Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetteki fotolardan baya kalınmış gibi duruyor. O tarz bir ipi tuafiyelerden bulabiliriz sanırım :44:
Canım smooth away biraz tahriş ediyor evet ama onu en son üstünden geçince kullanmak lazım çünkü kağıtları zımpara gibi birşey. Biliyorsundur zaten sende. Benimde biraz tahriş oluyor ama en son onula yapınca pürüssüz oluyor. O özelliğini seviyorum. İşim biter bitmez buzdolabı poşetine bikaç buz koyup yüzümde gezdiriyorum sonrada komple bepanten sürüyorum. Sorun olmuyor. Sende direk değilde ağdadan sonra hafif hafif yapabilirsin. Sliqueye gelince aman diyorum sakın. Gidipte boşu boşuna paranı verme o alete. Ben ilk alınca memnun kalmamıştım. Sonra bi hoşuma gitti. Şimdi yok yani kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok uyduruk bişey. Hani şu 1 milyoncular varya işte oralarda 5 - 6 tl ye satılacak bir kalitedeİpleride hemen kopuyor. Ben kendim ip takıyorum. Ucuna bağlıyorum falan. Ama çok çabuk gevşiyor. Üzerindeki demiri üstten kıvırdım mıvırdım iyice geri atıyorum öle kullanıyorum. Aman ne dertliymişim bende bu sliquden destan yazdım
Özet geçiyorum. Sakın alma
![]()
arkadaşlar merhaba haziran ayında hangi günler ve saatlarda epilasyon yapmak gerekiyor.....hep dolunay zamanımı yapılması gerekiyor...fayda gören varmı aranızda..
adetten sonra mı öncemi yapmak gerekiyor......
bulunur bulunur çok rahat kalın pamuk ip bi özelliği yok yani
bepanten de çok yağlı yahu
bi kaç yerde fito kremi kullanan okumuştum ben şimdi göğsümdeki yara için kullanıyorum da hemen geçiriyo hemde iz kalmıyo fito krem de kullanılabilir yüze aslında o da bepanten gibi yağlı gerçi
İnternetteki fotolardan baya kalınmış gibi duruyor. O tarz bir ipi tuafiyelerden bulabiliriz sanırım :44:
Canım smooth away biraz tahriş ediyor evet ama onu en son üstünden geçince kullanmak lazım çünkü kağıtları zımpara gibi birşey. Biliyorsundur zaten sende. Benimde biraz tahriş oluyor ama en son onula yapınca pürüssüz oluyor. O özelliğini seviyorum. İşim biter bitmez buzdolabı poşetine bikaç buz koyup yüzümde gezdiriyorum sonrada komple bepanten sürüyorum. Sorun olmuyor. Sende direk değilde ağdadan sonra hafif hafif yapabilirsin. Sliqueye gelince aman diyorum sakın. Gidipte boşu boşuna paranı verme o alete. Ben ilk alınca memnun kalmamıştım. Sonra bi hoşuma gitti. Şimdi yok yani kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok uyduruk bişey. Hani şu 1 milyoncular varya işte oralarda 5 - 6 tl ye satılacak bir kalitedeİpleride hemen kopuyor. Ben kendim ip takıyorum. Ucuna bağlıyorum falan. Ama çok çabuk gevşiyor. Üzerindeki demiri üstten kıvırdım mıvırdım iyice geri atıyorum öle kullanıyorum. Aman ne dertliymişim bende bu sliquden destan yazdım
Özet geçiyorum. Sakın alma
![]()
Vallahi erkek olsam hacı sakalıyla dolaşırdım sanırımyani şu çektiğimiz eziyetleri erkekler okusa ne gülerler varyabu dünyada erkek olacaksın kıl tüy sorun olmayacakk
![]()
bu arada aswang bu smooth mu neydi o ne oluyor özelden bana mesaj atabilir misin?? ben atamıyorum yahu mecbur burdan yazmam gerekiyor...
var var var
dün aldım ben king ipli epilasyon aleti diye bi şey
tipsiz mipsiz pek komik ama cidden alıyo korkarak almama rağmen
denemek için çenemdekileri aldım bi de göbeğime daldım aldı hepsini kardeşimin de bıyığını aldım hatta ama ben saatleri kaçırdığım için kendi yüzümü alamadım![]()
yani şu çektiğimiz eziyetleri erkekler okusa ne gülerler varyabu dünyada erkek olacaksın kıl tüy sorun olmayacakk
![]()
ya çok sevindim ne kadar fiyatı ve ayrıntılarını bana özelden atarsan çok memnun olurum barrocuğum:))))
var var var
dün aldım ben king ipli epilasyon aleti diye bi şey
tipsiz mipsiz pek komik ama cidden alıyo korkarak almama rağmen
denemek için çenemdekileri aldım bi de göbeğime daldım aldı hepsini kardeşimin de bıyığını aldım hatta ama ben saatleri kaçırdığım için kendi yüzümü alamadım![]()
ya çok sevindim ne kadar fiyatı ve ayrıntılarını bana özelden atarsan çok memnun olurum barrocuğum:))))
ayh ilahi çok güldüm yaa demek kendini alamadınamme hizmeti gördün demekki sen de aycangül gibi
yardımseverlik bulaşıcı heralde ama dün ben sadece kendim yaptım kardeşlerime hiiç yardım etmedim kovaladım vakit dolacak denek olan benim siz sonra yapın diye diye
![]()
aa nasıl bişeymiş o yaa sadece yüz tüyleri içinmi yoksa genek olarakta kullanılıyormu???:2::2::2:
canımm haziran 16-18 aralığında olacak..
iki hafta var yani..bence bekleee :)
Bu başlığı daha önce hep es geçmiştim nedense.
Hemen bende başlıyorum.
Aycangül, haziran tarihleri nelerdir?
şimdi kısmetmiş demek ki,hoşgeldin :)
ilki 17 si ikincisi 27 si civarı olacak canım..detayları daha sonra vereceğim..pek uzun sürmez merak etme :)
Ben dün bir siteden baktım 35 tl ye satılıyor. Kargo+kapıda ödeme seçeneğiyle 45 tl ye alınabiliyor. Diğer sitelerde 55 tl falan. 50 den aşağı satan yer başka bulamadım ben. Özel Mesajıma dediğim yeride yazıcam az sonra