Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ben de bu yöntemi uyguluyorum. Bilimselliği var, kesinlikle tavsiye ederim. Bu tarihlerin regl döneminden sonraya rast gelmese bile işe yaradığını düşünüyorum. Sonuçta regl döneminden sonraya denk gelmiyor diye beklerseniz doğru tarihleri kaçırmış olacaksınız.

Bu durumda şöyle bir soru sorabiliriz aslında: Regl döneminden sonra olması mı daha etkili bir yöntem, yoksa ayın hareketine göre tesbit edilmiş olan tarihlerde yapılması mı ?

Benim fikrim şöyle; reglden önce ya da sonraya denk gelse bile önerilen bu tarihleri kaçırmamak daha iyi olur. Yine de konuyu açan arkadaşın cevabını öğrenmek istiyorum ben de.

beni gören olmamış galiba yogunluktan bende bi kere daha böyle yazayım dedim kolay gelsin cnm

regl olurken de alabiliyor muyuz? ben de regl oldum ve 3 güne kadar bitmez, 15 temmuzda alabilir miyim ben de?

merhaba bende deneyecegim bu konuyu :))

zaten almiyormuyum gününü belirlemekde ne cikar

ancak gerilerde bir yerde bir ark in kollarindan bahseigini gördüm yani kol alti mi yoksa gercekten kollarinin üstündekileri mi aliyor acaba merak ettim :26:

ben reglli oldum bugün alamicam ayın 15nde zaten neremi alacağımıda bilmiyorum her yerim yarım yamalak gerçi ben geçen ay uygun saat diliminde sadece kollarımı almıştım çıkmayan yerler var çıkıp uzayanlar var çıkmak üzere olanlar var içce çıkanlar var kalın çıkanlar var tuhaf bişey oldu anlicanız bacak bikini koltuk altını verilen tarhlerin bi gün sonrasında almıştım haziranda onlarda yarım yamalak çıktı gerçi bacaklarımı hiç dert etmiyorum önemli olan bikini koltk altı ve kol ilk alternatften yararlanamicam artık 2. alternatflere birde geçen ay tatile gideceğim için pek uyamamıştım artık oda aradan kalktı ama ayın 15şnde reglm bitmemiş oluyor sadece koltuk altımdan çıkanları makineyle alsam olmaz mı yaaa :S yazın koltuk altı kısada olsa kötü duruyoo

kızlar ben anlamadım tüylerimizin alma tarihimi var ozaman dahamı geç uzuyo yada azalıyo...ben şimdi ağdayla yapmaya başlıycam artık 1,2gün daha bekliycem ne zaman alıyım ben şimdi?

regl olurken de alabiliyor muyuz? ben de regl oldum ve 3 güne kadar bitmez, 15 temmuzda alabilir miyim ben de?

kızlar ben anlamadım tüylerimizin alma tarihimi var ozaman dahamı geç uzuyo yada azalıyo...ben şimdi ağdayla yapmaya başlıycam artık 1,2gün daha bekliycem ne zaman alıyım ben şimdi?

canlarım regl döneminde alındığı zaman işe yaramıyormuş aycangülün söylediği bu ve oyüzden 2. alternatif tarihi kullanın bence,çünkü benim 16sında başlıyodu normalde geçen ay 16 hazirandı ilk tarih tüy alma tarihi tabi bende almadım işe yaramaz diye 26 haziranı bekledim aldım heryerimi ve sonuç süper bence beklemeye ve denemeye değer,ben 3gün sonra alıcammmm tamda uzayanlar vardı eski kalanlar deri altında olanlar uzamaıştı artık 16sındada tatil yapıcaz burlarda olmıcaz 15inde şöyle bi temizleniyim tertemiz rahatça geziyim çok mutluyum iidenk geldi buay 15i,

month evet canım uzama aralığı uzuyo geç büyüyolar ve zamanla kurtuluyoruz tüylerden mükemmel bişey hala inanamıyorum 20gün olmak üzere ve kollarımda çıkmayan tüy çok fazla bomboş yerleri ve çok ince büyümüşler çıkanlarda

