valla bi tane küçk makasım var koltuk altını onunla kısalta bilirim ama olurmu ki makasla kesince daha da sertleşmesinde
marttan beri tarihlere göre yapıyorum
4. kez olacak burdaki tarihlere göre inşallah
hadi arkadaşlar..göndermeyenleri bekliyorum..
bir seferlik birşey olmaz canım,merak etme..
merhabalar!!! aycangül, bn özel mesaj atmıştım ama diğer arkadaslarınkinede bakınca gönderilmemiş demek.. neyse bnm adet pek düzenli değil ama 12sinde fln olmam gerek bitişide 17-18ne denk geliyor... bide bnm düğünüm 2 temmuzda yani 2. alternetif tarihi uygulamayı düşünüyordum denek olmadan önce acaba 2.alternatifi bana uygulamak mumkünmüdür aycangül??!!... öyle olursa cok mutlu olurum ve derin bir ohh çekerim valla!!
peki sonuç ne yani ilk ayda sonuç neydi nasıl gelişme gösterdi şuan nasıllar
sanırım yüz inatçı bi bölge hemen etkilenmiyor...ben ne yöntem denediysem yüzüm inat ediyor o yüzden bu yöntemde de ben inat ediyorumm
aycangülcüm ben regl ne zaman gelir bilmiorum gelmeden hissediorum ama tam tarih veremem hep degisik gelio cünkü :S o zaman sadece regl sonrasina gelen tarihte yapsam olurmu...berlin icin zamani verince
ben mayıstan beklediğim sonucu alamadım malesef
adet düzenim şaştı, 2. tarihten hemen sonra adet oluyorum artık, bu ay da öyle olacak of ya
yazılanları okuyunca yalnız olmadığımı gördüm, aycangül hiç yılmıyorsun gerçekten tebrikler canım yadenek olma mevzusunu da yeni gördüm sanırım geç kaldım ama geç kalmasam bile yukarda yazdığım gibi adetimin sağı solu belli değil bu ara. ben yine günleri dikkate alacağım tabiki hormonlarıma inat =)
Ya ben bu ayda birşey anlamadım. Mezuniyetle ilgili kutlamalar vs. olduğu için sürekli epilatörle üstünden geçtim(
reglin düzensizse senin için birşey yapmam zor..
istersen regl olup bittikten sonra yeniden konuşalım..şu anda bilmiyorsun anladığım kadarıyla ne zaman olacağını..
bi kenara yazarsam olur ama önceden hissettigim icin takip etmedim hic..ama 2 haftaya gelir anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?