• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

tatlım senin internetin olmayacak ama :(
bu şekilde mümkün değil ki..

Hmm Kardeşimde var ya beraber deneriz 2mizi birden bildiririm diye düşünmüştüm:26:

Ben internet işini halletmeye çalışacağım babamla konuşuyim de yapabilirsem haber vereyim 9 hazirana kadar:44: Geç olmaz di mi?

Hmm Kardeşimde var ya beraber deneriz 2mizi birden bildiririm diye düşünmüştüm:26:

Ben internet işini halletmeye çalışacağım babamla konuşuyim de yapabilirsem haber vereyim 9 hazirana kadar:44: Geç olmaz di mi?

tamam canım halledebilirsen en kısa zamanda haber ver ama..

tamam canım halledebilirsen en kısa zamanda haber ver ama..

Canım aradım şimdi bazı cep telefonu modellerini modem olarak kullanabiliyormuşuz telefonumu değiştireceğimi söyledim babama araştırayım dedim tamam iyi olur senin için dedi:97:
Derslerim içinde lazım zaten..

Ben her ihtimale karşı sana numaramı vereyim istersen ordan haberleşelim? Yani mesaj atarsın saatleri ben yaptığım saati mesaj atarım sana?

Yok olmaz dersen temmuz denemelerine katılırım:27:

Aycangül merhaba... ben 4. bölge Antalya bölgesindeyim..daha önce görüşmüştük..ben 20 Mayıs'da akşam almıştım...koltuk altı ince çıkıyor..rahatsız etmiyor... kol ve bacaklarda boşluklar duruyor ancak çıkanlar önceki aya nazaran daha canlı çıkmaya başlıyor gibi..Mart ve Nisan tarihleri daha etkili oldu sanki...yeni tarihlerde akşam saatlerini deneyebilirim...Sevgiler...:)))

Canım aradım şimdi bazı cep telefonu modellerini modem olarak kullanabiliyormuşuz telefonumu değiştireceğimi söyledim babama araştırayım dedim tamam iyi olur senin için dedi:97:
Derslerim içinde lazım zaten..

Ben her ihtimale karşı sana numaramı vereyim istersen ordan haberleşelim? Yani mesaj atarsın saatleri ben yaptığım saati mesaj atarım sana?

Yok olmaz dersen temmuz denemelerine katılırım:27:

Aycangül merhaba... ben 4. bölge Antalya bölgesindeyim..daha önce görüşmüştük..ben 20 Mayıs'da akşam almıştım...koltuk altı ince çıkıyor..rahatsız etmiyor... kol ve bacaklarda boşluklar duruyor ancak çıkanlar önceki aya nazaran daha canlı çıkmaya başlıyor gibi..Mart ve Nisan tarihleri daha etkili oldu sanki...yeni tarihlerde akşam saatlerini deneyebilirim...Sevgiler...:)))

tamam..ikinizde antalyadasınız nasılsa..
iki deneğim belli oldu.not alıyorum..ban regl başlama ve bitiş tarihlerinizi özelden atmanızı rica ediyorum..
diğer denekleri daha sonra seçeceğim..
hemen dışarı çıkmam gerekiyor çünkü..

tamam..ikinizde antalyadasınız nasılsa..
iki deneğim belli oldu.not alıyorum..ban regl başlama ve bitiş tarihlerinizi özelden atmanızı rica ediyorum..
diğer denekleri daha sonra seçeceğim..
hemen dışarı çıkmam gerekiyor çünkü..

Canım özel mesaj atamıyorum.. 16-18 tarihleri benim için uygundur...

aycangül eğer yüz bölgesi için uygulamam sana yeterse ben yüz için varım.... tabi yeterli olursa sana:40: ayın 26sı benim adet sonuma veya bitişine geliyor yani uygun.....:1:

aycangül ben de denek olabilirim, şunu söyliyeyim, 4 aydır verdiğin tarihlere uyuyorum titizlikle, mart ayındaki saati bile kaçırmadım, genelde müsait oluyorum epilasyon için, yani büyük bi aksilik, hastalık falan çıkmazsa karşıma bu ay da verdiğin saatlere uyabilirim 8.bölgeden.
yalnız adetim 17 haziran cuma akşamı biter çooookk büyük bi ihtimalle, yani 17 haziran akşamını ve 18 haziran sabahını değerlendirebilirim.
bir de çok geç (gece 12den sonra) ve çok erken (sabah 8 buçuktan önce) epilasyon yapamam, epilasyon aleti kullanıyorum, onun da sesi çok çıkıyor, komşuları rahatsız etmekten çekniyorum.
sanırım sen bu ay istediğin sonucu elde edemedin, yeni bir şeyler düşündüğüne göre:44:

ilk tarihte ben adetli olacağım.2 tarih işine yararsa denek olabilirim. (9. bölge dışı olarak.) benim açımdan hiç bir sakıncası yok.:92::92::92::71:

