Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

slm arkadaşlar ben de bu aydan itibaren başlıycam çok heyecan yaptım:) ama bi sorum olacak aldığımız saati not etmemiz gerekiyormuş ya bunun nedeni ne peki diğer aylarda da o saatte mi alacağız

slm arkadaşlar ben de bu aydan itibaren başlıycam çok heyecan yaptım:) ama bi sorum olacak aldığımız saati not etmemiz gerekiyormuş ya bunun nedeni ne peki diğer aylarda da o saatte mi alacağız

not almamızın nedeni eğer epilasyondan sonuç aldıysak aldığımız saat dilimlerini belirlememize yardımcı oluyor...doğru zamanı buluyoruz...sen sonucunu aycangüle bildireceksin açıkçası....onun kararını o belirler:))

selamlaaar,bugün koltuk altlarımı aldım kurtuldum onlarda şükür,nasıl hafifim bilemezsinizhiç canımı yakmadı epilatör artı hiçte önceki aydaki gibi kanamadı bile,birde tüylerin tamamı uzamış sanırım,,, pürüzsüz oldu tek tüy bile kalmadı geçen ay aldığımda küçükler vardı alınmayanlar onlar devamlı görünüyodu ama bugün hiç kalmadı eşit uzarlar artık,nekadar pişmanım bunca yıl jilet kullandığım için koltuk altımdaaycangül sayende jileti bıraktım sırf sonuç alıyım diye ilk defa epilatörü koltuk altımda kullandım vede her iki günde bir banyoda tıraş etmekten tahriş kaşıntı vs dertlerden kurtuldum ayın 19unda büyük ihtimal adetli olucam diğer seceneğe artık iice uzamış olurlar hem

Son düzenleme:
Arkadaslar belki daha onceden sorulan bir soruyu soracagim o yuzden kusura bakmayin fakat sorularin icinde goremedim...

Agustos icin uygun gun 19 imis, mesela ben ayin 23 -24'ü gibi adet olacagim, yani agdadan birkac gun sonra. Bunda bir sakinca var mi? sonucu etkileyen bir sorun olusturur mu bu?

Aslında adet olduktan sonra alınması daha uygun sanırım.ilk sayfaya bi göz gezdir istersen.

Aycangül den alıntı tüylerimizi aldıktan kısa süre sonra regl olursak tüylerimiz daha çabuk ve sert çıkıyor..
yani regl döneminizden sonraya rastlayan tarih sizin için doğru tarih..

bir siteye giriyorum iki dk kalmadan oradan oraya geçtiğimden canım kusura bakma yeni gördüm mesajını .
aldığımız tarihleri not etmemizin amacı tüylerin çıkma süresini şeklini gözlemleyip hangi zaman diliminin bizler için uygun olduğunu tespit edebilmesi açısından aycangül arkadaşımıza yardımcı olmak

kızlar mrb ben de daha yeni gördüm bu başlığı geçen ay 18inde almıştım gece 11de bitmişti geçen ay kaçında almamız gerekiyordu? bugün çıkanları tekrar aldım artık 19nu bekliycem zaten aradada adet olucam:))

pardon biraz salakça bi soru sorucam ama. 22 agustos saat 02.50 verilmiş. yani pazartesi değil de pazar gecesi 2.50de bitiyor süre bu durumda değil mi?

canım aycangulcum 20 agustos gıbı almayı dusunuyorumda acaba 3. ve 4. bölge için(3 bölgedeyımde 4 bolgeye annemlere gıtcemde:86: ) tahmını hangı saatlerde alsam bışı diyebilirmisin

canım aycangulcum 20 agustos gıbı almayı dusunuyorumda acaba 3. ve 4. bölge için(3 bölgedeyımde 4 bolgeye annemlere gıtcemde:86: ) tahmını hangı saatlerde alsam bışı diyebilirmisin

türkçemize yeni söylemler kazandırdım

ben:nereye gidiyorsunuz?

kk üyesi: 4. bölgeye gidiyorum annemlere ..

kk'nın başka bir üyesi:benimde eltim var 1. bölgede,onu da alıp 5.bölgeye sünnete gideceğim .
ben: bende çakıldım kaldım bu yaz 2.bölgede:2:

allah iyiliğinizi versin :))
bende resmen türkiye haritasını yeniden bölgelere ayırdım değil mi türkiye tarihinde bir ilk :))

tatlım inan şu an hiç bir fikrim yok,çok üzgünüm

aycangül bişi dicem sana, ben geçen ayın ikinci altenatif tarihinde koltuk altımı almıştım. yani 24 temmuz 17.00-17.10 arası. diğer aylara göre sanki daha bi ince çıktılar. diyeceğim şu ki, hani sen yeni bişeyler bulana kadar ben bu ay da geçen ay memnun kaldığım saat diliminde alsam, baksam aynı etkiyi gösteriyor mu, çünkü şu an memnunum sonuçtan. eğer bana ayıracak vaktin varsa ve hakkını helal ediceksen bana bu ay bu saat dilimini hesaplayabilir misin 1. alternatif için özellikle eğer çok fazla zamanını almazsa 2.alternatifi de verebilirsin, çünkü 1.de alırken kırdıklarımı da 2.tarihte alıyorum.
tekrarlıyayım yine, zahmet vericiyse hiç uğraşma, çünkü ben bu tarihlerden de memnunum aylardır, özel bi saat olmasa da olur

halletmeye çalışıcam canım..bu ara hiç bakamıyorum ama en kısa zamanda çözücem..

ayçangülcüm şimdi adetim ne zaman alıcam die sormuştum 19 ağustos dolunayda demiştin. burda okuyunca yılda 3 kez dolunayı kullanıyoruz falan demişsin o ney acaba ben dolunayda almamam gerekmiimi o zaman

ayçangülcüm şimdi adetim ne zaman alıcam die sormuştum 19 ağustos dolunayda demiştin. burda okuyunca yılda 3 kez dolunayı kullanıyoruz falan demişsin o ney acaba ben dolunayda almamam gerekmiimi o zaman

canım 19 ağustos kısmı doğru ama dolunay dememişimdir :)
dolunay 13 ağustosta ve biz kasıma kadar dolunayı kullanmayacağız zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…