Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül dünkü saatleri kaçırdım ne yazık ki ve fakat
bugün öğleden sonraki zamanı aşmamak için öyle acele ettim ki bikini bölgesini 20 dakikada bitirmişim
saate bakınca kendime hayret ettim ahaha
bacaklarımı da çok çabuk yaptım
yüzümü de yetiştireyim diye ama ne yazık ki tam bacaklarım bittiğinde telefon çaldı ve moralimi alt üst ettiler halim kalmadı hiç
gece de yüzümü alırım inşallah ipli epilasyon aleti aldım bugün bakalım iyi yapıyo mu

dikkatli ol canım..inşallah birşey olmayacak.ben öyle hissediyorum..
biter bitmez haberlerini bekliyorum..

16-18 haziran arası nerede olacaksın..ancak bu tarihleri verebilirim..

Balıkesirde olcam aycangülcüm. tamam bu tarihlerde yapayım. ozamana kadar çıkacak gibi olursa da toparlarım artık. ama sanmıyorum çıkacağını

Canım bende yüzümü alıyorum bezli ağdayla alma sakın yüzü çok yıpratıyor ve çok fena oluyor yüz. Sir kalıp ağda diye bir ağda var bezsiz kullanılıyor ve bezli ağdayla alımın yanında acısı nerdeyse 0 + yüzüde yıpratmıyor. Tavsiye ederim.

çok güzelll :)
ben seni düğününe en güzel şekilde hazırlarım merak etme..haziranda iki kez fırsatın olacak
tşk ederm canm süper haber oldu ayrıca
tatlm ben haber verdiğim tarihte yaptım malum işi sonuçları en kısa zamanda bildiririm
dualarınızı bekliyorummmmm

aycangülcümm aranıza yeni katıldım. ama senin bu konunla, saç bakımı için tarihler olan konunu uzun zamandır takip ediyorum ama tarihlere denk getiremedim bir türlü:84: pazar günü sir makinemi de aldım, ilk denemeyi senin vericeğin tarihte yapmayı planlıyorum umarım zamanla azalırlar kahrolası tüyler

inşallah canım, hoşgeldin :)

eveeeeet görev tamamlandı aycangül yüz bölgesini bitirdim aceleden nefes bile almadım hiçbi yeri atlamayayım diye bu arada sir ağda halıya döküldü bi elimde spatula ben yeri temizlemeye giriştim gözüm saatte son 7 dakikada iki kızkardeşim de geldi biz de yetişcez diye bıyık almaya giriştiler herkeste bi telaş görseniz gülmekten kırılırdınız neyse yapamadığım yer kalmadı yüz derim de çok şükür yerinde duruyor darısı önümüzdeki aylara inş hevesle sonuçları bekliyorum bende

aswang

canım ben onu denedim ve beceremedim bezli sir ağda çok güzel ama bi de yıpratmasa ne iyi yoluyo resmen aycangül öğretti ama ben ipi de beceremedim yahu nası beceriksiz bi insanım ben

Son düzenleme:

barro ipli epilasyon aletinin denemesini yaptıktan sonra bize de anlat olur mu ben de alırım eğer işe yarıyorsa :26: ipi kullanamıyorum kullanabilen makinayı alayım

demedim mi ben sana..balık burcu hissiyatı

çok uzuuuun zamandır ugrayamıyorum arada bakıp cıkıyorum yeni mevzuları da okumadım ama sonuclarımı paylasıyorum
20 mayısta bacak ve koltuk altını almıştım 9. bölgenin kıyısındayım en son akşam saatinde almıştım bu sefer sanırım bacaklarımda nokta atışı oldu resmen....tek tük cıkanlar var, onlar da belli belirsiz farkedilmiyor dikkatli bakılmayınca
koltuk altımda ise hızlı cıkış devam ediyor ama öncekilere göre tüyler yumuşadı ve daha seyrek
yadsınamayacak bir değişim yaşıyorum çok ama çok mutluyummmmmm
teşekkürler aycangül

aycangülcüm simdi bizim aldigimiz dolunaydami yeniaydami oluyo....aslinda ben berlindeyimya nasil hesapladigini söylersen bana cok memnun olurum hem sana zahmet olmaz (

ne güzel:)
tam anlayamadım demek istediğini ama..
verdiğim saate uyamadın sanırım..akşam saati demişsin..9.bölgeninde kıyısı demişsin:44:
sen en iyisi bana özelden tam saatini ve yaşadığın yeri yaz tatlım ..

aycangülcüm simdi bizim aldigimiz dolunaydami yeniaydami oluyo....aslinda ben berlindeyimya nasil hesapladigini söylersen bana cok memnun olurum hem sana zahmet olmaz (

ikiside değil canım...
bir yıllık mevzuyu bir mesajla nasıl anlatayım.. sen beni takip et gerisini merak etme..
sen en iyisi vakit buldukça konuyu oku olur mu daha öncede arkadaşlar istemişti aynı şeyi..hem onlara yazdığım cevaplarıda okursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…