• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım internetten arama motoruna yaz çıkıyo böyle makas gibi bişey yüz bölgesini almak için....biraz pahalı ufacık alete göre ama lazım da oluyo açıkçası...:9:

Burda birkaç başlığı var canım o aletin. Slique den bahsediosun sanırım. Bende var o aletten ya. Pek memnun değilim ben. Bende yeni bişeymi çıktı diye heycanlandım :9::9:

hmmmm tmm o zaman cnm :) zaten takip ediorum her gün giriyorum....berlinde olmam olayi karistirio yoksa bende haritaya bakar ona göre yapardim :D gelismeleri yazarim bakalim tüyler ne alemde olcak

aycangül bana ay hareketleriyle ilgili ayrıntılı anlatan bi kitap önerebilir misin? detoks metoks falanda bu ay hareketlerine bağlıymış ya ben ilgileniyorum biraz ama kafamda ay hareketlerini tam oturtamadım. marankiden biraz bişiler kaptım ama yetmiyo bana :) nette var ama gözlerim rahatsız oluyo onun için kitap tavsiyeni bekliyorum,

aycangül bana ay hareketleriyle ilgili ayrıntılı anlatan bi kitap önerebilir misin? detoks metoks falanda bu ay hareketlerine bağlıymış ya ben ilgileniyorum biraz ama kafamda ay hareketlerini tam oturtamadım. marankiden biraz bişiler kaptım ama yetmiyo bana :) nette var ama gözlerim rahatsız oluyo onun için kitap tavsiyeni bekliyorum,

"ay taktikleri" alabilirsin canım:)

ilginç ben lazer laptırdım ama üst bacagımda war oraya yaptırmadım bundan sonraki tarih nedir söylerseniz ist dayım ben alabilirim birde tam sayfaları okuyamadım nasıl alıyoruz ağdaylamı detaylı yazarsanız sewinirim kıllar azalıyormu bitiyormu her ay aynı zamandamı alacağız yazdıysanız okumamış olabilirim kusura bakmayım şimdiden tşkler:16:

ağda yönetimi ile ilgili bir kısıtlama yok, istediğiniz gibi alabilirsiiz. tarihler ilk sayfada her ay güncelleniyor bir sonraki tarih haziran 17 gibi olacakmış her ay ortalama 4-5 günlük bi süreç oluyor. Ama düzenli değil takip etmeniz lazım ilk sayfayı. Bir de şimdi yeni denemeye başlanan bi saat uygulaması var. Yani bu tarihler içinde belli saatler acaba daha faydalı olablir mi diye deniyoruz. İlk uygulamada cok etkili sonuç alan da var daha uzun sürede etki gören de o da şansınıza artık:) Tüylerin daha az beslenmesini böylece zayıflamasını ve daha uzun sürede çıkmasını, uzun vadede böylece onlardan kurtulmayı hedefliyoruz. Umarım yardımcı oldum.

ilginç ben lazer laptırdım ama üst bacagımda war oraya yaptırmadım bundan sonraki tarih nedir söylerseniz ist dayım ben alabilirim birde tam sayfaları okuyamadım nasıl alıyoruz ağdaylamı detaylı yazarsanız sewinirim kıllar azalıyormu bitiyormu her ay aynı zamandamı alacağız yazdıysanız okumamış olabilirim kusura bakmayım şimdiden tşkler:16:

selam canım ilk sayfada aycangül arkadaşımız her ay hangi tarihte ve saatte almamız hakkında bilgi veriyor...bölgelere görede ayırıyor..sende istanbul kaçıncı bölge hangi zaman diliminde alınıyorsa öyle alacaksın...aycangül arkadaşımız ağdayla daha iyi olacağını belirtiyor..tabiki kökünden alındığı takdirde herşekilde olur sanırım...regl öncesi ve regl dönemindede yapılmıyor,sonrası iyi oluyor tabiki...biz azalma görüyoruz sende dene bak..:1:birde bu ay günü geçti hazirandaki tarihi takip ediniz.........:16:

ağda yönetimi ile ilgili bir kısıtlama yok, istediğiniz gibi alabilirsiiz. tarihler ilk sayfada her ay güncelleniyor bir sonraki tarih haziran 17 gibi olacakmış her ay ortalama 4-5 günlük bi süreç oluyor. Ama düzenli değil takip etmeniz lazım ilk sayfayı. Bir de şimdi yeni denemeye başlanan bi saat uygulaması var. Yani bu tarihler içinde belli saatler acaba daha faydalı olablir mi diye deniyoruz. İlk uygulamada cok etkili sonuç alan da var daha uzun sürede etki gören de o da şansınıza artık:) Tüylerin daha az beslenmesini böylece zayıflamasını ve daha uzun sürede çıkmasını, uzun vadede böylece onlardan kurtulmayı hedefliyoruz. Umarım yardımcı oldum.

aynı zamanda cevap yazıyormuşuz...........:1::17:

30 mayıs 19:10 da bacakları
31 mayıs 22:41 de koltukaltını aldım. genital bölgemi yetiştiremedim.merakla bende bekliyorum.ayrıntıları yine yazarım.

yarın hatırlat bana iki hafta sonraya bakalım da al randevunu şimdiden..

aycangül galiba 1aysonrasının tarihleri lazım olacak bana eğer varsa tabii:44: neden dersen haziran 22 civarı adeti bekliyorum o zaman alınmayacak :50: hep de ikinci tarihe kalıyorum tek tarih olsaydı yanmıştım:27:

