Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

arkadaşlar sevgili yağmurluk bizim için haritayı ekledi ilk sayfaya..
böylece sorun çözüldü..
çoookk teşekkür ediyorum hepimizin adına
hadi bakalım hepiniz haritadaki yerinizi bulmak için ilk sayfaya :))

unutmadan....alıntı yapMAyın olur mu !!!

Son düzenleme:
aycangulll hakkını helal et valla çok uğraşıyosun bizler için çok sağol ya rabbim derslerinde kolaylık verir inşallah allah muradını verir inşallah mmm aklıma gelen dualar bunlar şimdilik
çok sağol valla

Sevgili Aycangul çok teşekkür ederim öncelikle bize vermiş olduğun bilgilerden dolayı...Gerçekten tüylerimde azalma var, incelme ve boşluklar da oldu.. Allah senden razı olsun..
Sınavlarında başarılar dilerim...

Aycangül sen bir tanesin
Bu konuda senden ders almalıyım çünkü eve gittiğimde internet olmayacak ve ben hazirandan itibaren bunları nasıl uygulayacağımı bilmiyorum.. Sana daha önce soracaktım ama anlatması çok karışık dediğin için soramadım Gerçi şimdi de sormuyorum yoğun olduğunu biliyorum kısmet artık

Bu arada bu ay eğer saatler yetişirse kollarımı da aldırırım belki bu fırsatı kaçırmamak için:26:

aycangül Allah senden bin kere razı olsun
sevgili kızlar ben bu ay bu saatleri büyük ihtimalle uygulayamayacağım ama hepinize kolaylıklar diliyorum. Rabbim herkese şifalar versin.
Aycangül sen de sınav gün ve saatlerini ver de canım sana o saatlerde dualarımızı gönderelim

allah yardımcımız olsun canım..yoğunluktan çalışamadım bende bir türlü..

aminn

tarihleri saatleri not aldım ben muhtemelen 19unda almaya çalışırım aycangül yalnız sana bi sorum olacak alacağım bölgeye göre daha etkili olan saat aralığı falan var mı çünkğ kol ve yüzde her saat yaramamıştı yoksa böyle bi tehlike ortadan kalkmış mı oldu şimdi?

tabi ki pisman olmak istemem..en dogrusu layikiyla uygulayabilmek tabi ki....peki yurdisinda yasayanlar icin de saat veriyormusun?oyle ise,ben hamburgda yasiyorum...simdiden tesekkurler...

regline göre uygun olan tarihleri verirsen bir denerim senin için de bulmayı..

tatlım verdiğim saat aralıkları her bölge için uygun merak etme..
daha evvel biz ağdayı sırayla tüm bölgelere yapıyorduk..bu 2-3 saat sürüyordu ve nerdeyse her bölgemiz başka bir saat dilimine rastlıyordu..sorun ordan kaynaklanıyordu yani..rahat ol

daha master olmadım tatlım..olunca ilk seni yetiştiririm :))
ben sana telefonumu veririm merak etme

tamam o zaman teşekkür ettim saatleri de not alıp deney raporu çıkartıcam sözz

aycangülüm bune yawww bölge bölge saat vermişsin.süpersin sen yawwwwwww........................

sen ve bebişlerinde :))) bi göremedik gerçi ama neyse,o mevzuyu hiç hatırlamayayım şimdi
soru sormanıza fırsat vermeyecek bir sistem kurdum
hala soru gelmediğine göre başarılı
sen nerde yaşıyordun ikizlerimiz annesi

herşey için çok sağol.gaziantep aycangülüm.6. bölge sanırım..:44:..ben valla 19 mayısı sabırsızlıkla bekliyorum.:86:.ama alacak çok fazla tüy yok..yada cansız açık renkli...çoğunluk boş zaten özellikle bacaklarım...ara ara iki tarih arasınıda kullanmayı istiyorum..tabiki regl olmazsam....:97:

ben de ilk kez bu ay deneyeceğim çok heyecanlıyım zaten çok az ama inşallah uzun süreli rahat gezerim

hımmm.dünden beri hatırlamaya çalışıyorum nerede yaşıyordu bu kız diye :))
haziranda tüylerin iyice çıksında sana özel tarih çıkaralım :)
hatırlatırsan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…