Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Canım saol cevabın için. Ben 2. bölgeyim ve şuanda yazılan saat dilimi içindeyim sanırım değil mi?
Hani öleyse sabah almayı düşündüğüm yüzümü kalkıp şimdi alıyım

aycangül ömür boyu duacınım ya Allah razı olsun ömürlük derdimizden kurtuluyoruz sayende kaderin çok güzel olsun inşallah sınavlarında çok çok çok güzel geçsin
çok teşekkürler bunca zahmete katlanıp altın bilgilerini paylaştığın için güzel insan

Canım saol cevabın için. Ben 2. bölgeyim ve şuanda yazılan saat dilimi içindeyim sanırım değil mi?
Hani öleyse sabah almayı düşündüğüm yüzümü kalkıp şimdi alıyım

evet canım öyleydi :)
ancak bende 2. bölgede olduğum için bu soruyu sorduğun anda yarım kalan bacaklarımı alıyordum
yarına çok az birşey kaldı..tüm vücut bitiyor çok şükür :)

amin canım:)
nasıl mutlu oldum mesajı okuyunca anlatamam

2.partimi de bitirdimm şükür,çoğu gitti azı kaldı.Ay bacaklarımdaki tüyler inceldiğinden misir nedir ağda almadı bile doğru dürüst,uğraştırdı beni gecenin bu vaktindeArtık kalanları da yarın akşamüstü makineyle alıcam:122:

aynen canım koltuk altım normalde çok acırdı dün alırken acı hissetmedim psikolojik herhalde demiştim ama acı hissetmeyen tek ben değilmişim

dun ılk defa denedım bakalım sonuc ne olacak..ama hamıleyım ve dr randevum oldugu ıcın saatlerı tutturamadım oglen 14.30 da baslandı ..cok heyecanlı

Aaa aynen aynen, ben de çok uğraştım incecik oldukları için sanırım. Eskiden ne güzeldi çektiğin geliyodu kalın kalın.

aycangül bugün kızkardeşim için kuaföre gidiyoruz cnm o da saatlere uyacak bu ay bakalım etrafımdakileri bile etkiliyorum ben ben diğer tarihte alıcam inşallah yüzümü vücut için de lazere randevu alıcam şekerim hepimize kolay gelsin allah da senden razı olsun insanlık için büyük bi uğraşın var canımcım

sağol canım :)
ideal olan regl bitimi genel olarak.. ama bu ay için senin için ideali buymuş canım..başka türlüsü mümkün değildi zaten:)

ya aycangül ben acaba şimdi mi alsam anlayamadım bak :26::26::26: şöyle ki adet zamanım 23ü falan başlayacak 7gün desek 30u olur ben de ayın 1ine randevu alsam olur mu:26::26::26: bu adet sonrası epilasyon ne zaman olmalı en erken ??? bittiği gün olur mu

hayır canım sakın şimdi alma..bittiği gün al..
(sana özel mesaj atacağım şimdi)

Sanırım 1 saat içinde bütün ağdamın yetişmesi için iki kişi isteyeceğim Biri bir yeri alırken diğeri başka bir yeri alsın

2. Bölge'den bildiriyorum (Denizli) :
bacak ve kolaltı bitti. geceki saatte de yüz bölgesini alacağım.
bikini bölgesi ve kollarımı da bir sonraki tarihe bıraktım. (çünkü beni rahatsız etmiyor şimdilik. biraz daha bekleyebilirler ve bugünlerde bir üşengeçlik...)
durum budur.
teşekkürler Aycangül. Öptüm yumoş yumoş.

Sanırım 1 saat içinde bütün ağdamın yetişmesi için iki kişi isteyeceğim Biri bir yeri alırken diğeri başka bir yeri alsın

Neden? 1 saate sığmak zorunda mı, var mıydı öyle bi şey yaa, daha etkili olduğu saat falan gibi? Bi arkadaş da geceki saat demiş zaten. :44:

4. bölgeden bildiriyorum
17.30 da ağdama başlandı. Kol, koltuk altı, bacak, paket alındı. Bunların arasında çeneme ve bıyığıma ağda yapıştırılıp çekildi. Hepsi bittiğinde iple bıyığım ve çene altımdan tekrar geçildi arkasından da kaşlarım iple toplandı içine girilmedi. Ağdam 18.48 de bitti

Yani son dakikalara iple geçilen bıyıklarım çene altım ve kaşlarım kaldı:26:

Kuaförüm bu işten hiç memnun değil tüylerin hepsi kısa sinir oldum dedi 1 buçuk ayda bir gelsen olmaz mı dedi

şifa olsun ayşeciğim..
kollar çıktı demk :)

süper canım..şifa olsun..
boşver kuaförü sen,o başına geleceklerin farkında tabi,strese girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…