çok üzüldüm yaa keşke işe yarayan bişey çıkarsalar..yüzümü alamıyorum iplee:14::14:

var var var :66:
dün aldım ben king ipli epilasyon aleti diye bi şey
tipsiz mipsiz pek komik ama cidden alıyo korkarak almama rağmen
denemek için çenemdekileri aldım bi de göbeğime daldım aldı hepsini kardeşimin de bıyığını aldım hatta ama ben saatleri kaçırdığım için kendi yüzümü alamadım :63:

var var var :66:
dün aldım ben king ipli epilasyon aleti diye bi şey
tipsiz mipsiz pek komik ama cidden alıyo korkarak almama rağmen
denemek için çenemdekileri aldım bi de göbeğime daldım aldı hepsini kardeşimin de bıyığını aldım hatta ama ben saatleri kaçırdığım için kendi yüzümü alamadım :63:

Ayy canım ya ben çok merak ediyordum bu alet işe yarıyormu die. Slique felaketinden sonra cesaret edemiyorum okadar para döküp almaya. Kendi ipi bitince noluyor peki herhangi bir ip takıncada oluyormu denedinmi hiç o şekilde?

çok üzüldüm yaa keşke işe yarayan bişey çıkarsalar..yüzümü alamıyorum iplee:14::14:

Canım benimde az olmadığı için direk iple alamıyorum. Önce ağdayla alıyorum sonra slique ile geçip son noktayıda
smooth away epilasyon eldiveniyle koyuyorum. Sana yukarda bir mesajımda yüzün için sir kalıp ağdayı kullan bezli ağda el ağdası çok kötü yapıyor diye yazmıştım.

Son düzenleme:
Ayy canım ya ben çok merak ediyordum bu alet işe yarıyormu die. Slique felaketinden sonra cesaret edemiyorum okadar para döküp almaya. Kendi ipi bitince noluyor peki herhangi bir ip takıncada oluyormu denedinmi hiç o şekilde?

Canım benimde az olmadığı için direk iple alamıyorum. Önce ağdayla alıyorum sonra slique ile geçip son noktayıda
smooth away epilasyon eldiveniyle koyuyorum. Sana yukarda bir mesajımda yüzün için sir kalıp ağdayı kullan bezli ağda el ağdası çok kötü yapıyor diye yazmıştım.

ipi kalın pamuk ip kendi ipi bana çok kalın göründü ince ip takayım dedim ama onu kopardı kalın pamuk ip takınca sorun olacağını sanmıyorum
ipi bu işte yanındaki de pudra kutusunda o da var isterseniz bi ara ipinin fotoğrafını kendim çekip de koyarım
ya aslında naylon ip taksam ne olur ki :1:

ya bu arada smooth away i ben bi kere yüzüme değdirmiştim aylarca orda çıkan yanık iziyle sivilce karışımı şeyler geçmedi
silque çok dandik bi şeye benziyo sevmedim ben onu alanlar da pişman hep anladığım kadarıyla
bunda ipin gerginliğini falan hep kendin ayarlıyosun ipi bobin şeklinde koymuşlar yani kesip kendin takıyosun üstüne king mantıklı sevdim ben şimdilik (:

arkadaşlar merhaba haziran ayında hangi günler ve saatlarda epilasyon yapmak gerekiyor.....hep dolunay zamanımı yapılması gerekiyor...fayda gören varmı aranızda..

ipi kalın pamuk ip kendi ipi bana çok kalın göründü ince ip takayım dedim ama onu kopardı kalın pamuk ip takınca sorun olacağını sanmıyorum
ipi bu işte yanındaki de pudra kutusunda o da var isterseniz bi ara ipinin fotoğrafını kendim çekip de koyarım
ya aslında naylon ip taksam ne olur ki :1:

İnternetteki fotolardan baya kalınmış gibi duruyor. O tarz bir ipi tuafiyelerden bulabiliriz sanırım :44:

ya bu arada smooth away i ben bi kere yüzüme değdirmiştim aylarca orda çıkan yanık iziyle sivilce karışımı şeyler geçmedi
silque çok dandik bi şeye benziyo sevmedim ben onu alanlar da pişman hep anladığım kadarıyla
bunda ipin gerginliğini falan hep kendin ayarlıyosun ipi bobin şeklinde koymuşlar yani kesip kendin takıyosun üstüne king mantıklı sevdim ben şimdilik (:

Canım smooth away biraz tahriş ediyor evet ama onu en son üstünden geçince kullanmak lazım çünkü kağıtları zımpara gibi birşey. Biliyorsundur zaten sende. Benimde biraz tahriş oluyor ama en son onula yapınca pürüssüz oluyor. O özelliğini seviyorum. İşim biter bitmez buzdolabı poşetine bikaç buz koyup yüzümde gezdiriyorum sonrada komple bepanten sürüyorum. Sorun olmuyor. Sende direk değilde ağdadan sonra hafif hafif yapabilirsin. Sliqueye gelince aman diyorum sakın. Gidipte boşu boşuna paranı verme o alete. Ben ilk alınca memnun kalmamıştım. Sonra bi hoşuma gitti. Şimdi yok yani kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok uyduruk bişey. Hani şu 1 milyoncular varya işte oralarda 5 - 6 tl ye satılacak bir kalitede :9: İpleride hemen kopuyor. Ben kendim ip takıyorum. Ucuna bağlıyorum falan. Ama çok çabuk gevşiyor. Üzerindeki demiri üstten kıvırdım mıvırdım iyice geri atıyorum öle kullanıyorum. Aman ne dertliymişim bende bu sliquden destan yazdım :60: Özet geçiyorum. Sakın alma :9::9::9::9:

Back