Son düzenleme:

tabi ki canım..benimde ilk tarihten önce reglim bitmiş oluyor.ilk tarihte alıyorum.sonra kalanlar azaldığı için hızla uzuyor ve ikinci tarihte de onları alıyorum:)

tatlım süpersin en güzel şekilde açıklamışsın arkadaşlarımıza :)
yeni katılan arkadaşlarda hoşgelmişler :)

Evet kızlar bu tarihler gerçekten işe yarıyor ben ocak ayından itibaren hemen dolunay olunca adetli bile olsam tüylerimi alıyordum fakat hata yapıyormuşum ancak 3 ay önce Aycangülü takip etmeye başladım ve gerçektende fark var ,yüz bölgem azalmadı ama inceldi ,koltuk altım ve bacaklarım %30 azaldı ,özel bölgemde ve kollarımda çok azda olsa azalma var ve incelme gerçekten fark ediliyor ve bunlar 3 ay gibi bi sürede oldu ,evet kızlar Aycangülü takip etmeye devammmmmmmm

ilk denemenin gözlem sonuçları :
bikini bölgemde biraz geç çıktılar sanki azalmayı pek farkedemedim
bacaklarda çok hafif azalma olabilir tam anlayamadım ama sürede bir değişme olmadı maşallah hiç nefes aldırmıyorlar
koltuk altı biraz azalmış sanki ama süre olarak o da telaşlı
buna şükür denemeye devam bir aksilik olmazsa :)
olumlu yorumları okuyunca insana şevk geliyor :))

tüh bu ayı 2 günle kaçırdım ama ağustosta bende başlıcam denemekten ne çıkarki ... tam detaylı okuyamadım ama herkes için nasıl aynı gün geçerli dime :) bu bigi yayıldıkça kuaförlerde sıra olacak :)))

Regli iken yapsak ağdayı yine tüyler aynı şekilde mi olur yoksa yine azalma etkisini edermi

canım..regliyken alındığında hem çok canın yanar,hem bu yöntemin etkisi olmaz..üstelik tüylerin daha koyu reng ve daha siyah çıkacaktır.daha önce denediysen yaşamışsındır zaten..

bence de denemelisin:)
evet kuaförlerde birkaç gün kuyruk olacak ama sonraki tüm günlerde boş kalacaklar:)

arkadaşlar iki gün kaldı biliyorsunuz..
tüylerinizin kuru cilt probleminden dolayı kırılmaması için nemlendiri sürmeyi ihmal etmeyin..bugün ve yarın aklınıza geldikçe sürün..
daha önceden takip eden arkadaşlar zaten düzenli kullanıyordur..
bunun dışında batık problemi olanlar için aşağıdaki linki veriyorum:
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/292599-kil-donmeleri-batiklara-cozum-buldum.html
kılıçbalığının formülüdür ve işe yarar bi formül..incelediğinizde göreceksiniz zaten..
bu ayki epilasyonunuzdan hemen sonrauygulamaya başlarsanız etkisini çok çabuk görürsünüz..
daha hafif batık sorunu olan arkadaşlar da yine epilasyondan itibaren peeling ya da kese uygulayabilirler.
düzenli uygulayanlar sorunun oluşmadığını göreceklerdir önümüzdeki ay..
kucak dolusu sevgiler size :)

Son düzenleme:

nzlcım bu yazdıkların benim ilk uyguladığım aylara benziyor :) zamanla azaldığını göreceksin inşaallah...

Aycangül'cüm çoookkkk teşekkürüs ederim sana bizim için uğraşıyorsun bukadar...
Bir soru sorabilumuyüm? :)
Ben de bu tarihlere dikkat ediyorum ama çogu zaman denk gelmiyo bebiş için tedavideyim sürekli hastane durumları oluyo..
Benim tüylerim çok çabuk ve sert çıkıyor acaba yanlışmı yapıyorum yada 2 ay yapıyorsam 2 ay yapamıyorum tarihlere uyamıyorum ondan dolayımı?
Bide benim adetim 18 tem.. sanırım 23 te adetli olucam 15 dede Adetime yakın etkisi olurmu Tatile gidicem Almam gerekli 15 etkisini bunlardan dolayımı göremedim pek acaba? Takipteyim yinede elbet birgün zafer benim olucak yok olucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…