Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben de bugün alacağım inş. bide kayınvalidem tüylerini alırken'' tövbe estağfur tövbe'' diyerek al demişti bana o hep öyle alırmış ve şimdi vücudunda tek tük var kaşlarında ki fazlalıklarda artık çıkmıyor ben aklıma geldikçe böyle alıyorum

kayınvaliden kaç yaşındaki acaba :1:

deneğe bak deneğe !!!
Madem regl olcaktın niye 2.alternatif tarihleri beklemedinde dün gece ağda yaptın :57:
Pek sanmam ama olan olmuş artık..

kız ben doğum yapalı 9 ay oldu.......emziriyorum..daha doğru düzgün regl olmuyorum..hatta geçen korkudan test bile yaptım.....tarihi meçhul..:1:geldi bugünü buldu....2 aydır yoktu ortalarda...:1::97:

ben de bugün alacağım inş. bide kayınvalidem tüylerini alırken'' tövbe estağfur tövbe'' diyerek al demişti bana o hep öyle alırmış ve şimdi vücudunda tek tük var kaşlarında ki fazlalıklarda artık çıkmıyor ben aklıma geldikçe böyle alıyorum

farklı bir yöntem ama uygulanabilir :)
bedava nasılsa :1:

Vallahi kızlar hepiniz ayrı bi alemsiniz ya:9:Bazen çok gülüyorum size,bize,hepimize:9:Hadi bakalım ben de 2 saat sonra yolucam :37:

aycangulcüm bugün kollarımı bu saat dilimlerinde almaya çalıştım (12.21 13.33) amaaaa yarım saat kadar uzadı işim tam 13.33 de bitiremedim yani bişey olur mu acaba:26:

aşkolsun o denek benmi oluyorum?:59::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::63:

yok sen değilsin :) o kendini bilir:)

Vallahi kızlar hepiniz ayrı bi alemsiniz ya:9:Bazen çok gülüyorum size,bize,hepimize:9:Hadi bakalım ben de 2 saat sonra yolucam :37:

:63:

aycangulcüm bugün kollarımı bu saat dilimlerinde almaya çalıştım (12.21 13.33) amaaaa yarım saat kadar uzadı işim tam 13.33 de bitiremedim yani bişey olur mu acaba:26:

son yarım saatte aldığın yer böyle olur..:37: neyse bakalım ne olacak sonuç. :1: not etmeyi unutma bunları..

bırakıp diğer saat diliminde devam etmeliydin..

bak benim sağ alt bacağım tertemiz şu anda:)))
pıyıklarda temiz,kaşlarıda aldım kısmen,derine girmeden etrafını şöyle..yanlış birşey yaparım çıkmaz orası diye şekline dokunmadım yani..
özel bölgede kısmen temiz.. kısacıklardı,tutamadım eldivenle,dçok oyaladı beni..:57:
diğer kısımlar aynen şöyle :37:
onlarada birazdan devam edeceğim..saati bekliyorum:69:

Son düzenleme:
kız ben doğum yapalı 9 ay oldu.......emziriyorum..daha doğru düzgün regl olmuyorum..hatta geçen korkudan test bile yaptım.....tarihi meçhul..:1:geldi bugünü buldu....2 aydır yoktu ortalarda...:1::97:

:59:
Zaten bikini bölgesi,bacakların yüzde 80i,yüzüm duruyor....:17:

bu mesajları görmemişim :)

ııııııımmmmm :44: neyse affettim,tamam..
hata yapmayın artık..öbür ay parayla veririm tarihleri,ona göre :47:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi gördüm bu konuyuu noluyoo burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benimde takmış oldugum tüylerimm var napıyosunuz siz bakim burda nasıl kurtuluyosunuz birisi banada anlatsın lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn

Back