• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

iyi geceler acangülcügm,
ben de nisan ayi tarihinde almistim tüylerimi o zaman yazamadim hemen.
sonucca cok sasirdim inanilmaz derecede azaldi ve inceldiler hatta mayis ayi tarihinde alacak tüyüm yoktu uzanmadiler gec ciktilar.sadece kirilanlar cikti .onlarda agda ile nasil kirildi ise oda ayri mesele artik.onlar disinda süper bu kadar beklemiyordum.sana cok tesekkür ederim:71::71::16:bu ayida kacirmicam ins.
birde ilk sayfaya yazmissin adetten sonraki tarih falan diye ben nasil anlicam bana uygun tarihi cünkü ben adet olmuyorumda bu aralar.:26::44:

çok sevindim sonuç almana canım..
adet olmuyorsan şansa bırakacaksın malesef..ilk tarihte alabilirsin mesela..ikincide üzerinden bir kez daha geçebilirsin..eğer regl olmazsan her iki tarihi de değerlendirmiş olursun..
problem ortadan kalkınca da daha emin bir biçimde devam edersin..

aycangül bölgelere göre saatleri yazacak mısın, biz mi hesaplıyoruz nasıl oluyor? Geçen ay sadece güne göre aldım bu ay saati de tutturmam lazım.:61:

Yeni gördüm konuyu... sonuç alacağıma inanıyorum.
Ben haritadan, bölge ayrımından birşey anlamadım :95:
Haritaya göre 2. bölgeye giriyorum. bu ay uygulamaya başlamak ve düzenli devam etmek istiyorum.
Nasıl yapıyoruz? kendimiz mi hesaplıyoruz? aycangul yardım et lütfen :79:​

ben bu konuyu yeni gördüm ve anlamadığım bişey var.2.bölgeye göre verilen tarih dolunayın tarihi mi yoksa başka bişey mi eğer dolunayın tarihiyse o 15 haziran olarak gözüküyor e dolunay 15 haziransa 2.bölgenin tarihi nedir yani o tarih neye göre belirleniyor :26:

Aycangül Sana çok önemli bir mesaj yazmam gerekiyor ama mesaj sayımı artırmaya çalışıyorum şu an. Kılların folikül yapılarıyla ilgili. Neden her bölgede aynı sonucu alamıyoruz sorusuna yanıt olabilir?

aslında bu denemelerime sizi dahil etmem yanlıştı..sonuca daha hızlı ulaşmanın sizin içinde iyi olacağını düşündüğüm için bunu yapmıştım..farkına vardığım için bu ay saatleri vermedim..sadece 10 denekle devam etmeye karar vermiştim..açıkçası kafam karıştı şimdi..sadece kendim mi denesem diyorum..

bizimle bilgilerini paylaştığın için çok teşekkürler aycangül. :71:

hiç kafan karışmasın zaten bu kılları alıyoruz ne farkeder ben de bir çok yöntem denedim orjinal İRAN dan karınca yağı bile getirtim.bioder ampul ve kremini de kullandım vs ben bir sonuç alamadım.birde aile en kıllısı ben olunca önceleri bu kadar değildi.son 3 -4 yıldır çok artı dr ye gittim normal olduğunu söyledi ama bana göre normal değildi.herneyse ben sonuna kadar varım uygulamalarda seninleyim.söylediğin saat te yaparım gündüze denk gelirse işten izin bile alabilirim benim için sorun değil.

canım herkes tertemizim demiyor aslında bu ay..bizimde beklediğimizden daha çabuk çıktı.. ama benim çok yumuşak çıktı bu ay..yumuşak çıkması büyük rahatlık tabi ama benim için de yeterli değil..
ayrıca çok yoğun da çıkmadılar açıkçası..sadece benim ulaşmak istediğim sonuç bu değil..
bu arada benim dolunayda da uygulamalarım oldu zaman zaman..-siz bilmiyorsunuz ama ben kendimi deneme tahtası gibi kullanıyorum-malesef her dolunayda aynı etkiyi göremedim..
ama sen istersen dolunayda yapmaya devam et..madem daha etkili olduğunu düşünüyorsun,onu kullanman daha iyi olur senin için..
ben araştırmalarımı sonuçlandırınca istersen denersin yeniden..
aslında bu denemelerime sizi dahil etmem yanlıştı..sonuca daha hızlı ulaşmanın sizin içinde iyi olacağını düşündüğüm için bunu yapmıştım..farkına vardığım için bu ay saatleri vermedim..sadece 10 denekle devam etmeye karar vermiştim..açıkçası kafam karıştı şimdi..sadece kendim mi denesem diyorum..

