• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ikinci kez ay takvimine göre agda yaptim bu kez agdadan sonra hic yasamadigim bisey olarak sert ve bi kökten iki üc tane cikiyor ve sanki jilet yapmisim gibi aciyor.Kolaltida sert normalde yumusaktir nasil alirsam alayim. Adetimde dün basladi.

canım benimde aksine bu ay çok yumuşak çıktılar..hangi bölgedeydin..bi daha kontrol edeyim..
hatta bana şehrini yazarsan sevinirim..

Son düzenleme:
merhabalar konu dikkatimi çekti ve bu ay bende bunu denemek istiyorum.fakat hesaplamalar nsl yapılıyor anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim.adetim 8inde başladı bugün bitti sayılır.izmirde yaşıyorum.tşkkrler.

Merhaba aycangul degindigin konuyu yurdisindakiler bizden once dikkate aliyorlar sanirim ,bu tur seylere inanmayan bi cok insan var tabi ki saygiyla karsilamak lazim..ama ayin fazlarinin bizim hayatimizi etkiledigi kacinilmaz bi gercek ...tarimla ugrasan insanlardan balikcilara kadar cogu ay takvimine gore hareket ediyor .googlede bi arama yaptim ve karsima bi ay takvimi ve bu takvimde hangi gunler temizlik, sac bakimi,epilasyon,manikur pedikurden diyete baslama gunune kadar hepsi mevcut epilasyon gunleri senin verdigin tarihlerle birebir ..belki diger bilgilerin senin isine yarayacagini dusunerek linki paylasmak istiyorum ama sitede paylasma izni olup olmadigini bilmiyorum.ozelden de mesaj atamiyorum=(

Merhaba aycangul degindigin konuyu yurdisindakiler bizden once dikkate aliyorlar sanirim ,bu tur seylere inanmayan bi cok insan var tabi ki saygiyla karsilamak lazim..ama ayin fazlarinin bizim hayatimizi etkiledigi kacinilmaz bi gercek ...tarimla ugrasan insanlardan balikcilara kadar cogu ay takvimine gore hareket ediyor .googlede bi arama yaptim ve karsima bi ay takvimi ve bu takvimde hangi gunler temizlik, sac bakimi,epilasyon,manikur pedikurden diyete baslama gunune kadar hepsi mevcut epilasyon gunleri senin verdigin tarihlerle birebir ..belki diger bilgilerin senin isine yarayacagini dusunerek linki paylasmak istiyorum ama sitede paylasma izni olup olmadigini bilmiyorum.ozelden de mesaj atamiyorum=(

merak ettim çok nasıl bir takvim..üyelik gerektirmiyosa ekleniyor die biliyorum ama yalnış mı bilmem..

google de nasıl yazıp bulduğunu söylersen iyi olur cnm ya bizde bulalım..saç bakımıda yapmak istiyorum mesela ben ...

merhaba kirmizipatik uyelik gerektiren bir site degil
almanca bir site Astrologischer Mondkalender yazinca cikiyor daha sonra Aktivitäten Planen (zur Tagesübersicht) linkine tiklayip alttaki seceneklerden
haare entfernen e tikladiginda epilasyon gunleri yaziyor
diger linklere tikladiginda da onlarin uygun gunleri cikiyor.

Son düzenleme:

almanca bir site Astrologischer Mondkalender yazinca cikiyor daha sonra Aktivitäten Planen (zur Tagesübersicht) linkine tiklayip alttaki seceneklerden

bulamadım,özeden mail adresimi atıyorum sana liknk göndermen için canım :)

Herkese merhaba. Bu konu ilgimi çekti baya. Fakat baştan okumama imkan yok. Aranızdan biri bana özetleyebilirse çok sevinirim. :32:[/B]

canım ilk sayfada verdiğim tarih aralıklarından birinde yapıyorsun ağdanı..
dikkat etmen gereken şey ağdadan hemen sonra regl olmaman..buna göre hangi tarihler sana uygunsa onu seçmen yeterli..
başka birşey yapmana gerek yok..

buldum canım :)
baktım biraz cidden örtüşüyor..boşuna yorulmuşum :1:
yalnız sol üst köşede "ücretli" gibi birşey yazıyor..sanırım ücretli bir site..bende epey dolaştım..umarım korktuğum başıma gelmez :18:
bu tarz sitelerle ilgili tecrübe sahibi değilim..sen bir bak yeniden ve bilgi ver olur mu? ücretliyse durmadan girip çıkmayalım :1:

aycancım ben geçen ay tam saatinde aldım çok farketti bacak ve diğer bölgeler geç ince ve seyrek çıktılar.benim adet gecikiyor 10 gün kadar umarım adete denk gelmez.canım sana duacıyım.inşallah bitecekler.
ben 5 bölgedeyim bu ay saatler nasıl?

