- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
teşekkürler Aycangül yaa rica etsemm nevşehirde de olabilirm o tarihlerdeçok farkeder mi verdiğin saatler yakın sonuçta birbirlerine farkeder dersen rica ediyoyuummmmm :))
canım bu gece saat 01 de başlıyor
ya kzılar tam bir aydır epilasyon yapmıyorum bacaklarım eşimle aynı şekilde oldular kıllı kıllı eşime diyorum yan yana koyup bacaklarımız bak aynı olmuş puaha dedim yaw valla recep ivedik olacam yakında,ya bişey sorcam yarın alıcamda saat 1 de diyo yarın gece birdemi başlıyo zaman gündüz almıcazmı yarın gece 1den salıya kadarmı nasıl olcak ,,bide bu saat konusu ne neye göre ayarlanıyo anlamadım ben
hımm yani 7dk sonra başlıyo haaa tabiyaaneyse şimdi alamıcam yarın gündüz gözüyle bi kurtulayım tüylerden ya bacaklarım tamamda koltuk altlarımı neyle alcamya bi akıl verin jiletle alıyorum normalde ama yarın kullanmak istemiyorum off napcam bennn
canum ben şimdi bu tarh ve saatleri kullanarak alcam ama sonra tatile gidiyorum ayın 10na kadar olmicam sanırım çıkan olursa yine burdaki tarhlere göre almak isterim ama nete giremem temmuzun tarhleri bellimi
bundan sonraki ilk tarih 15 temmuz tatlım..
aycangülüm bu işlemi yaptıktan kaç gün sonra regl olursak işe yarar yada yaramaz.............
aycangülüm bu işlemi yaptıktan kaç gün sonra regl olursak işe yarar yada yaramaz.............
:83:yarın için sordum..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?