Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

rica ederim canım:)
inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın :)
uygun olan tarihler olduğu gibi olmayan tarihlerde var.ve bunlar daha fazla.muhtemelen o günlere rastıyordur.
bu seferlik 15 temmuzda yap.şans senden yana olur bakarsın :)
sonrakilere bakarız :)

heyecanlıyım, yarın büyük gün
tabi bi de gece 11 e kadar yetiştirebilecek miyim işten geldikten sonra... :97:
ama yine de denicem yetiştirmeyi
saatleri not alırım aycangülüm

yine sorularımle ben :S (ilk olucak ondan bilmediğim için soruyorum sıkıyorsam şimdiden özür :) )

şimdi ben yarın bacak, kaş ve bıyık alsam 23 ünde diğerlerini alsam olur mu ?? yoksa hepsi aynı gün mü olmalı ??

şuan reglyim, yarın yani 15 temmuzda da bitmemiş olcak... ben 19unda tatile gidiyorum ama ikinci alternatif 23 temmuz

olur canım..verdiğim tarihlerin hepsi uygun..regl olmamak koşuluyla tabi !!!

aynısını ben soracaktım. ben de şu an reglyim 23 temmuzu beklemek yerine yarın ağda yapsam olmaz mı??

relg döneminde olmaz canım,üzgünüm

ilk defa okuyorum burayı ve nerdeymişim bu güne kadar diyorum ya benin reglim bugun bitiyo tam zamanında okumuşum burayı yarın denicem bende inşallah azalmalar olur

aycangül regl zamanı 15temmuzdan nekadar önce olursa yapmalıyız bunu mesela 3-4gün sonra regl olduğumuzu varsayarsak ve yarın epilasyonumuzu yapsak odamı işe yaramaz

merhaba aycangülcüğüm ben 16 haziranda geçen ay aldım tam tüy alma işlemi bitti ben adet olmaya başladım.
ama şu an sonuçtan o kadar memnunum ki kollarımda neredeyse hiç tüy yok o kadar doğal güzel bir görüntü varki hep böyle kalsa almaya ömür boyu inan gerek yok. inşallah hep böyle kalırlar şu an anca kollarımda incecikten cılız şekilde doğal görüntü veren tüy neredeyse %10-20 oranında çıkanlar aralar çok boş.

bacaklarımın alınmaya ihtiyacı var ama çıkan tüy tüm bacakların neredeyse anca % 20-30 u
alt bacaklar da neredeyse yok gibiler.
koltukaltlarım oldukça ince kıvamdalar.
genital bölge de önceden jiletle aldığım zamanlara oranla gayet iyi durumda.
bu ay bugün alamıyacağım çünkü adetliyim. nasipse 23 temmuzda inşallah alırım.

kızlar konuyu biraz okudum ama beni de aydınlatır mısınız, benim reglim bu ayın 9unda bitti ben de bugün yapsam olur mu şimdi ? sanırım saati de önemli yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar konuyu biraz okudum ama beni de aydınlatır mısınız, benim reglim bu ayın 9unda bitti ben de bugün yapsam olur mu şimdi ? Sanırım saati de önemli yardımcı olursanız sevinirim.

canım gayet tabi olur tam güzel günde bitmiş bugün rahatlıkla alabilirsin aycangül ay saat vermedi kafana göre takıl kaçta yaptığını not al ama nereni saat kaçta başladın kaçta bitirdin hepsini not al buraya paylaş tamam kolay gelsin tatlım

arkadaşlar kısacık bir süre için girdim,sonra bakıcam yazdıklarınıza..
nerenizi kaçta almaya başladıysanız ve kaçta bittiyse not alın.sonra isteyebilirm..bakarsınız şok bir sonuç çıkar bende size aynı saat dilimini verebilirim böylece daha sonra

Son düzenleme:
aycangül. tarıhler için çok çok teşekkür ediyorum öncelikle.önceki tarıhı kaçırmiştim bu tarıhı sabırsızlıkla bekledım ve çok şükür saat 16.00 16.30 arasında lazer epilasyonumu bikini ve koltuk altı bölgeme yaptırdım. bu ıkıncı gıdışım. ilk gidişten sonra 2. seans için dr.un dedıgı tarıhte gıtmedım çünkü çok çok az çıkmıştı. ben bunu tarıhe bağlıyorum kesınlıkle. yanan kökler kardeşimde bır haftada çıkıp düşerken bende neredeyse 2. haftada düştü tüyler (uzamadı çünkü: ) bu ay ki gelişmeleri de yazarım..

Ben bugün 2. kere saat 15.30 sularında denedim bu yöntemi. Malesef tarihten tarihe bekleyemiyorum. Yüzümdeki tüyler 1 haftada çıkıyor çünkü. Dün alacaktım baktım tarih yarını gösteriyor bekledim. Bu tarihlere göre ilk alışımda acıda azalma daha kolay alma söz konusu olmuştu. Bugün alırkende aynı şeyleri yaşadım. Normalde aynı yere özellikle çene bölgesine 3 4 defa sürüpte alıyordum. Bugün 1 seferi yetti. 1 seferde tertemiz. Şaştım kaldım aycangülün sayesinde en azından bu konuda bana faydası var bu yöntemin

Son düzenleme:

canım kollarını ne zamandır bu tarihlerde alıyorsun?
bu tarihleri kollarımda ilk kez 2. alternatifte uygulıcam bugün alamadım adetliydim. sen alalı 1 ay olmuş ve cılız tüyler var diyorsun bunu okuyunca benimde hemen deneyesim geliyor inş bende senin gibi iyi sonuç alırım :)

Canim bugun aksam 7 bucuk 7.45 arasi ben 7.45-8.00 arasi annem koltuk altlarimizi yaptik vaktim varken haber veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…