sağol canım..
finallerde dualarınıza çok ihtiyacım olcak
yetiştiremiyorum çünkü dersleri..
Allah yardımcın olsun canım
umarım cevaplayabileceğin türde sorular gelir sınavlarında
tabi ki pisman olmak istemem..en dogrusu layikiyla uygulayabilmek tabi ki....peki yurdisinda yasayanlar icin de saat veriyormusun?oyle ise,ben hamburgda yasiyorum...simdiden tesekkurler...tabi ki şart değil canım..
ama bu çalışmayı bir daha bulmazsın..pişman olma sonra
allah yardımcımız olsun canım..yoğunluktan çalışamadım bende bir türlü..
tabi ki pisman olmak istemem..en dogrusu layikiyla uygulayabilmek tabi ki....peki yurdisinda yasayanlar icin de saat veriyormusun?oyle ise,ben hamburgda yasiyorum...simdiden tesekkurler...
aminn
tarihleri saatleri not aldım ben muhtemelen 19unda almaya çalışırım aycangül yalnız sana bi sorum olacak alacağım bölgeye göre daha etkili olan saat aralığı falan var mı çünkğ kol ve yüzde her saat yaramamıştı yoksa böyle bi tehlike ortadan kalkmış mı oldu şimdi?
Aycangül sen bir tanesin
Bu konuda senden ders almalıyım çünkü eve gittiğimde internet olmayacak ve ben hazirandan itibaren bunları nasıl uygulayacağımı bilmiyorum.. Sana daha önce soracaktımama anlatması çok karışık dediğin için soramadım Gerçi şimdi de sormuyorum yoğun olduğunu biliyorum kısmet artık
Bu arada bu ay eğer saatler yetişirse kollarımı da aldırırım belki bu fırsatı kaçırmamak için:26:
tatlım verdiğim saat aralıkları her bölge için uygun merak etme..
daha evvel biz ağdayı sırayla tüm bölgelere yapıyorduk..bu 2-3 saat sürüyordu ve nerdeyse her bölgemiz başka bir saat dilimine rastlıyordu..sorun ordan kaynaklanıyordu yani..rahat ol
aycangülüm bune yawwwbölge bölge saat vermişsin .süpersin sen yawwwwwww........................
sen ve bebişlerinde :))) bi göremedik gerçi ama neyse,o mevzuyu hiç hatırlamayayım şimdi
soru sormanıza fırsat vermeyecek bir sistem kurdum
hala soru gelmediğine göre başarılı
sen nerde yaşıyordun ikizlerimiz annesi
herşey için çok sağol.gaziantep aycangülüm.6. bölge sanırım..:44:..ben valla 19 mayısı sabırsızlıkla bekliyorum.:86:.ama alacak çok fazla tüy yok..yada cansız açık renkli.. .çoğunluk boş zaten özellikle bacaklarım.. .ara ara iki tarih arasınıda kullanmayı istiyorum.. tabiki regl olmazsam....:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?