Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

sAyAfAyı okumy çlıştım fkt u2un 2AmAndır tkip edemediğim için bişi nlymdım benim 19 d regl olucm yrın için epilsyon ypmyı düşünüyordum şimdi ypmm mı gerekiyor 28 inimi bekleyeyim Anlymdım

klvyemde A ve z yAmıyor kusurA bkmyın AkopyAlv ypıştırdn dolAyı büyük

Bu konuda royeme katiliyorum Aycangul, benim ve royemin gonderdigi linklerden faydalanmani tavsiye ederim okulun herseyden onemli cunku senin hayatin soz konusu insanin 1 gunu bile o kadar degerli ki ...Royem goruyorsun degil mi batinin ay takvimine ragbetini...

degil mi ama samyeli?bize faydali olacak derken kendini bosveriyor...hazir bilgileri kullan daha iyi..zaten onlar ya aylik ya da senelik dokumanlar halinde sunuyorlar sana...samyelicigim evet batinin ay takvimine ragbeti bayagi sasirrti beni...arastirma yaparken once turk sitelerde aramistim,istedigim bildilere ulasamayinca birde almanca deneyeyim dedim...ve hakikaten hic beklemedigim kadar cok bilgiye ulastim....bir de takip edermisin bilmem,bazi kadin dergilerinde de haftalik ay takvimi ekleri var icinde..yani bayagi hayatlarinda yer etmis....artik bundan sonrada bizler olabildigince uygulamaya calisalim...cunku ayin uzerimizdeki etkileri sayimayacak kadar fazla...en basitinden su tuy meselesini eskiden cok sorun yapardim simdi bu takvime uymaya calistikca ne kadar rahat ve sorunsuz yasdigimi gordum...ben diger konularda da elimden geldigince takip edip ,uygulamaya calisiyorum....herkese kolay gelsin..sevgiler..

Bencede hazir bilgilerden faydalanarak ilerlemek daha rahat olacakdir Aycangul icin ...benimde dergilerde elime gecerdi hic ilgilenmezdim hatta hergune bi isaret koymuslar ne alaka derdim ne varsa bizim tarihimizden ilmimizden alinmis..neyse konuyu farkli yere saptirmayalim burdaeger bana ozelden mailini atarsan sanada bi kac link gondermek isterim

2.alternatif tarihi kullanmalısın canım :)

arkadaşlar çok güzel mesajlar yazmışsınız..teşekkür ederim..
yoğunluktan beğenip geçtim kusura bakmayın..
aslında uzun uzun yazacaklarım vardı mesajlarınıza karşılık..ama dediğim gibi hangi işe koşacağımı şaşırmış durumdayım

aycangül bu hafta epilasyon yapmam lazım mutlaka ve regl oldum 2 gündür bu tarihte yapsam olmuyo mu idare etmez mi hiç :)

Son düzenleme:

afedersin canım..hazırladım..göderiyorum..

selam kızlar ben tüylü raziye
ben su anda regl donemındeyım 3 5 gune bıter 26sında heryerımı alcam
bıde benım gogus aramda bıldıgın kıllar cıkıyo tuylerın yanı sıra... gogus uçlarımdada saysam 6 7 tane bıldıgın sıyah kalın kıl şeklınde var... onlarıda sirle alayımmı o gün??? alan varmı??? çogalır mı sizce???
aycancık duy sesimi şu tüylü raziyeye yardım et kurtuluyum tüylerden denıze gıremıyorum gobektekı gogus aramdakı kıllardan yaaaaaa

Ben de tüylü Raziye 2... Bekle bekle öldüm valla, pzt pürüzsüz olmam lazım etek giymeyi düşünüyorum, o yüzden cuma alıcam her yanımı. Hatta kaşlarımı da aldırıcam cuma günü. Faydasını gördüm kesinlikleeeee.

canım göğüs arasını bilmem ama etrafındakilere ağda yapmana gerek yok.cımbızla tek tek alabilirsin.ama cımbızı tenine değirmeden almaya çalış..
hangi şehirdesin bilmiyorum ama deneklerden biriyle uyuyorsa şehrin saatleri gönderebilirim sana..

özel msj attım şehri cnm :)

aycangül canım mesajını aldım. yarını herkes gibi sabırsızlıkla bekliyorum.sonuçları kaydederim.derslerin için üzüldüm umarım bütünlemede verme şansın vardır.bu arada benimde sınavım var baş belası KPSS. ufaklık var çalışamıyorum buyıl yine atama yok bana (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…