum :69:

not almadım demeyeceksin inşallah tatlım.özelden bekliyorum.sonuçların çok iyi.
ayrıca şu son cümleni artık dayanamayarak face te paylaştım :69:
artık kk nın barro adlı bir üyesi olduğunu biliyorlar yani :))

dolunayı görmeden epilasyon yapmayın diyorsunz ya ama dolunay değil ay 15 ağustos dolunaydı anlayamdım

hazır saat dilimindeyken kendim yapayım dedim kuaförüm randevumu erteleyemedi malesef haftaya bir gün verdi o da tarihe uymuyordu. ağdayı bir türlü beceremiyorum ya yarısını aldım yarısı kaldı :((((((

Back