Bu konuda royeme katiliyorum Aycangul, benim ve royemin gonderdigi linklerden faydalanmani tavsiye ederim okulun herseyden onemli cunku senin hayatin soz konusu insanin 1 gunu bile o kadar degerli ki ...Royem goruyorsun degil mi batinin ay takvimine ragbetini...merhaba aycangul...evet ,almanya da cok kullaniliyor bu yontem...soyle derinlemesine bir arastirma yapinca,karsima cikan detayli siteleri gorunce sasirdim....dedigin gibi aslinda bildigimiz ama kullanmadigimiz bilgileri simdilerde baskalarindan satin aliyoruz...halbu ki ninelerimiz buyuklerimiz bu konu hakkinda hep bilgi sahibi olmuslardir....ama neyse hicbirsey icin gec degil...zararin neresinden donersen kardir:)senin sayende bilgilerimiz hortladi diyelim..herkese tekrardan hatirlattigin icin tesekkurler....tuy kinusuna gelince,benim tuylerde bayagi bir ciliz ciktilar ama erken ciktilar,onceki denmelerde oyle olmadigi icin bende uzgunum...ama neyse zaten yarin gene alinacaklar....dedigim gibi benim takip ettigim siterlde satlerle ilgii bisey yazmiyordu,ama sen bu arastirmalara cok zaman ayirdigin icin denemek istedim ...ama sorun degil gercekten..sonucta bilgi alisveris yapiyoruz burda....
veremedigin dersin icin uzgunum...bizlere faydali olacaksin diye kendi islerini aksatma lutfen...sana tafsiyem kendini yormadan verecegim linkleri takip et...belki sonra okulun bitince gene arstimalarini yaparsin...ama bu sieler gercekten cok yardimci oluyor...aradigin herseyi bulabiliyorsun...mjs icin aslinda tekrar yazacaktim ama...acikcasi gormusundur diye dusundugum icin tekrar rahatsiz etmek istememistim....ama bugun tekrar yazarim linkleri sana ..sevgiler..
Bu konuda royeme katiliyorum Aycangul, benim ve royemin gonderdigi linklerden faydalanmani tavsiye ederim okulun herseyden onemli cunku senin hayatin soz konusu insanin 1 gunu bile o kadar degerli ki ...Royem goruyorsun degil mi batinin ay takvimine ragbetini...
degil mi ama samyeli?bize faydali olacak derken kendini bosveriyor...hazir bilgileri kullan daha iyi..zaten onlar ya aylik ya da senelik dokumanlar halinde sunuyorlar sana...samyelicigim evet batinin ay takvimine ragbeti bayagi sasirrti beni...arastirma yaparken once turk sitelerde aramistim,istedigim bildilere ulasamayinca birde almanca deneyeyim dedim...ve hakikaten hic beklemedigim kadar cok bilgiye ulastim....bir de takip edermisin bilmem,bazi kadin dergilerinde de haftalik ay takvimi ekleri var icinde..yani bayagi hayatlarinda yer etmis....artik bundan sonrada bizler olabildigince uygulamaya calisalim...cunku ayin uzerimizdeki etkileri sayimayacak kadar fazla...en basitinden su tuy meselesini eskiden cok sorun yapardim simdi bu takvime uymaya calistikca ne kadar rahat ve sorunsuz yasdigimi gordum...ben diger konularda da elimden geldigince takip edip ,uygulamaya calisiyorum....herkese kolay gelsin..sevgiler..
yarın büyük gün kurtuluyorum tüylerden sonunda etek ve kısa kollu giyebilceğim akşamı heycanla bekliyorum aycanımmmmmmmmmmmmmmm
sAyAfAyı okumy çlıştım fkt u2un 2AmAndır tkip edemediğim için bişi nlymdım benim 19 d regl olucm yrın için epilsyon ypmyı düşünüyordum şimdi ypmm mı gerekiyor 28 inimi bekleyeyim Anlymdım
klvyemde A ve z yAmıyor kusurA bkmyın AkopyAlv ypıştırdn dolAyı büyük
banada günleri ve saatleri verirmisin cnm (berlin)
2. alternatifi beklemelisin canım..üzgünüm...
yeterli mesajım olmadığı için özelden mesaj atamıyorum cnm sana kusura bakma ,ben sana yazmıştım ama gözden kaçırdın sanırım neyse ben haziranın son haftası adet olurum eğer gecikme olmazsa 23-24 haziran gibi,umarım olmaz :18:
selam kızlar ben tüylü raziye
ben su anda regl donemındeyım 3 5 gune bıter 26sında heryerımı alcam
bıde benım gogus aramda bıldıgın kıllar cıkıyo tuylerın yanı sıra... gogus uçlarımdada saysam 6 7 tane bıldıgın sıyah kalın kıl şeklınde var... onlarıda sirle alayımmı o gün??? alan varmı??? çogalır mı sizce???
aycancık duy sesimi şu tüylü raziyeye yardım et kurtuluyum tüylerden denıze gıremıyorum gobektekı gogus aramdakı kıllardan yaaaaaa
canım göğüs arasını bilmem ama etrafındakilere ağda yapmana gerek yok.cımbızla tek tek alabilirsin.ama cımbızı tenine değirmeden almaya çalış..
hangi şehirdesin bilmiyorum ama deneklerden biriyle uyuyorsa şehrin saatleri gönderebilirim sana..
canım hangi tarihleri kullanabileceksin bana yazar mısın..söz vermeyeyim ama hesaplamaya çalışırım..
regl bitiminden sonraki tarih,biliyorsun değil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?