merhaba hayırlı aksamlar bende dolaşırken buldum burayı cok ilginç ggeldi bana etksini görnlerde olmuş sanırım cok güzelbende eger regl olmazsam bu ay denemek isterim 15 temmuz sanırım tarihimiz :) ben genital hariç her tarafımı agdadır eldivendir alabiliyorum ama malüm yer için canım cok dar yani agda hiç yapamıyorum eldivenlede canım dayanmıyor ne önerirsiniz ?
regl olurken de alabiliyor muyuz? ben de regl oldum ve 3 güne kadar bitmez, 15 temmuzda alabilir miyim ben de?
kızlar ben anlamadım tüylerimizin alma tarihimi var ozaman dahamı geç uzuyo yada azalıyo...ben şimdi ağdayla yapmaya başlıycam artık 1,2gün daha bekliycem ne zaman alıyım ben şimdi?
ben reglli oldum bugün alamicam ayın 15nde zaten neremi alacağımıda bilmiyorum her yerim yarım yamalak gerçi ben geçen ay uygun saat diliminde sadece kollarımı almıştım çıkmayan yerler var çıkıp uzayanlar var çıkmak üzere olanlar var içce çıkanlar var kalın çıkanlar var tuhaf bişey oldu anlicanız bacak bikini koltuk altını verilen tarhlerin bi gün sonrasında almıştım haziranda onlarda yarım yamalak çıktı gerçi bacaklarımı hiç dert etmiyorum önemli olan bikini koltk altı ve kol ilk alternatften yararlanamicam artık 2. alternatflere birde geçen ay tatile gideceğim için pek uyamamıştım artık oda aradan kalktı ama ayın 15şnde reglm bitmemiş oluyor sadece koltuk altımdan çıkanları makineyle alsam olmaz mı yaaa :S yazın koltuk altı kısada olsa kötü duruyoo
herkese merhaba ben de bu uygulamayı yeni okudum daha önce hiç duymamıştım ama çok ilgimi çekti ve denemek istiyorum yalnız bi sorum olacak daha önce sorulmuştur muhtemelen cvplarsanız sevinirim her ay için iki tarih vermişsiniz mesala ben eğer her iki tarihtede regl olmamışsam ikisinde de yapabilir miyim çünkü bir ay epilasyon yapmadan durabileceğimi sanmıyorum heleki yaz aylarında
canlarım regl döneminde alındığı zaman işe yaramıyormuş aycangülün söylediği bu ve oyüzden 2. alternatif tarihi kullanın bence,çünkü benim 16sında başlıyodu normalde geçen ay 16 hazirandı ilk tarih tüy alma tarihi tabi bende almadım işe yaramaz diye 26 haziranı bekledim aldım heryerimi ve sonuç süper bence beklemeye ve denemeye değer,ben 3gün sonra alıcammmm tamda uzayanlar vardı eski kalanlar deri altında olanlar uzamaıştı artık 16sındada tatil yapıcaz burlarda olmıcaz 15inde şöyle bi temizleniyim tertemiz rahatça geziyim çok mutluyum iidenk geldi buay 15i,
month evet canım uzama aralığı uzuyo geç büyüyolar ve zamanla kurtuluyoruz tüylerden mükemmel bişey hala inanamıyorum 20gün olmak üzere ve kollarımda çıkmayan tüy çok fazla bomboş yerleri ve çok ince büyümüşler çıkanlarda
ben bugün ağda yaptım azalma olurmudur ki.........
yanlış tarih olmuş canım
biz de sabırsızlıkla cumayı bekliyoruz alabilmek için
sen bu topiği takip et, bir dahaki ay verilen tarihlerde yap muhakkak
beni gören olmamış galiba yogunluktan bende bi kere daha böyle yazayım dedim kolay gelsin cnm
Regli iken yapsak ağdayı yine tüyler aynı şekilde mi olur yoksa yine azalma etkisini edermi
tüh bu ayı 2 günle kaçırdım ama ağustosta bende başlıcam denemekten ne çıkarki ... tam detaylı okuyamadım ama herkes için nasıl aynı gün geçerli dime :) bu bigi yayıldıkça kuaförlerde sıra olacak :)))
ilk denemenin gözlem sonuçları :
bikini bölgemde biraz geç çıktılar sanki azalmayı pek farkedemedim
bacaklarda çok hafif azalma olabilir tam anlayamadım ama sürede bir değişme olmadı maşallah hiç nefes aldırmıyorlar
koltuk altı biraz azalmış sanki ama süre olarak o da telaşlı
buna şükür denemeye devam bir aksilik olmazsa :)
olumlu yorumları okuyunca insana şevk geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?