Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bulunur bulunur çok rahat kalın pamuk ip bi özelliği yok yani
bepanten de çok yağlı yahu
bi kaç yerde fito kremi kullanan okumuştum ben şimdi göğsümdeki yara için kullanıyorum da hemen geçiriyo hemde iz kalmıyo fito krem de kullanılabilir yüze aslında o da bepanten gibi yağlı gerçi

arkadaşlar merhaba haziran ayında hangi günler ve saatlarda epilasyon yapmak gerekiyor.....hep dolunay zamanımı yapılması gerekiyor...fayda gören varmı aranızda..

adetten sonra mı öncemi yapmak gerekiyor......

sadece ilk sayfaya ve son sayfaya baksanız sorularınızın cevabını alacaksınız okuyun lütfen sayfaları en azından ilk sayfayı son sayfaları atlaya atlaya bütün soruların cevabı var zaten.

Silverdinde çok iyi geliyor aslında. Oda yara ve yanık merhemi. Ben bazende silverdin ve bepanteni karıştırıp sürüyorum. Fito kremi ilk defa duydum onada bir bakıyım

yani şu çektiğimiz eziyetleri erkekler okusa ne gülerler varya bu dünyada erkek olacaksın kıl tüy sorun olmayacakk

bu arada aswang bu smooth mu neydi o ne oluyor özelden bana mesaj atabilir misin?? ben atamıyorum yahu mecbur burdan yazmam gerekiyor...

yani şu çektiğimiz eziyetleri erkekler okusa ne gülerler varya bu dünyada erkek olacaksın kıl tüy sorun olmayacakk
Vallahi erkek olsam hacı sakalıyla dolaşırdım sanırım

bu arada aswang bu smooth mu neydi o ne oluyor özelden bana mesaj atabilir misin?? ben atamıyorum yahu mecbur burdan yazmam gerekiyor...

Tamam canım atıyorum hemen

ya çok sevindim ne kadar fiyatı ve ayrıntılarını bana özelden atarsan çok memnun olurum barrocuğum:))))

ya çok sevindim ne kadar fiyatı ve ayrıntılarını bana özelden atarsan çok memnun olurum barrocuğum:))))

sevgilim gülüyo zaten uyuz yaratık yazık size kadınların şu uğraştıklarını düşündükçe şükrediyorum erkek olduğuma diye gülüyo bi de suratıma hiç utanmadan

yazıyorum şimdi
fotoğrafını çektim ipinin koyayım mı buraya arkadaşlar görmeniz için?
gerçi aycangül kızar mı ki ?

ayh ilahi çok güldüm yaa demek kendini alamadın amme hizmeti gördün demekki sen de aycangül gibi yardımseverlik bulaşıcı heralde ama dün ben sadece kendim yaptım kardeşlerime hiiç yardım etmedim kovaladım vakit dolacak denek olan benim siz sonra yapın diye diye

Ben dün bir siteden baktım 35 tl ye satılıyor. Kargo+kapıda ödeme seçeneğiyle 45 tl ye alınabiliyor. Diğer sitelerde 55 tl falan. 50 den aşağı satan yer başka bulamadım ben. Özel Mesajıma dediğim yeride yazıcam az sonra

dalgınlıktan kaçırdım biraz da aslında saatleri
evde şükür 3 kadınız daha fazla olsaydık kalırdım ortada
bende denek olarak yüzümü alamadan girdim bile hazirana

Bu başlığı daha önce hep es geçmiştim nedense.
Hemen bende başlıyorum.
Aycangül, haziran tarihleri nelerdir?

Bu başlığı daha önce hep es geçmiştim nedense.
Hemen bende başlıyorum.
Aycangül, haziran tarihleri nelerdir?

şimdi kısmetmiş demek ki,hoşgeldin :)

ilki 17 si ikincisi 27 si civarı olacak canım..detayları daha sonra vereceğim..pek uzun sürmez merak etme :)

Neymıs o kızlar banada soylermısnız agdayla yapamıyorum her ay kuaforde cok masraflı oluyor.ıyı bıseyse bende alıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…