aycangülüm bizi bırakacakmısın?:14::43::59:

aycangül bence bu ay da sen yine saat veya başka ne ayrıntı kullanmak istiyorsan bizim üzerimizde de kullan....tek başına daha yavaş sonuç alabilirsin....bizim olumsuz sonuçlarımız seni üzmesin çünkü zaten yıllardır ezbere yapıyorduk epilasyonlarımızı...denek olarak kullanmak en azından daha işe yarar bi durum...biz sana yardımcı olmaya hazırız her zaman:34::34:

Arkadaşım kolları konusunda tereddüttesin diye bilgi vereyim istedim geçmiş bir kaç sayfaya baksaydın orda benim yazdığım mesajları görürdün:26:
Kollarımı ilk ay aldırdığımda (sanırım uygun saate denk gelmemişti) Sert ve dik çıktı siyahtı..
Fakat geçen ay kollarımı aldırdığımda uygun bir saate denk geldi sanırım ve şuan kollarım tamamen çıkmış durumda keşke resim çekme ve gönderme imkanım olsaydı eskiden upuzun ve siyah renkli tüyler(kılmış onlar) vardı kollarımda..
Şimdi ise araları geniş boşluklarla dolu kısa ve çoğu renksiz tüyler(!) var...
Ben bu ay aldırmayı düşünmüyorum aslında gerek yok.. Ama sırf şu özel saatleri denemek amacıyla kollarımı aldıracağım şu an çok doğal ve temiz dursa da belki bir dahaki ay hiç kalmayacak umutluyum..

Sana sadece DENE DENE DENE diyorum:46:

canım senin kollarının son durumu nedir aldın mı çıktılarmı azalma yada sertlşme filan oldumu

aycangül bölgelere göre saatleri yazacak mısın, biz mi hesaplıyoruz nasıl oluyor? Geçen ay sadece güne göre aldım bu ay saati de tutturmam lazım.:61:

Yeni gördüm konuyu... sonuç alacağıma inanıyorum.
Ben haritadan, bölge ayrımından birşey anlamadım :95:
Haritaya göre 2. bölgeye giriyorum. bu ay uygulamaya başlamak ve düzenli devam etmek istiyorum.
Nasıl yapıyoruz? kendimiz mi hesaplıyoruz? aycangul yardım et lütfen :79:​

ben bu konuyu yeni gördüm ve anlamadığım bişey var.2.bölgeye göre verilen tarih dolunayın tarihi mi yoksa başka bişey mi eğer dolunayın tarihiyse o 15 haziran olarak gözüküyor e dolunay 15 haziransa 2.bölgenin tarihi nedir yani o tarih neye göre belirleniyor :26:

dolunay değil canım..
bu ay saat vermiyorum..daha doğrusu sadece 10 arkadaşımıza vereceğim..duyurmuştum buradan geçtiğimiz günlerde..
haritaya gelince..geçen ay çok zor eklemiştik..o yüzden silmedim..belki önümüzdeki aylarda yine lazım olur diye..
yani haritayı sadece saat verdiğimde dikkate alacaksınız..bu ay ilk mesajda gördüğünüz tarihlerde istediğiniz zaman alabilirsiniz tüylerinizi..

bizimle bilgilerini paylaştığın için çok teşekkürler aycangül. :71:

hiç kafan karışmasın zaten bu kılları alıyoruz ne farkeder ben de bir çok yöntem denedim orjinal İRAN dan karınca yağı bile getirtim.bioder ampul ve kremini de kullandım vs ben bir sonuç alamadım.birde aile en kıllısı ben olunca önceleri bu kadar değildi.son 3 -4 yıldır çok artı dr ye gittim normal olduğunu söyledi ama bana göre normal değildi.herneyse ben sonuna kadar varım uygulamalarda seninleyim.söylediğin saat te yaparım gündüze denk gelirse işten izin bile alabilirim benim için sorun değil.

teşekkür ederim canım:)

aycangülüm bizi bırakacakmısın?:14::43::59:

hayır tatlım,sadece saha sessizce yapmayı düşünüyorum çalışmalarımı..
bu ay denek olmak istemiştin ama bilgilerini göndermedin bana..fikir mi değiştirdin yoksa yazdığım mesajımı farketmedin..

