Aycangül bu arada ben sanırım bu ayda tüylerimi aldırdıktan sonra bir daha aldırmamaya başlayacağım
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Çünkü,
Koltukaltım Çıktılar fakat çok seyrekler ve renksizler şu an uzun halinden bile rahatsız olmuyorum
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Öyle ki ip askılı bile giyebilirim bu tüylerle
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Birde koltukaltımda kıl dönmesi yüzünden oluşan kist gibi bir şey vardı ameliyatla alınacaktı yazın o da küçüldü bu ay acaba bu konuda bir tahminin var mı etkilemiş olabilir mi:26:
Bacaklarım Zaten çok seyrek ve ince telli olan tüylerim de çooooook geniş boşluklar var bu ay aldırmayı düşünmüyorum aslında, ki zaten kuaförde bunun için ağdasından harcamaz bence
ama bu aydan faydalanabilmek için aldırabilirim de bana belli olmaz
Kollarım Ciddi anlamda varla yok arası şu an kendileri hem aşırı seyrek hemde büyük çoğunluğu sarı bile diyemeyeceğim kadar şeffaf, bu ay kollarımı aldırmayacağım hatta böyle devam ederse bundan sonra aldırmayı bile düşünmüyorum böyle iyi yani bence doğal bir tüysüzlük hakim kollarıma
Bikini bölgesi Burada diğer yerler kadar ciddi açılmalar(boşluklar) yok fakat tüylerin rengi açıldı gri gibi ve yumuşaklar yani zayıflamışlar sanırım yer yer küçük boşluklar var geçen ay daha sert çıkmasına rağmen ağda sırasında acı hissetmemiştim bu ay ağda yaptırdığımı bile fark etmeyeceğim sanırım
Çenem İlk başta tamamen kurtulduğumu sanmıştım çünkü 8 günde çıkan o 3 5 tel siyah tüy 15 günde anca baş gösterdi eskiye göre daha incelerdi fakat yine oradalardı ben de şimdilik makasla kestim haftaya uygun saatte aldıracağım..
Aycangülcüm erkenden konuşmak istemediğim için daha önce böyle yazmak istemedim hatta şuan bile yazmayacaktım haftaya perşembe yazacaktım ama artık neyin ne olduğu bariz bir şekilde belli olduğuna göre yazabilirim diye düşündüm.. Saatlerimi sana daha önce söylemiştim tekrar değerlendirebilmen için detaylı bir açıklama yazdım umarım işine yarar canım