yok 22 sinde aldım bacaklarımı falanda, sadece özel bölgemi 23ünde almştım , ona rağmen bacaklarımda seyrek demek istedim:)
olabilir..geçen ay 22 nisan 14:30 da başlamıştı..bulunduğun yerin saat farkı ve özel saat dilimine gelmiş olma ihtimalinide gözönünde bulundurulursa normal..saatini hatırlıyormusun bir kontrol edeyim..
öğleden sonraydı, yaklaşık 14:30 dan sonra başlamıştım, uzun soluklu oluyor genelde, bu nedenle ucundan bucağından girmişimdir dilime:) bu ay 29 mayısta falanda varmış o zamanlarda da alırım. izmirdeyim ben 1.bölge:)
22 sine baktım. ılımlı baktığım saat dilimlerinden biri..henüz denemedim ..
23 üne sat yazmadığın için bakamadım ama muhtemelen etkili bir saat dilimine rastlamış..
hallettim o konuyu bugün cnm yarın gidiyorummm çok umutluyummcanım sen bilirsin..uymak zorunda değilsin tabi..
hepsini yapamayacaksan bile, sana uygun saatlerden birinde küçük bir bölgede denemeni isterim..
pişman olman açısından
Emeğine sağlık aycangül, gerçekten çok güzel bir konu olmuş ve ben inandım açıkçası.. Yarın bende ilk defa deneyeceğim. Kaç gündür almadım sırf senin tarihlerine uymak adına.. İnşallah yokolur gider tüm tüylerim..
aycangülüm ben koltuk altını,kollarımı,bacaklarımın bir kısmını verdiğin saat aralığında aldım.....(23:20-23:49)
ya ben bu konuyu yeni farkettim. baya ilgimi çekti ama çok fazla sayfa var tamamını okuyamadım tabiki. yapmamız gereken tek şey verilen tarihlerde tüylerimizi almak mı? başka herhangi bir yöntem uygulaması falan yokmu? :44:
Hiç aldırasım yok ya
Gerek duymuyorum hiçbiri beni rahatsız etmiyor artık
Zaten kadın da senin yüzünden ağdamı boşa harcıyorum diyecek bana
Daha 2 defa uyguladım sadeceHalbuki sizinle daha fazla muhabbet edebilmek isterdim
Şeytan duymasın son dediğimi
Bak ya,hatuna baak,dalga geçiyo bi de bizle cık cık cıkşeytanı bilmem de biz duyduk o son dediğini Sen yine de unutma bizi,arada uğra muhabbet ederiz,e artık sende eski tüylerinden bahseder,eskileri yadersin.Darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?