Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu sefer bölgelere göre gün tarih vermemişsin nasıl olcak pek anlamadım ilk defa mayı 29 30muydu o zman yaptım 4. bölge olarak ama şimdi farkketmiyormu anlamadım tam canım yaa![]()
selam...
3. bölgedeyim...
uyguluyorum...
denek ne yapacak bilgi verir misin canım?
Merhaba Aycangül :)
Bu ay alırken zaten vardı bi ugursuzluk öyle de devam etti..çok stresliydim bu aralar ondan galiba..şöyle bi yazayım sana durumu:
21 mayıs 23.00-23.43 arası kol altı ve yarım bacak alabildim
30 mayıs 18.17-19.24 arası bacaklarımın üstü ve bikini bölgesi..son dakikalarda da kol altı ve bacaklarda çıkan tüyleri toparladım..tam bi düzen oturtamadım yanii..
bikini bölgesi çok kısaydı.eldivenle alabildigim kadarını aldım,kalanını epilasyon aletiye toparladım.sonuca gelecek olursak:
kol altı yarım cm uzadı
bacakların alt kısmı yarım cm uzadı
bikini bölgesinde deri üzerinde bişi yok ama deri altında belirmeye başladı..sanki nisan ve mayısta daha iyi sonuçlar almıştım.ama dedigim gibi çok stresliyim bu ara ve daha baştan ters gitti hepsi..istedigim saatlerde alamadım,hızlı hızlı almak zorunda kaldım falan..bu ayoldum azcık..ayın 17si gibi adetim devam eder.sonraki tarihleri de nasıl beklicemki yazın.
kafanı şişirdim galiba biraz
![]()
nolur bana da yardımcı olun kumralım ama tüy cıkmayan yerim kalmadı aldactone diyebi ilac kullandım karacigerime zarar verdigi icin bıraktım bunun uzerine daha cok cıktı boynumda belimde srdımda göz altlarımda bile cıktı benide katın nolur 300den fazla sayfa hepsinin okumam günler alır cvp bekliyorum cok sevinecegim![]()
hımm ben daha yenioldugum için öncekileri bilmiyordum demek önceden sadece gün veriyodun hım peki sen saatleri neye göre veriyorsun canım ben 4. bölgenim 4. bölgenin saatini neye göre veriyosun![]()
tüylerimi ne zaman almam gerekiyor peki bide tüy azaltıcı felan kullansam olurmu ne önerirsiniz deliriyorum![]()
pekı temmuz ayındakı hangı gunler acaba??
canım bu kez diğer aylardaki gibi günleri verdim..
sadece 10 denek secicem bu ay.onlara saat vericem..tabi bu deneklerin kesin uygulayacak kişilerden ve her bölgeye uygulayacak kişilerden olması gerekiyor.o dönemde regl olma ihtimali olmaması gerekiyor ayrıca..
canım dünde yazmıştım.ben Ankaradan denek olurum şartlar uyuyor.reglim bugün bitti ilk dönem ve muhtemelen 2. dönemide uygularım. 2. dönemdede regl olmamış olacağım.yalnız neden geçen ay olduğu gibi saatleri herkese vermiyorsun, sadece 10 değil ,birsürü deneğin olur
![]()
Aycangül iyi akşamlar ben de vardım...:))) değil mi?