Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım özel mesaj gönderemiyorum

canım ben ığdır merkezde oturuyorum.mayıs adet tarihim 17.05.2011 başladı 23.05.2011 de bitiş tarihi haziran ayında 15.06.2011de adet olucam bir kaç gün önceden geliyor.

Aycangülcüm özel mesaj atamıyorum hayatım, ben İzmirdeyim yani 1. bölgede ve 23 mayısta adet oldum 30 mayıstada bitti

aycangül ben de özel msj atamıyorum. buradan yazayım.
adet başlangıç: 12 haziran, bitiş:17 haziran gündüz. çok düzenlidir, ağrı kesici kullanmadıkça şaşmaz ve uzamaz. Başka bi yerimde ağrı olmadıkça da ağrı kesici kullanmam zaten. yani 17 haziran akşama doğru epilasyon için uygunum. 2 aydır hep aynı günlerde uyguluyorum, yani nisanda da mayısta da verdiğin tarihler bu şekilde denk gelmişti, ben de cuma ve cumartesi günlerini kullanmıştım, çok memnunum. teşekkür ederim.
bu arada, bulunduğum il erzurum merkez,yani 8.bölge.

Son düzenleme:
ya ben mayısda 2. alternatif için verilen tarhleri kullandım ilk gün kaş bıyık,2. gün üst bacak, 3. gün alt bacak koltuk altı kaç gün oldu ilk günden itibaren dersek 9 gün son gün dersek 1 hafta hepsi çıktı kalınlık incelik konusunda pek fikrim yok ama ben daha geç çıkmasını ümit ediyordum 1 ay sonra tatile gitcem şuanda verilen tarhlere göre alırsam tatile gidene kadar yenileri çıkacak gibi almazsam bu sefer çok alakasız bir tarihe denk gelmiş olacak bi kere deneyip bırakmakta istemiyorum 18 haziranda da reglm bitecek hatta 19a bile uzayabilir ilkini kaçırıyorum of of

hadi arkadaşlar..göndermeyenleri bekliyorum..

hadi arkadaşlar..göndermeyenleri bekliyorum..

gönderdim ben demin eksik bi şey yazmadım inşallah
bu arada bacaklarımda tık yok henüz şimdiye zorlamaya başlamış olmalıydılar çoktan
koltuk altlarımı buraya göre alamamıştım onlar çıktı
kollarıma bi türlü yaranamadı zaten bu tarihler
yüzümü de yetiştirememiştim
bikinide de tık yok henüz

ne güzel ya off kaç kere burdaki tarihleri dikkate alarak epilasyon yaptın canım ya

Ben 3 kere yaptım aynı etkileri gözlemliyorum aşağı yukarı.. Hatta geçen ay hç ağda yaptırma gereği duymayacağım kadar iyiydi..

ne güzel ya uff benim neden böle oldu acaba yaa hemn çıkmaya başladı bu sefer ilk tarh hasta odlugum tarihe denk geliyor 2 tarih ay sonunda ay sonuna kadar ben orman olurum yaa yazda geldi napcam bilmiyorum

ne güzel ya uff benim neden böle oldu acaba yaa hemn çıkmaya başladı bu sefer ilk tarh hasta odlugum tarihe denk geliyor 2 tarih ay sonunda ay sonuna kadar ben orman olurum yaa yazda geldi napcam bilmiyorum

Bu ay hormonal bir sorun olmuş olabilir ilk ay olduğu için başka problemler olmuş olabilir yani her şey olabilir düzenli yaparsan fayda görürsün bence

Bu ay hormonal bir sorun olmuş olabilir ilk ay olduğu için başka problemler olmuş olabilir yani her şey olabilir düzenli yaparsan fayda görürsün bence

inşallah canım ya bakalım gözümü karartım cımbızımı filan kaldırcam ortadan koltuk altımda uzamakta nasıl dayancam ay sonuna kadar bilmyrm ama beklicem bikini bölgesini tatile gitmeden 1 2 gün önce alacağım o kadar riske giremem çünkü bacak koltuk altı içinde tatilde yanıma epilsyon aletimi alırım artık napim uf keşke kışın keşfetmiş olsaydım burayı

İstersen Aycangüle bir sor sorun olmuyorsa makasla kısalt:26: Şu kaş kestikleri makaslar var ya.. Onlardan al bir tane :26:

Son düzenleme:
valla bi tane küçk makasım var koltuk altını onunla kısalta bilirim ama olurmu ki makasla kesince daha da sertleşmesinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…