• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

hadi arkadaşlar..göndermeyenleri bekliyorum..

merhabalar!!! aycangül, bn özel mesaj atmıştım ama diğer arkadaslarınkinede bakınca gönderilmemiş demek.. neyse bnm adet pek düzenli değil ama 12sinde fln olmam gerek bitişide 17-18ne denk geliyor... bide bnm düğünüm 2 temmuzda yani 2. alternetif tarihi uygulamayı düşünüyordum denek olmadan önce acaba 2.alternatifi bana uygulamak mumkünmüdür aycangül??!!... öyle olursa cok mutlu olurum ve derin bir ohh çekerim valla!!

merhabalar!!! aycangül, bn özel mesaj atmıştım ama diğer arkadaslarınkinede bakınca gönderilmemiş demek.. neyse bnm adet pek düzenli değil ama 12sinde fln olmam gerek bitişide 17-18ne denk geliyor... bide bnm düğünüm 2 temmuzda yani 2. alternetif tarihi uygulamayı düşünüyordum denek olmadan önce acaba 2.alternatifi bana uygulamak mumkünmüdür aycangül??!!... öyle olursa cok mutlu olurum ve derin bir ohh çekerim valla!!

2. si uygun olur zaten canım..

aycangülcüm ben regl ne zaman gelir bilmiorum gelmeden hissediorum ama tam tarih veremem hep degisik gelio cünkü :S o zaman sadece regl sonrasina gelen tarihte yapsam olurmu...berlin icin zamani verince

ben mayıstan beklediğim sonucu alamadım malesef :(
adet düzenim şaştı, 2. tarihten hemen sonra adet oluyorum artık, bu ay da öyle olacak of ya :14:

yazılanları okuyunca yalnız olmadığımı gördüm, aycangül hiç yılmıyorsun gerçekten tebrikler canım ya :65: denek olma mevzusunu da yeni gördüm sanırım geç kaldım ama geç kalmasam bile yukarda yazdığım gibi adetimin sağı solu belli değil bu ara. ben yine günleri dikkate alacağım tabiki hormonlarıma inat =)

peki sonuç ne yani ilk ayda sonuç neydi nasıl gelişme gösterdi şuan nasıllar

mart ayında ben insan üstü bi şey bekledim ama olmadı tabi ki :1:
azaldı bacaklarımda baya bi
ama incelme görmüyorum ben pek azalma görüyorum kollarıma ve yüzüme henüz etkisini görmedim ama onlara da er geç etki edecek eminim :69:

Ya ben bu ayda birşey anlamadım. Mezuniyetle ilgili kutlamalar vs. olduğu için sürekli epilatörle üstünden geçtim :((

Ben de kalan kısımları 2. alternatif tarihte almıştım,çıktılar ama alınacak kadar değiller,bölüm bölüm boşluklar var azda olsa hepsi öyle olsa ne güzel olur.Yalnız ben bu ay tarihlere uyamıcam sanırım:37:misafir gelecek ev kalabalık olacak,kuaföre gitsem döver beni kısacık alınmaz ki diye,ki alınmaz gibi zaten puff :43:Önümüzdeki ay inşallah.

sanırım yüz inatçı bi bölge hemen etkilenmiyor...ben ne yöntem denediysem yüzüm inat ediyor o yüzden bu yöntemde de ben inat ediyorumm:47::47:

Son düzenleme:
aycangülcüm ben regl ne zaman gelir bilmiorum gelmeden hissediorum ama tam tarih veremem hep degisik gelio cünkü :S o zaman sadece regl sonrasina gelen tarihte yapsam olurmu...berlin icin zamani verince

reglin düzensizse senin için birşey yapmam zor..
istersen regl olup bittikten sonra yeniden konuşalım..şu anda bilmiyorsun anladığım kadarıyla ne zaman olacağını..

ben mayıstan beklediğim sonucu alamadım malesef :(
adet düzenim şaştı, 2. tarihten hemen sonra adet oluyorum artık, bu ay da öyle olacak of ya :14:

1. alternatifi kullan o zaman canım..herhangi bir engelin yoksa tabi..

yazılanları okuyunca yalnız olmadığımı gördüm, aycangül hiç yılmıyorsun gerçekten tebrikler canım ya :65: denek olma mevzusunu da yeni gördüm sanırım geç kaldım ama geç kalmasam bile yukarda yazdığım gibi adetimin sağı solu belli değil bu ara. ben yine günleri dikkate alacağım tabiki hormonlarıma inat =)

kolay değil tabi..çabuk yılsaydım bu noktaya bile gelemezdim..sabır önemli..
umarım sizde sabırla devam edersiniz :)

Back