yok canım, mayısı göndermiştim..vaktim olursa haziranı da gönderirim..ama bana hatırlat..birde regl başama ve bitiş tarihlerini gönder bana..
Tamam...çok teşekkürler....:)))evet canım..antalya, 1.alternatif olarak kaydettim seni..
Aycangülcüm özel mesaj atamıyorum hayatım, ben İzmirdeyim yani 1. bölgede ve 23 mayısta adet oldum 30 mayıstada bitti
ikiz81,hastanekorkagı,prenses84,sevimsiz,başbelası,fundasu,gulşeker,barro,sweedy ve farmasi...
bazı bilgileriniz eksik bende..
ilinizi yada ilçenizi ve regl başlama bitiş tarihlerinizi istiyorum özel mesajla..
ona göre 1.yada 2. alternatifleri hesaplayacağım..
biran önce tamamlayalım bilgileri lütfen..
hadi arkadaşlar..göndermeyenleri bekliyorum..
gönderdim ben demin eksik bi şey yazmadım inşallah
bu arada bacaklarımda tık yok henüz şimdiye zorlamaya başlamış olmalıydılar çoktan
koltuk altlarımı buraya göre alamamıştım onlar çıktı
kollarıma bi türlü yaranamadı zaten bu tarihler
yüzümü de yetiştirememiştim
bikinide de tık yok henüz
ne güzel ya off kaç kere burdaki tarihleri dikkate alarak epilasyon yaptın canım ya
Ben 3 kere yaptım aynı etkileri gözlemliyorum aşağı yukarı.. Hatta geçen ay hç ağda yaptırma gereği duymayacağım kadar iyiydi..
ne güzel ya uff benim neden böle oldu acaba yaa hemn çıkmaya başladı bu sefer ilk tarh hasta odlugum tarihe denk geliyor 2 tarih ay sonunda ay sonuna kadar ben orman olurum yaa yazda geldi napcam bilmiyorum
Bu ay hormonal bir sorun olmuş olabilir ilk ay olduğu için başka problemler olmuş olabilir yani her şey olabilir düzenli yaparsan fayda görürsün bence
inşallah canım ya bakalım gözümü karartım cımbızımı filan kaldırcam ortadan koltuk altımda uzamakta nasıl dayancam ay sonuna kadar bilmyrm ama beklicem bikini bölgesini tatile gitmeden 1 2 gün önce alacağım o kadar riske giremem çünkü bacak koltuk altı içinde tatilde yanıma epilsyon aletimi alırım artık napim uf keşke kışın keşfetmiş olsaydım burayı
haziran ayı için tarih 17 si mi?????
ne güzel ya off kaç kere burdaki tarihleri dikkate alarak epilasyon yaptın canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?