canım kollarını ne zamandır bu tarihlerde alıyorsun?
bu tarihleri kollarımda ilk kez 2. alternatifte uygulıcam bugün alamadım adetliydim. sen alalı 1 ay olmuş ve cılız tüyler var diyorsun bunu okuyunca benimde hemen deneyesim geliyor inş bende senin gibi iyi sonuç alırım :)
aycangül ben verdiğin saatlerde yaptım tam ama ne oldu biliyomusun 1 saat önce regl oldum azcık daha yeni başladı yarın tam başlama günümdüydüü ama ben dayanamadım aldım saatleri sonraa veririm,birazdan dışarı yürümeye çıkcaz eşimlee,oyüzden saatleri yarın yazarım inşallah bi aksilik olmazda geç uzarlar yine denemiş olucam en azından bakalım işe yarıycakmı şans benden yana olur inşallah
inşallah canım..saatleri buraya yazmanıza gerek yok..
not al bir yere sende kalsın..gerekirse isterim..
Aaaa bu arada aycangul annemin bilgilerini vereyim gecen ayla ilgili
gecen ay koltuk altinii almistik sadece verdigin saatte yasi sebebiyle de tuyleri azdi zaten ama bas parmak buyuklugunde bosluklar vardi 1 liradan buyuk yani
anlayacagin tuyleri sayilabilir seviyeye gelmis
merhaba...öncelikle çok teşekkürler bilgiler için.yalnız benim bir sorum olucak..
bu günlerin tespitinin kolay bir yolu varmı?yani dünya hali.belki size lazım olunan bir zamanda ulaşamıcaz.bu ağda günlerini en kısa ve basit yoldan nasıl tespit edebiliriz.bana açıklarsanız sevinirim.by...şimdiden teşekkkürler
belirli gün ve saatler arası alınmasına tamam ama neden alınan saatler not ediliyor acaba?
bugünlerdeki bazı saatlerin daha etkili olduğunu düşünüyoruz.o saatleri bulmaya çalışıyoruz.o saati bulabilirsek kıllar hiç çıkmıyor.
dün reglmn son günüydü dayanamadım kaşlarımı aldım. bi sorun teşkil etmez inşlh sonuçta son günü gerçi çok dengesizler bazen ince ince çıkıyo bazen alın çözmüş değilm daha durumu haftaya bacaklarımı ve bikini koltuk altını alcam ama tek sorunum kollarım ilk defa geçen ay aldım verdiğin tarhlere göre ama şimdi kimisi uzadı kimisi hiç çıkmadı kimisi çıkmak üzere kimisi kısa karman çorman bişy oldu alınacak olursa haftaya kadar alınır ama alma işleminden sonra çıkmayanlar çıkarsa kötü olur acaba hepsi tamamen uzayana kadar beklesem mi tamane çıksa önümüzdeki aya kadar çıkma uzama işlemi biter 8inci aydaki altrnatflerden yarrlansam en azından 10 15 gün kadar temiz olur ama bilemiyorum kafam karıştı bu ay danda yarrlanmak istiyorum sonuçta daha verimli sizden gelecek önerilere göre alcam kızlar sizce napsam kollarımı bi akıl verin lütfeennnnnnnnnn :26:
merhaba aycangülcüğüm ben 16 haziranda geçen ay aldım tam tüy alma işlemi bitti ben adet olmaya başladım.
ama şu an sonuçtan o kadar memnunum ki kollarımda neredeyse hiç tüy yok o kadar doğal güzel bir görüntü varki hep böyle kalsa almaya ömür boyu inan gerek yok. inşallah hep böyle kalırlarşu an anca kollarımda incecikten cılız şekilde doğal görüntü veren tüy neredeyse %10-20 oranında çıkanlar aralar çok boş.
bacaklarımın alınmaya ihtiyacı var ama çıkan tüy tüm bacakların neredeyse anca % 20-30 u
alt bacaklar da neredeyse yok gibiler.
koltukaltlarım oldukça ince kıvamdalar.
genital bölge de önceden jiletle aldığım zamanlara oranla gayet iyi durumda.
bu ay bugün alamıyacağım çünkü adetliyim. nasipse 23 temmuzda inşallah alırım.
dünden beri fırsat bulup yazamadım sana..sonuçların çok güz<el canım..çok mutlu oldum
birkaç sonra neler olur sende allah bilir :)
bende regl e yakın zamanlardan önce istenmeyen şu rahatsızların:) alındğında daha acı verici daha erken ve çok sık, sert olarak çıktıklarını duydum ve gerçekten de öyle.reglden sonra alındığın da ise daha az acı verici ve daha seyrek ve cılız çıktığını biliyorum.Kendimce bilimsel açıklaması da regl döneminde hormonların diğer zamanlara oranla daha fazla çalıştığı ve vücudun yenileme dönemi olduğunu düşündüğüm için öyle oluyorr heralde:S yani vücut transa geçiyo:) ddiğer dolunay vs olayını da ilk defa duydum aceep doğru mudur:) neyse yaradanın bir bildiği vardır hiçbirşey dünya ya boşuna ve gereksiz gelmemiştir diyor ve noktayı koyuyorum nokta:)
arkadaslar konuya yeni bakdimda ben analamdim tam sorcakdim ki yani regelden önce tüylerimizi alidgimizda zamanla bu tüyler azalioyrmuuu ??Pacele cvpppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?