Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yok 22 sinde aldım bacaklarımı falanda, sadece özel bölgemi 23ünde almştım , ona rağmen bacaklarımda seyrek demek istedim:)

olabilir..geçen ay 22 nisan 14:30 da başlamıştı..bulunduğun yerin saat farkı ve özel saat dilimine gelmiş olma ihtimalinide gözönünde bulundurulursa normal..saatini hatırlıyormusun bir kontrol edeyim..

olabilir..geçen ay 22 nisan 14:30 da başlamıştı..bulunduğun yerin saat farkı ve özel saat dilimine gelmiş olma ihtimalinide gözönünde bulundurulursa normal..saatini hatırlıyormusun bir kontrol edeyim..

öğleden sonraydı, yaklaşık 14:30 dan sonra başlamıştım, uzun soluklu oluyor genelde, bu nedenle ucundan bucağından girmişimdir dilime:) bu ay 29 mayısta falanda varmış o zamanlarda da alırım. izmirdeyim ben 1.bölge:)

22 sine baktım. ılımlı baktığım saat dilimlerinden biri..henüz denemedim ..
23 üne sat yazmadığın için bakamadım ama muhtemelen etkili bir saat dilimine rastlamış..

22 sine baktım. ılımlı baktığım saat dilimlerinden biri..henüz denemedim ..
23 üne sat yazmadığın için bakamadım ama muhtemelen etkili bir saat dilimine rastlamış..

23ünde senin yazdığın saat aralığında aldırmıştım, şöyle oldu 22sinde aldım...sonra daralıp araştırmaya başladım yine istenmeyen tüyleri , bu başlığa girdim...bir baktım 23ünde alınması gerekiyormuş, ne çıkar dedim onu yarın aldırayım, senin dediğin saat aralığında gittim aldırdım, ben inanarak gittim zaten.. ama unutmuşum garip bir şekilde bu takvime uyduğumu, saf saf seviniyorum bide niye az çıktılar diye:) ne diyim aycangül cansın valla allah razı olsun, yaz geliyo artık uyarım ben zaten rahat rahat zaman olur...

Emeğine sağlık aycangül, gerçekten çok güzel bir konu olmuş ve ben inandım açıkçası.. Yarın bende ilk defa deneyeceğim. Kaç gündür almadım sırf senin tarihlerine uymak adına.. İnşallah yokolur gider tüm tüylerim..

inşallah canım, çok teşekkür ederim :)
demek bize katılmaya karar verdin,hoşgeldin

kızlar bende sizi takip ediyorum bir kere uyguladım ondan sonra uygulayamamıştım bugün yapacam inşallah biter bu kıllarya yoksa işe başlar başlamaz lazere gidecem

ya ben bu konuyu yeni farkettim. baya ilgimi çekti ama çok fazla sayfa var tamamını okuyamadım tabiki. yapmamız gereken tek şey verilen tarihlerde tüylerimizi almak mı? başka herhangi bir yöntem uygulaması falan yokmu? :44:

aycangülüm ben koltuk altını,kollarımı,bacaklarımın bir kısmını verdiğin saat aralığında aldım.....(23:20-23:49)

şifa olsun canım..bende az önce bir kısmını aldım..diğer saat dilimini bekliyorum devam etmek için..aynen devam :)

başka birşey yok canım..ilk sayfadaki bilgilere göre tüylerini alacaksın sadece..

Son düzenleme:
8 bölgedeyim 12:30 -13:40 arasında tüylerimi aldım alırkende kökleriniz yansında bir daha çıkamayın emi dedim :) iy demişmiyim

Büyük heyecanla bekliyorum akşam olsun alayım artık şu tüyleri,hepsi fora vallaBugün hepsini yetiştiremem sanırım yarısını da yarın alıcam

Hiç aldırasım yok ya
Gerek duymuyorum hiçbiri beni rahatsız etmiyor artık
Zaten kadın da senin yüzünden ağdamı boşa harcıyorum diyecek bana
Daha 2 defa uyguladım sadece Halbuki sizinle daha fazla muhabbet edebilmek isterdim

Şeytan duymasın son dediğimi

işte olduğum için ilk saatlerimi kaçırdım ama ben de heyecanla akşamı bekliyorum akşam ve gece yapıcam bi aksilik olmazsa

su 2. bölge bırıncı bolge yazıo yaa onlar sehırlere goremı saat dılımı ben ılk defa gordum bu topıgı ay bısey daha faydasını gordunuz mu onu sorım yaparım bende hemencıcık

Son düzenleme:

Bak ya,hatuna baak,dalga geçiyo bi de bizle cık cık cıkşeytanı bilmem de biz duyduk o son dediğini Sen yine de unutma bizi,arada uğra muhabbet ederiz,e artık sende eski tüylerinden bahseder,eskileri yadersin.Darısı başımıza inşallah

Bu aydan sonra sadece bikini bölgem için devam edeceğim sanırım onlarda yaz sonuna biter
Uğramam mı eskileri anarız ben de eskiden böyle erkeksi bir şeydim diye
Sizde bir değişiklik yok mu yaaa Aycangülün son yaptığı şeyler çok etkiliydi bence

Beren26 keşke 2 3 mesaj üstünü bari okusaydın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…