aycangul merhaba..mayis ayinda verdigin zaman araliklarinda yaptigim epilasyondan mallesef umdugumu bulamadim...onceki aydan halen cikmayanlar oldugu halde...mayis ayinda aldiklarim hemen ciktilar...
diger bir konu ise..yukarida bir arkadasin paylastigi almanca site ve daha bir kac tanesini daha ben takip ediyorum..hatta birinin fece sayfasida var...aslinda ben sana gecen ay ozel mesaj yazip linkleride vermistim..zannedersem eline gecmedi...ama o siteler ozellikle arkadasin bahsettigi site ucretli degil,gonul rahatligyla kullanabilirsin...ben de bu konuda arastirma yapinca,yabancilarin bu konu hakkinda cok bilgilerine rastladim,hatta ozel ay takvimleri bile satiliyor,normal takvimin gibi ama tabi ayin durumlarina gore hersey yaziyor,duvarinda asili oldugu icin tabi surekli gozonunde....sevgiler..

Son düzenleme:
aycancım ben geçen ay tam saatinde aldım çok farketti bacak ve diğer bölgeler geç ince ve seyrek çıktılar.benim adet gecikiyor 10 gün kadar umarım adete denk gelmez.canım sana duacıyım.inşallah bitecekler.
ben 5 bölgedeyim bu ay saatler nasıl?

inşallah canım..hedefimiz bu..en kısa zamanda ulaşacağız allahın izniyle..azıcık sabır lazım ama :)

aycangul merhaba..mayis ayinda verdigin zaman araliklarinda yaptigim epilasyondan mallesef umdugumu bulamadim...onceki aydan halen cikmayanlar oldugu halde...mayis ayinda aldiklarim hemen ciktilar...
diger bir konu ise..yukarida bir arkadasin paylastigi almanca site ve daha bir kac tanesini daha ben takip ediyorum..hatta birinin fece sayfasida var...aslinda ben sana gecen ay ozel mesaj yazip linkleride vermistim..zannedersem eline gecmedi...ama o siteler ozellikle arkadasin bahsettigi site ucretli degil,gonul rahatligyla kullanabilirsin...ben de bu konuda arastirma yapinca,yabancilarin bu konu hakkinda cok bilgilerine rastladim,hatta ozel ay takvimleri bile satiliyor,normal takvimin gibi ama tabi ayin durumlarina gore hersey yaziyor,duvarinda asili oldugu icin tabi surekli gozonunde....sevgiler..

tatlım bana ulaşmadı malesef..mesaj kutum çok sık doluyor,belki bundan dolayı bir aksilik olmuştur.zahmet olmazsa tekrar gönderir misin..face sayfasını da merak ettim..
keşke bizde de böyle takvimler olsa..özellikle almanya ay takvimini çok yoğun kullanıyor..keşke oradaki kitaplarda bir an önce dilimize çevrilse..bizde kimsenin ilgisini çekmiyor sanırım..oysa bu bilgileri dünyaya yayan bizim atalarımız..ciddençok üzücü !

geçen ayki duruma da üzüldüm..istiyorum ki hepinizde sonuçlar güzel olsun..ki ben geçen ay derslerimi bile aksattım bu çalışma için..iki dersimi veremedim..keşke çok iyi olsaydı..en çok ben sevinirdim inan..
faydalanan arkadaşlarımda çok oldu..aklıma gelen tek ihtimal saatlerde sapmalar olabileceği..sen hangi şehirdeydin,bana yazarsan tekrar bakıp bulaya çalışırım nedenini..gerçi bu saaatleri sadece denedik,garanti dememiştim zaten.ancak kimileri çok faydasını görmüş,kimileri görmemiş..bendede en belirgin sonuç çok yumuşak çıkması oldu..birde boşluklar var,daha çıkar mı bilemem tabii.bunu anlayamadan yeniden alıcam perşembe günü :)

birde aklıma gelmişken şu ihtimal var..ben daha önce de demiştim illere göre değişiyor saatler diye..ben kaba taslak 9bölgeye ayırdım ülkeyi..farklı sonuçlar yaşanmasının bir nedenide bu olabilir..

Son düzenleme:
Back