Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu dikkatimi çekti tabiki de tüm sayfaları okuyamadımKonu almış başını gidiyor maşallah
Benimde alma zamanım geldi aslında ama regl den sonra almak daha iyiymiş öyle yapayım dedim. Bu arada ben Bursa'da oturuyorum ve deneğin olmak istiyorumBeni de bu tüylerden kurtarmanı istiyorum
Gündüz çalıştığım için akşam olan saat dilimleri denk gelirse seve seve uygularım hatta bayıla bayıla
büyük ihtimalle 21-22 mayıs gibi reglim bitmiş olacak. Hangi tarihte almamız gerektiğini ne zaman söyleyeceksin ? Merakla bekliyorum ...
Umarım bu kadar uğraş veriyorsun herşeye değer. Çok teşekkürler.![]()
swift birinci sayfada tarih ve detaylı bilgi mevcut canım
ayrıca hoşgeldin![]()
Onlar her ay yenileniyor Aycangül ilk sayfadaki tarihleri her ay düzenliyor oradaki tarihler geçerli:97:
kusura bakmayın yaa :) altında yazıyormuş düzenleme tarihiolur o kadar..
Mesaj tarihi 2010 diye dikkate almamıştım :78: Teşekkürler cingoz. Benim için 21-22 uygun gibi gözüküyor bu tarihi kaçırmayayım.
Bu arada hoşbuldum![]()
selam Aycangülcüm saatlerle ilgili sıkıntı yaşıyorsun yardımcı olmak istiyorum aşağıdaki gibi bir liste işine yarar umarım bi bak bakalım beğenicekmisin
Şehir başl.saat bitiş saat![]()
İstanbul 23:16 05:31
Adana 23:41 05:56
Adıyaman 23:53 06:08
Afyon 23:22 05:37
(not listede 4 il ve sadece ilk tarih var ama sen ona bakma geriside var yani alternatif tarihlerde hazır hepsini kopyalamak istemedim işine yararmı diye bi sorayım dedim önce)
Sorun değil
Saatlerde belli olsa keşke:78:
selam Aycangülcüm saatlerle ilgili sıkıntı yaşıyorsun yardımcı olmak istiyorum aşağıdaki gibi bir liste işine yarar umarım bi bak bakalım beğenicekmisin
Şehir başl.saat bitiş saat![]()
İstanbul 23:16 05:31
Adana 23:41 05:56
Adıyaman 23:53 06:08
Afyon 23:22 05:37
(not listede 4 il ve sadece ilk tarih var ama sen ona bakma geriside var yani alternatif tarihlerde hazır hepsini kopyalamak istemedim işine yararmı diye bi sorayım dedim önce)
Merhaba,Bacaklarımdaki tüyler seyrekleşti ve cansız çıkmaya başladıaşağı ise çok seyrek ve az şuanda boşluklar var bazı yerlede çıkmadı
bacaklarımda öyle.inş. 2 ayda bir ağda olayı olur
Teşşekürler aycangul![]()
aynı anda yazmışız pardon canım
verdiğin saatler istanbul saatleri olarak algıladım ben o yüzden illere göre değişeceğini düşünmüştüm
ok
Konu dikkatimi çekti tabiki de tüm sayfaları okuyamadımKonu almış başını gidiyor maşallah
Benimde alma zamanım geldi aslında ama regl den sonra almak daha iyiymiş öyle yapayım dedim. Bu arada ben Bursa'da oturuyorum ve deneğin olmak istiyorumBeni de bu tüylerden kurtarmanı istiyorum
Gündüz çalıştığım için akşam olan saat dilimleri denk gelirse seve seve uygularım hatta bayıla bayıla
büyük ihtimalle 21-22 mayıs gibi reglim bitmiş olacak. Hangi tarihte almamız gerektiğini ne zaman söyleyeceksin ? Merakla bekliyorum ...
Umarım bu kadar uğraş veriyorsun herşeye değer. Çok teşekkürler.![]()
Merhaba,
1. sayfadaki tarihler 2010 da yazılmış, aynı tarih ve saatler mi geçerli?
Ayrıca tarihler geçerliyse bu ay için epilasyon şansım yok, bir sonraki ay hangi tarihlere denk geliyor.
Bu soruların cevabı belki ara sayfalarda vardır ama 300 ü aşkın sayfayı okumak birazcık zor.
değişiyor zaten canım..ama benim vereceğim saatler yaklaşık bir saatlik dilimler olacak..