kızlar aslında pek yok ama genede alayım dediydim bıyıklarımı hazır bantlarla aldım
ilk dakikalarda kıpkırmızıydı şimdi hafif hafif şişlikler var sanırım sivilceye dönüşücek yapcak bişey varmı bana bi akıl verin :2:
:97:Canım,bepanthene varsa sür bakalım,belki alır şişliğini fln.
tamam reçelim deniyim bi buz koymayı bile düşünüyorum sanki seğiriyo gibi hissediyorum can geldi bıyıklarıma resmen
Yaa ben de geçengün hiç yapmadıım şeyi yapıp bi ağdayla alayım dedim kısa oldukları için alınmadı tabioldum,iple akmayla aldım.Sonra tabi sınav stresimidir yoksa ağdanın marifeti mi zaten vücut hazır uçuk çıktı Sen yine bildiğin yöntemden şaşma bi dahaki sefere canım Bu arada aycanım gülüm sınavlar nasıl geçti?
Kızlar bu saatler içerisinde alındığı zaman acıda herhangi bir azalma ve tüyleri daha rahat alma söz konusumu. Sanki öle bişey söz konusuymuş gibi geldi banaBugünkü saat aralığında yüzümü aldım tam saatinde başladım ama birazcık dışınada taştım.
evet tatlım berlin için..
az kaldı sakın geç kalma..
Kızlar bu saatler içerisinde alındığı zaman acıda herhangi bir azalma ve tüyleri daha rahat alma söz konusumu. Sanki öle bişey söz konusuymuş gibi geldi banaBugünkü saat aralığında yüzümü aldım tam saatinde başladım ama birazcık dışınada taştım.
Ay yurdisi icinde saat verebiliyormusun canim
gelen yorumlar kolay ve acısın alındığı yönünde canım..annemde bu gruba dahil
"acının azaldığı"diye düşünüp nasıl acısın alındığı" yazabildim aklım almıyor :S
haklısın aswang aslında acımıyo ama ilk alımda kesinlikle acıyo bende olan bu
maalesef paket bölge acıyo bide ah ahhh bıyıklarımm
cok tsk ederim cnm :) yok yok kalmam hemen uygulamaya gectim :) ins almanya saatine göre yazmisindirarada 1 saat fark varya :) hem öbür ayin saatlerini verince bana berlin icinde yollarmisin :) cok istedim ama
Bende o gruba dahilim ozamannormalde çene bölgemi 3 4 seferde anca alıyordum. Bugün alırken 2 seferde aldım şaşırdım. Kendi kendime söylendim kendimimi şartladımda böyle sanıyorum diye
İlk defa bu saatlere uyarak yaptım birkaç hafta önce biraz bilgilendirmiştin beni ama tam olarak hala çözemedim ben bu işi:78: Ufacık bir sorum olucak. Verilen saat aralıgının 10 15 dk dışına taşınca sorun oluyormu yoksa taşmamakmı lazım. Yani süre dolunca hemen bırakıp birdahaki saat aralıgında tekrar devammı etmek lazım :44:
Sorun değil anladım ben anladım
taşmamak lazım canım.taştığın bölgelerde daha farklı olur etki..
dediğin gibi bırakıp sonraki saat diliminden devam etmek gerekiyor..
şimdiden de bişey yazmak istemiyorum aslında..beklentiler çoğalıyor..
bakalım tahmin ettiğim sonuçları alabilecekmiyiz..saatler konusunda hala araştırmalarım devam ediyor çünkü..deneme aşamasında yani..tabi ben bu ay denediğim bu saat dilimlerinden epeyce umutluyum.o yüzden bu kadar uğraştım.ama ilk kez denediğimizi ve sadece umut ettiğimizi göz ardı etmemek lazım..
yani kızlar..beklentiyi çok yüksek tutmayın..yaz çıkarsa bahtımıza
merhaba aycangül ben bu ayın fırsatlarını kaçırdım.
bir daha ki tarihler büyük ihtimal ne zaman olur ?:26: ben ne yapsam şimdi bir önerin olur mu canım?
taşmamak lazım canım.taştığın bölgelerde daha farklı olur etki..
dediğin gibi bırakıp sonraki saat diliminden devam etmek gerekiyor..
şimdiden de bişey yazmak istemiyorum aslında..beklentiler çoğalıyor..
bakalım tahmin ettiğim sonuçları alabilecekmiyiz..saatler konusunda hala araştırmalarım devam ediyor çünkü..deneme aşamasında yani..tabi ben bu ay denediğim bu saat dilimlerinden epeyce umutluyum.o yüzden bu kadar uğraştım.ama ilk kez denediğimizi ve sadece umut ettiğimizi göz ardı etmemek lazım..
yani kızlar..beklentiyi çok yüksek tutmayın..yaz çıkarsa bahtımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?