pekii bende denemek istiyorum.sonuçta 450 sayfalık yazı dizisi olmuş artık konu.denemeye değer...ne yapmam gerekiyor? anladığım kadarıyla regl den sonra ağda yapmam lazım başka yapmam gereken bir şey yok dimi? ne dinlemem gerekiyor birde?
aycangül msj atamadım sana 100 msj olmadan özel msj gitmiyomuş burdan yazayım dedim
cidden bende bu kadar güzel sonuç alcamı bekleniyodum mutlaka fark eder dedim ama bu kadarına inanamadım 27 haziran gündüz 11 gibi aldım koltukaltını aynı saatlerde bacaklarımı da aldım saat 12 buçuk gibi bitmiştir agdam ama onu çok anlamadım şuan.bursadayım.agustos ayı içinde 17sinde reglim muhtemelen 23ünde bitiyo...bu ayda 25inde alcam yine pazartesi günü yani hiçbişi yapmadım bu arada sadece agdayla aldım.bu arada dogum yerim bursa 27 haziran 89 dogumluyum saat gece 2 de dogmuşum..
yarın 19.00 a kadar yapabiliyorsun
başla başla bende geçen ay başladım ilk aydan bile farketti bende :))
aycangül bana mesaj yazdın bende forumdan cevap verdim ama arada kaynadım sanırım:84:
hoşgeldin canım :)Selamm ben de geldim hadi bana da yer açınnnn
Kıl tüy sorunu bol hatunlardanım.Ama bu konuyu görür görmez iştee derdimin ilacı bu dedi içimden bir ses.Hemen kalktım tüylerimi aldım bugün.Mesajların hepsini okuyayım dedim ama ne bereketli konu, oku oku bitmiyor anacım
Bundan sonra dolunayları daha çok takip edeceğim bu seferlik ikinci alternatifle başladım hayırlısıyla.İçimden bir ses çoook güzel sonuç alacağımı söylüyor.
Aycangül azmine, ilgine ve araştırma yeteneğine hayran kaldım şekerim.Eğer araştırmada yardım istersen bana görev verebilirsin severek yaparım.Sonuç görmeye başlamasam da inanıyorum ki göreceğim o yüzden Allah razı olsun şimdiden
Haydi kızlar ulusal kıl alma günümüz hepimize hayırlı olsun
bu sıralar çok giremiyrum nete tatildi taşınma işleriydi bişey mi kaçırdım doğum tarihi saati falan filan hı noluyooooo birisi banada açıklasınnnnn bu aradaa
26 haziranda kolarımı almıştım yarısından çok azı çıkmışlardı onlarıda bu akşam aldım bugün sabahtan kaş bıyık öğleden sonra bikini koltuk altı alt bacak akşam kolların çıkanlarını aldım üst bacağı almak istemedi canım :26: umarım sonuçlar güzel olur.
birde nete giremeye bilirim önümüzdeki 1 ay 8. ayın tarhleri ne zman belli olur tlfonuma not alayım şimdiden gerçi 1 altrnatfte reglli olurum 9unda başlıcak 2. alternatifede 1 ay vardır :26:
Bısey sormak ıstıyorum yuz ıcın mesela kasın bellı yerlerıne agda olmuyo cımbızla almaklada olurmu yıne aynı etkı hanı malum cımbız cogaltır normalde :44:
kaşlarımı ben de cımbızla alıyorum canım merak etme..ağdayla mümkün değil !
eveeeeettttt vanilya30...
kendimi feda ettim,seninkiyle aynı özellik gösteren saati tespit ettim ve kollarımı aldım :)
uzun zaman önce bir iki kez almış bir daha da almamıştım.
bende de birkaç gün içinde hızlı ve koyu renk çıkarsa nedeni ters bir zamana rastlamasıdır.
amaa bende olmazsa tamamen senin bedeninde olup biten biyolojik bir nedenden kaynaklanmıştır ve sonraki aylarda tekrarlanmaz.
yalnız kollarım fena halde kaşınıyor.sizde de kaşıntı oluyor mu arkadaşlar oluyor arkadaşlar? ağdam mı bozuk yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?