Son düzenleme:
bnde denek olabilirim.. 3. bölgeden... sanırım her bölgeden 1 kiişi fln seçersin.. 3. bölge için aklında olayım..bn bu topiğin 2010 mayıs ayından beri takipcisiyim.. o zman bu zamandır verdiğin tarihleri düzenli uyguluyorum aycangül... ama genel olarak tüyler için bişey söylenecekse sadece inceldiler... hiç çıkmayan bölge yok...yani yine hep tüy sadece bıraz incelmiş halde...

slm aycangül,
bende 4. bölgede Ankaradayım.Mayıs ayında başladım.verdiğin tarih ve saatlere uydum hatta 2. alternatifide uyguladım bacak ve kaş,bıyık için. ve hemen sonraki gün regli odum.regli dönemi tekrar çıkarlar diye düşündüm ama çıkmadılar. ben bu ay içinde denek olmak isterim.reglim bitmek üzere 1.altenatifi uygulayabilirim.ayrıca 1.bölgede arkadaşımada uygulatıyordum ,istersen arkadaşımda denek olur.
kolay gelsin canım:80:

ne güzel:)
tam anlayamadım demek istediğini ama..
verdiğim saate uyamadın sanırım..akşam saati demişsin..9.bölgeninde kıyısı demişsin:44:
sen en iyisi bana özelden tam saatini ve yaşadığın yeri yaz tatlım ..:1:

özelden mesaj yazamıyorum 100 mesajı geçememiş miyim ne, her neyse haziran ayı tarihleri gelmiş :1:
bu sefer bende saatleri kaydedicem sonuçları paylaşmaya da devam edicem ara ara 20 mayısta aldıgım bacaklarımda daha yeni yeni deri altından görünüyorlar :62::62::62: inşallah 17 hazirana kadar hepsi çıkar
önceden çıkmasın diye gözünün içine bakıyordum şimdi ise öbür tarihe yetişsin diye çıksın istiyorum Allah senden razı olsun aycangüüüüüüüüüüüüül

Merhaba Aycangül :)
Bu ay alırken zaten vardı bi ugursuzluk öyle de devam etti..çok stresliydim bu aralar ondan galiba..şöyle bi yazayım sana durumu:

21 mayıs 23.00-23.43 arası kol altı ve yarım bacak alabildim
30 mayıs 18.17-19.24 arası bacaklarımın üstü ve bikini bölgesi..son dakikalarda da kol altı ve bacaklarda çıkan tüyleri toparladım..tam bi düzen oturtamadım yanii..

bikini bölgesi çok kısaydı.eldivenle alabildigim kadarını aldım,kalanını epilasyon aletiye toparladım.sonuca gelecek olursak:

kol altı yarım cm uzadı
bacakların alt kısmı yarım cm uzadı
bikini bölgesinde deri üzerinde bişi yok ama deri altında belirmeye başladı..sanki nisan ve mayısta daha iyi sonuçlar almıştım.ama dedigim gibi çok stresliyim bu ara ve daha baştan ters gitti hepsi..istedigim saatlerde alamadım,hızlı hızlı almak zorunda kaldım falan..bu ay :37: oldum azcık..ayın 17si gibi adetim devam eder.sonraki tarihleri de nasıl beklicemki yazın.:59: kafanı şişirdim galiba biraz :71:

bende başlamak istiyorum bu olaya hem dolunayı da severim :D şimdi hastalanma tarihimizle mi alakalı yoksa dolunayla mı iligili

selam...
3. bölgedeyim...
uyguluyorum...
denek ne yapacak bilgi verir misin canım?

bende başlamak istiyorum bu olaya hem dolunayı da severim :D şimdi hastalanma tarihimizle mi alakalı yoksa dolunayla mı iligili

adet sonrasına gelen tarihte yapacaksın epilasyonunu....tarihi aycangül arkadaşımız belirliyor dolunayla alakalı ama tam dolunayda yapmıyoruz...sen ilk sayfada verilen tarihlere göre yapacaksın sadece...:49:

Son düzenleme:
Back