Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şöyle düşün o zaman..onların en iyi beslenip güç topladıkları zaman dolunay ve bahsettiğim diğer üç burçtaki günler.(bitkide ve tüyde kökleri besleyen en güçlü günler)
en güçlü enerjiye sahip dolunayda ve sonrasındaki kök günlerinde (küçülen ay fazı) beslenmeye devam ediyorlar.(14 gün)
yeniaydan sonra ise köklerdeki gelişim neredeyse duruyor ve bu kez deri üstünde gelişme başlıyor.yani uzamanya başlıyorlar.
şimdi bizim yaptığımız.dolunayda tüyleri alıp deri altında beslenecek bir kök bırakmamak.
bu dönemde kökler yerinde olursa (14 gün boyunca) beslenmeye devam edecekler yani.
dolunayda alarak bu 14 günlük beslenme günlerini boş geçirmelerini sağlıyoruz.
bu arada bir şekilde kökler oluşmaya çalışıyor tabi.bir süre buna direnmeye çalışacaklar.
ama her ay böyle devam edersek inan bana birkaç ay sonunda güçlerini önemli ölçüde kaybedecekler.hatta bir çoğu daha fazla dayanamayacak.
dinlenme dönemindeki tüyler de gelecek birkaç aylık dönem içinde.onlarıda düşünerek düzenli yapmak durumundayız.yani hiç fırsat vermeden devam etmeliyiz.
ve sanıyorum 5-6 ay içinde ağda partilerimizi 2 ayda bir yaparız :)
şöyle düşün o zaman..onların en iyi beslenip güç topladıkları zaman dolunay ve bahsettiğim diğer üç burçtaki günler.(bitkide ve tüyde kökleri besleyen en güçlü günler)
en güçlü enerjiye sahip dolunayda ve sonrasındaki kök günlerinde (küçülen ay fazı) beslenmeye devam ediyorlar.(14 gün)
yeniaydan sonra ise köklerdeki gelişim neredeyse duruyor ve bu kez deri üstünde gelişme başlıyor.yani uzamanya başlıyorlar.
şimdi bizim yaptığımız.dolunayda tüyleri alıp deri altında beslenecek bir kök bırakmamak.
bu dönemde kökler yerinde olursa (14 gün boyunca) beslenmeye devam edecekler yani.
dolunayda alarak bu 14 günlük beslenme günlerini boş geçirmelerini sağlıyoruz.
bu arada bir şekilde kökler oluşmaya çalışıyor tabi.bir süre buna direnmeye çalışacaklar.
ama her ay böyle devam edersek inan bana birkaç ay sonunda güçlerini önemli ölçüde kaybedecekler.hatta bir çoğu daha fazla dayanamayacak.
dinlenme dönemindeki tüyler de gelecek birkaç aylık dönem içinde.onlarıda düşünerek düzenli yapmak durumundayız.yani hiç fırsat vermeden devam etmeliyiz.
ve sanıyorum 5-6 ay içinde ağda partilerimizi 2 ayda bir yaparız :)
ayyy ben gittim yeni bi agda takimi kaptim geldim sempatiksalakcinni ilk kez yapicam hep epilator kullanirdim..bikini bolgesi haric :kedi:
ayin 7 sine ayarladim hrseyiii once alcam bi guzel snra limon tuz takviyesi sonundada kendimi soganlicam sabaha kdr kalsin vucudumda sabah yikarm aklinialirimsmile igrenc bsy olcam ama degceni blyorummm zemuszemus sagol ablam ya double effect olduk sayende bayanssulusmile
ablacim sinavlarim oldgu icin dun yapamadim simdi basliyorum hemen.. insallah faydali olr zemuszemus
bi dahaki parti ne zamana demistin? kaydirigubbakcemile2
ay çok mutluyum ben de dün gece yaptım
26sında yapıcaktım çok yorgundum..dün de üşenmedim aldım gece:hulya:
arada kaldı sabahtan okusaydım forumu alabilirdim ama geç kaldım....7-8 temmuzda alıcam ben de ...çok iyi oldu bu ara tarihler aycangül çookk mutluyuuummmmdelikafadulden bikini bölgesini epilatörle aldım tertemiz...yağ olmasın istedim...şuanda da sinemakili kür var kafamda son güne bıraktım ama olsun bugun de vardı tarihler arasındakaydirigubbakcemile2 bi de cilt bakımı yaptımmıydım temamdırsempatiksalakcinni
hayırlı uğurlu olsun bitanem..ama mümkün olduğunca dolunayı kaçırma..:1hug:
haklısın...aralığa kadar olantüm dolunay tarihlerini aldımsempatiksalakcinni nete girme şansım olmazsa kalmayayım öylesempatiksalakcinni bi de şu ara tarihler çıktı ya onlara çok seviniyorum aycangül...artık beklemicem öyle bir ay...en azından bıyık alırım demiay iğrenç ya şu bıyık lafı dakaydirigubbakcemile3
cidden her söyleyişte bi tuhaf oluyorum bende..
ara tarihler piyango gibi evet..
bu arada 10 haziranda (boğa/küçülen) aldığım bıyıklardan ! hala ses yok :)) kırılanlar çıktı demiştim ya..onlarıda dolunayda aldım..bu gidişle 7-8 temmuz ara tarihlerini kaçırıcam![]()
ay yaaa bu çok güzel bişeydelikafaduldendelikafadulden
bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum...o kadar zaman geçti hala çıkmadılar öylemi..vaayy beee:lepi: ben de bekliyorum piyango tarihleribayanssulusmile
bi de şey sorucaktım aldıktan sonra limon tuz vs yapıyomusun?