Aycangül'cüm çoookkkk teşekkürüs ederim sana bizim için uğraşıyorsun bukadar...
Bir soru sorabilumuyüm? :)
Ben de bu tarihlere dikkat ediyorum ama çogu zaman denk gelmiyo bebiş için tedavideyim sürekli hastane durumları oluyo..
Benim tüylerim çok çabuk ve sert çıkıyor acaba yanlışmı yapıyorum yada 2 ay yapıyorsam 2 ay yapamıyorum tarihlere uyamıyorum ondan dolayımı?
Bide benim adetim 18 tem.. sanırım 23 te adetli olucam 15 dede Adetime yakın etkisi olurmu Tatile gidicem Almam gerekli 15 etkisini bunlardan dolayımı göremedim pek acaba? Takipteyim yinede elbet birgün zafer benim olucak yok olucaklar
şuan reglyim, yarın yani 15 temmuzda da bitmemiş olcak... ben 19unda tatile gidiyorum ama ikinci alternatif 23 temmuz
yine sorularımle ben :S (ilk olucak ondan bilmediğim için soruyorum sıkıyorsam şimdiden özür :) )
şimdi ben yarın bacak, kaş ve bıyık alsam 23 ünde diğerlerini alsam olur mu ?? yoksa hepsi aynı gün mü olmalı ??
aynısını ben soracaktım. ben de şu an reglyim 23 temmuzu beklemek yerine yarın ağda yapsam olmaz mı??
olur canım..verdiğim tarihlerin hepsi uygun..regl olmamak koşuluyla tabi !!!
QUOTE]
hmmm temm çok teşekkür ederim :)))
aycangül regl zamanı 15temmuzdan nekadar önce olursa yapmalıyız bunu mesela 3-4gün sonra regl olduğumuzu varsayarsak ve yarın epilasyonumuzu yapsakodamı işe yaramaz
istersen ikinci alternatifi bekle canım.o zamana kadar biter diyorsan bekle..
kızlar konuyu biraz okudum ama beni de aydınlatır mısınız, benim reglim bu ayın 9unda bitti ben de bugün yapsam olur mu şimdi ? Sanırım saati de önemli yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba aycangülcüğüm ben 16 haziranda geçen ay aldım tam tüy alma işlemi bitti ben adet olmaya başladım.
ama şu an sonuçtan o kadar memnunum ki kollarımda neredeyse hiç tüy yok o kadar doğal güzel bir görüntü varki hep böyle kalsa almaya ömür boyu inan gerek yok. inşallah hep böyle kalırlarşu an anca kollarımda incecikten cılız şekilde doğal görüntü veren tüy neredeyse %10-20 oranında çıkanlar aralar çok boş.
bacaklarımın alınmaya ihtiyacı var ama çıkan tüy tüm bacakların neredeyse anca % 20-30 u
alt bacaklar da neredeyse yok gibiler.
koltukaltlarım oldukça ince kıvamdalar.
genital bölge de önceden jiletle aldığım zamanlara oranla gayet iyi durumda.
bu ay bugün alamıyacağım çünkü adetliyim. nasipse 23 temmuzda inşallah alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?