Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu ay denek olabilecek 10 kişi istiyorum.
ama kesinlikle uygulayacak kişiler olmalı..
çünkü sadece 10 kişi için çalışma yapacağım..
Ben de denek olabilirim Antalyadan :)
tatlım senin internetin olmayacak ama
bu şekilde mümkün değil ki..
Hmm Kardeşimde var ya beraber deneriz 2mizi birden bildiririm diye düşünmüştüm:26:
Ben internet işini halletmeye çalışacağım babamla konuşuyim de yapabilirsem haber vereyim 9 hazirana kadar:44: Geç olmaz di mi?
tamam canım halledebilirsen en kısa zamanda haber ver ama..
Canım aradım şimdi bazı cep telefonu modellerini modem olarak kullanabiliyormuşuz telefonumu değiştireceğimi söyledim babama araştırayım dedim tamam iyi olur senin için dedi:97:
Derslerim içinde lazım zaten..
Ben her ihtimale karşı sana numaramı vereyim istersen ordan haberleşelim? Yani mesaj atarsın saatleri ben yaptığım saati mesaj atarım sana?
Yok olmaz dersen temmuz denemelerine katılırım![]()
Aycangül merhaba... ben 4. bölge Antalya bölgesindeyim..daha önce görüşmüştük..ben 20 Mayıs'da akşam almıştım...koltuk altı ince çıkıyor..rahatsız etmiyor... kol ve bacaklarda boşluklar duruyor ancak çıkanlar önceki aya nazaran daha canlı çıkmaya başlıyor gibi..Mart ve Nisan tarihleri daha etkili oldu sanki...yeni tarihlerde akşam saatlerini deneyebilirim...Sevgiler...:)))
tamam..ikinizde antalyadasınız nasılsa..
iki deneğim belli oldu.not alıyorum..ban regl başlama ve bitiş tarihlerinizi özelden atmanızı rica ediyorum..
diğer denekleri daha sonra seçeceğim..
hemen dışarı çıkmam gerekiyor çünkü..
ne güzel:)
tam anlayamadım demek istediğini ama..
verdiğim saate uyamadın sanırım..akşam saati demişsin..9.bölgeninde kıyısı demişsin:44:
sen en iyisi bana özelden tam saatini ve yaşadığın yeri yaz tatlım ..![]()
bende başlamak istiyorum bu olaya hem dolunayı da severimşimdi hastalanma tarihimizle mi alakalı yoksa dolunayla mı iligili