ben bu bölge işşini anlamadım yaşadığımız şehre göre mi uyguluyoruz canım mesela ben kayserideyim içanadolunun sıarsına mı bakıcam?
haritayı bölümlere ayırdım canım..oradan bakacaksınız ama ekleyemiyorum bir türlü hata veriyor..
görünce hemen anlayacaksın merak etme..
haritayı bölümlere ayırdım canım..oradan bakacaksınız ama ekleyemiyorum bir türlü hata veriyor..
görünce hemen anlayacaksın merak etme..
merakla bekliyoruz arkadaşım .tanıdığım herkese tarihleri söylüyorum, umarım işe yarar. sonuçları yazarım.ellerine sağlık...
inşallah canım.birde şu haritayı ekleyebilsem:)
o kadar uğraştım en kolay yerde takıldı..
bööyle saatli saatli yapmanın şerefine kuaförde mi yolunsam bu ay diye düşünüyorum daha çabuk ve temiz olur hani diye ya da üşengeçliğime bunu bahane ediyorum bilemedim
gözlerimin feri gitti haritayı beklemekden canımcımm senin yaparkenki halini hiç karıştırmıyorum ammma şükürki bitirdin sanırsam şimdi sıra bizlerde
dur bakalım canım çözmeye çalışıyoruz :)
yarında hallledemezsem akşama başka yol bulacağım
vee evet şimdi sıra sizde..ödevinizi iyi yapmanız gerekiyor:)
hoppacık gelsin ağda partileri hemde dakikalı saniyeli bölge bölge oh oh
:)))
gönül şehir şehir,ilçe ilçe vermek istiyor aslında..kişiye özel..
ama akıl sağlığımı da korumam lazım
aycangül bişi sorcam, çekinerek soruyorum, yeterince yoruldun zaten, hakkını helal et. verdiğin iki ayrı tarih var ya, hani önceden bi asıl bi de alternatif tarih veriyordun, bunda ikisinde de alternatif yazıyor, yani etkisi aynı mı. çünkü bakarsın bi aksilik çıktı ilk alternatifte saatlere uyamadım, bu sefer bekletirim diğer tarihe yani sırf saatlerin faydasını görebilmek için.
yok canııııııııııım daha neler sana da yazık yapma böyle şeyler hem okul hem biz falan lazımsın vatana millete
Slm Aycangül ben 4 aydır dolunaya dikkat ediyordum şu tüyleri yok etmek için meğersem hata yapıyormuşum :) bu ay dolunay 17 mayısta saat 14.10da ama sen 2 gün sonra yani 19 mayısta almamız gerektiğini yazmışsın ,desene bütün uğraşılarım boşuna gittibundan sonra senin sıkı takipçilerinden biriyim valla :) ama benim anlayamadığım şu bölge işi yani herkes için tarihler aynı ama bölge işi değiştiriyor peki kaçıncı bölge olduğumuzu senin daha sonra vereceğin harita ile mi bulucaz?Birde şu yolunma işinden sonra zırnığı bende uygulamaya başlıcam ama kokusuna nasıl dayanabilirim bilemiyorum :84: birde tüy alma işinden sonra ispirto yada soğan suyu da süren varmış bi araştır istersen ona göre bizde uygulayalım cnm
aycangül bişi sorcam, çekinerek soruyorum, yeterince yoruldun zaten, hakkını helal et. verdiğin iki ayrı tarih var ya, hani önceden bi asıl bi de alternatif tarih veriyordun, bunda ikisinde de alternatif yazıyor, yani etkisi aynı mı. çünkü bakarsın bi aksilik çıktı ilk alternatifte saatlere uyamadım, bu sefer bekletirim diğer tarihe yani sırf saatlerin faydasını görebilmek için.
sağol canım..
finallerde dualarınıza çok ihtiyacım olcak
yetiştiremiyorum çünkü dersleri..
benim de finaller geliyo proje ödevine hala başlamadım
sınavların hepsini verip bitirme tezinden kalcam bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?