Ben de sınav için dua istiyorum mümkünse.
Canım,sınav bölümüne topik açtım,sınavdan önce okunacak dua diye.Aycanımın gülümün topiğini bu konuda daha fazla işgal etmeyelim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sınav için dua istiyorum mümkünse.
Canım,sınav bölümüne topik açtım,sınavdan önce okunacak dua diye.Aycanımın gülümün topiğini bu konuda daha fazla işgal etmeyelim.
Sağol canımm...hayırlı olsun canım , çok iyi etmişsin:)
sınav sonuçlarım beklediğim gibi değil malesef..çok zordu anlayacağın..sonuçlarıma da baktım..
5 dersten girmiştim..50,65,69,84 ve 90 geliyor..vizelere göre epeyce düştü anlayacağın.ortalamamı koruyamadım..2 dersi de hiç çözmeden bütünlemeye bıraktım..yoğunluktan onlara çalışmaya hiç vakit kalmadı çünkü
gerçektende siz neyle alıyosunuz kızlar bende epilasyon aletiyle bacaklarımı alıyorum koltuk altımı ve genital bölgemi jiletle alıyorum çünkü öteki uygulamalar tahriş yapıyo ve acıtıyo çok bu eldivenle alıyorum ne demek canım:44:
slm
21 mayısta epilasyon yapmıştım tüyler yeni çıkmaya başladı
henüz bi değişiklik yok ama sanki yumuşakmı çıktılar ne yada banamı öyle geliyo bilemedim
bugün dudak üstü ve çene tüyleri için epilasyona gittim
orda konudan bahsetmiştim , çalışan kızlarda denemişler
burayı önerdim. girip kendiniz okuyun ve deneyin bişey kaybetmezsiniz ,nede olsa ağda her zaman yaptığımız bişey
tarih takip etmekle bişey kaybetmeyiz dedim
282. sayfayıda herkese okutuyorum
aycangülcüm simdi bu haziran icin verdigin tarih ´ve saatler tr ye göre ya...simdi mesele saat 10 da demisin almayada 11 oluyo 11 de alsam oluyomu yada degisikmi hesaplanio berlin icin :S
ayacangül bu sefer bölge bölge vermemişin ,ayrıntıları sonramı verecen yaz geldi temizliğimizi yapsakta rahat rahat yazlıkları giysek :)
aycangül saatlere ayıracak mısın bu ay peki
aslındanı o çalışmayı sadece bir seferlik yapmıştım ama sanırım bu ay da yapacağım..
ve bu kez farklı bir çalışma olacak..engel olamadığım bir dürtü var içimde
ya arkadaşlar bende deneyeceğim bu ay bu yöntemi haziran tarihleri ve saatleri nelerdir ben bulamadım bi türlü
1 sayfada yazıyor canım oraya bak
canım o 2010 un haziranı için geçerli değilmi