aycangül bence bu ay da sen yine saat veya başka ne ayrıntı kullanmak istiyorsan bizim üzerimizde de kullan....tek başına daha yavaş sonuç alabilirsin....bizim olumsuz sonuçlarımız seni üzmesin çünkü zaten yıllardır ezbere yapıyorduk epilasyonlarımızı...denek olarak kullanmak en azından daha işe yarar bi durum...biz sana yardımcı olmaya hazırız her zaman:34::34:

haklısın canım ama hakikaten üzülüyorum istediğim gibi olmayınca..normalde hırslı biri değilim ama bu konuya fena takıldım..

canım senin kollarının son durumu nedir aldın mı çıktılarmı azalma yada sertlşme filan oldumu

Sertlesme olmadi seyreklesme ve renksizlesme var simdilik ama su kadar soyleyebilirim bu ay epilasyon yapmayi dusunmuyorum kollarima, hem gerek yok hem de uzasin bir gorelim degisiklik var mi yok mu:)
bence degisiklik var ama karsilastirma yapmak icin biraz daha bekleyip kesin konusacagim:)

teşekkür ederim canım:)

hayır tatlım,sadece saha sessizce yapmayı düşünüyorum çalışmalarımı..
Bu ay denek olmak istemiştin ama bilgilerini göndermedin bana..fikir mi değiştirdin yoksa yazdığım mesajımı farketmedin..

Haklısın canım ama hakikaten üzülüyorum istediğim gibi olmayınca..normalde hırslı biri değilim ama bu konuya fena takıldım..

aa canım ben mesajını görmedim....:26:görsem hiç kaçırırmıyım..............:59:
16 sını sabırsızlıkla bekliyorum....

aa canım ben mesajını görmedim....:26:görsem hiç kaçırırmıyım..............:59:
16 sını sabırsızlıkla bekliyorum....

regl başlangıç ve bitiş tarihini istiyorum..hangi tarihi kullanacağını bilmek için..birde gaziantep merkezde misin?
özelden bekliyorum bilgilerini canım..

dolunay değil canım..
bu ay saat vermiyorum..daha doğrusu sadece 10 arkadaşımıza vereceğim..duyurmuştum buradan geçtiğimiz günlerde..
haritaya gelince..geçen ay çok zor eklemiştik..o yüzden silmedim..belki önümüzdeki aylarda yine lazım olur diye..
yani haritayı sadece saat verdiğimde dikkate alacaksınız..bu ay ilk mesajda gördüğünüz tarihlerde istediğiniz zaman alabilirsiniz tüylerinizi..

Tişikkürler. :86:

koltuk altım kaşım bıyıgım bacaklarım orman gibi hasta olmara ramak kaldı ilk alternatifin sonuna yetişirsem ne mutlu yetişemezsem 2 alternatif gelene kadar sokaga çıkmamam lazım yoksa dağdan ayı inmiş diye arkalarına bakmadan kaçarlar. :60:

dolunay değil canım..

Canım çok tşk ederim. anladım. bakalım bu ay deneyeceğim. sonuç alacağıma inanıyorum :21:

Ben de bu ay başlıyorum hadi bakalım hayırlısı :))
vallahi ayın 16sında alıcam diye 2 haftadır tüylerime dokunmadım .. fenalardayım :))
perşembeye kadar da sabretmem lazım
inş azalma olur çünkü benim asıl problemim tüylerimin çok olmasından ziyade alındığı gibi hemen çıkması 2-3 hafta rahat gezmek benimde hakkım ama artık ya :66:
Şans dileyin kızlar inş güzel sonuçları buraya yazıcam :54:

Ben de bu ay başlıyorum hadi bakalım hayırlısı :))
vallahi ayın 16sında alıcam diye 2 haftadır tüylerime dokunmadım .. fenalardayım :))
perşembeye kadar da sabretmem lazım
inş azalma olur çünkü benim asıl problemim tüylerimin çok olmasından ziyade alındığı gibi hemen çıkması 2-3 hafta rahat gezmek benimde hakkım ama artık ya :66:
Şans dileyin kızlar inş güzel sonuçları buraya yazıcam :54:

bende de aynı sorun var maşallah alındığının 2. günü başı beliriyor sanki bekliyorlar pusuda ama inan bu ay takvimini kullanmaya başladığımdan beri benim ilk gözlemlediğim biraz daha geç çıkmaları oldu.....yani şöyle ki tabi hemen ilk uygulamada 2-3 hafta gibi bir sarkma olmadı en azından bir kaç gün ileriye attı cıkmalarını inan güven aycangül süper bir konuya parmak basmış ve elini de çekeceğe hiiiiiiç benzemiyor
:52::52::52::52::52:

Back