Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Merhaba,Bacaklarımdaki tüyler seyrekleşti ve cansız çıkmaya başladı:21::21: aşağı ise çok seyrek ve az şuanda boşluklar var bazı yerlede çıkmadı:51::51: bacaklarımda öyle.inş. 2 ayda bir ağda olayı olur:65:
Teşşekürler aycangul
:38::38::38::29::29:

Konu dikkatimi çekti tabiki de tüm sayfaları okuyamadım :1: Konu almış başını gidiyor maşallah :21:
Benimde alma zamanım geldi aslında ama regl den sonra almak daha iyiymiş öyle yapayım dedim. Bu arada ben Bursa'da oturuyorum ve deneğin olmak istiyorum :1: Beni de bu tüylerden kurtarmanı istiyorum :66: Gündüz çalıştığım için akşam olan saat dilimleri denk gelirse seve seve uygularım hatta bayıla bayıla :9: büyük ihtimalle 21-22 mayıs gibi reglim bitmiş olacak. Hangi tarihte almamız gerektiğini ne zaman söyleyeceksin ? Merakla bekliyorum ...
Umarım bu kadar uğraş veriyorsun herşeye değer. Çok teşekkürler.:16:

Konu dikkatimi çekti tabiki de tüm sayfaları okuyamadım :1: Konu almış başını gidiyor maşallah :21:
Benimde alma zamanım geldi aslında ama regl den sonra almak daha iyiymiş öyle yapayım dedim. Bu arada ben Bursa'da oturuyorum ve deneğin olmak istiyorum :1: Beni de bu tüylerden kurtarmanı istiyorum :66: Gündüz çalıştığım için akşam olan saat dilimleri denk gelirse seve seve uygularım hatta bayıla bayıla :9: büyük ihtimalle 21-22 mayıs gibi reglim bitmiş olacak. Hangi tarihte almamız gerektiğini ne zaman söyleyeceksin ? Merakla bekliyorum ...

swift birinci sayfada tarih ve detaylı bilgi mevcut canım
ayrıca hoşgeldin :3:

swift birinci sayfada tarih ve detaylı bilgi mevcut canım
ayrıca hoşgeldin :3:

Mesaj tarihi 2010 diye dikkate almamıştım :78: Teşekkürler cingoz. Benim için 21-22 uygun gibi gözüküyor bu tarihi kaçırmayayım.
Bu arada hoşbuldum :16:

Merhaba,

1. sayfadaki tarihler 2010 da yazılmış, aynı tarih ve saatler mi geçerli?

Ayrıca tarihler geçerliyse bu ay için epilasyon şansım yok, bir sonraki ay hangi tarihlere denk geliyor.

Bu soruların cevabı belki ara sayfalarda vardır ama 300 ü aşkın sayfayı okumak birazcık zor.

Onlar her ay yenileniyor Aycangül ilk sayfadaki tarihleri her ay düzenliyor oradaki tarihler geçerli:97:

benim reglim dün bitti istanbullu denek olarak hangi tarihte saat kaçta nereyi alayım aycangül haber vermeyi unutma bana olur mu
bir de ilvina nın tüy azaltıcı kremini alıp kullanmayı düşünüyodum ama şimdi denek olarak kullanmamam mı gerekir sonuç görebilmek için?

selam Aycangülcüm saatlerle ilgili sıkıntı yaşıyorsun yardımcı olmak istiyorum aşağıdaki gibi bir liste işine yarar umarım bi bak bakalım beğenicekmisin :32:

Şehir başl.saat bitiş saat :40:
İstanbul 23:16 05:31
Adana 23:41 05:56
Adıyaman 23:53 06:08
Afyon 23:22 05:37

(not listede 4 il ve sadece ilk tarih var ama sen ona bakma geriside var yani alternatif tarihlerde hazır hepsini kopyalamak istemedim işine yararmı diye bi sorayım dedim önce)

canım çok sağol :) ama bu saatler farklı..ekleyince anlayacaksın zaten..

:1: Sorun değil:1:
Saatlerde belli olsa keşke:78:

saatleri birkaç gün içinde ekleyeceğim canım..az kaldı bitmek üzere..

selam Aycangülcüm saatlerle ilgili sıkıntı yaşıyorsun yardımcı olmak istiyorum aşağıdaki gibi bir liste işine yarar umarım bi bak bakalım beğenicekmisin :32:

Şehir başl.saat bitiş saat :40:
İstanbul 23:16 05:31
Adana 23:41 05:56
Adıyaman 23:53 06:08
Afyon 23:22 05:37

(not listede 4 il ve sadece ilk tarih var ama sen ona bakma geriside var yani alternatif tarihlerde hazır hepsini kopyalamak istemedim işine yararmı diye bi sorayım dedim önce)

aycangül okudunmu mesajımı :79:

Merhaba,Bacaklarımdaki tüyler seyrekleşti ve cansız çıkmaya başladı:21::21: aşağı ise çok seyrek ve az şuanda boşluklar var bazı yerlede çıkmadı:51::51: bacaklarımda öyle.inş. 2 ayda bir ağda olayı olur:65:
Teşşekürler aycangul
:38::38::38::29::29:

rica ederim canım,çok sevindim canım sonuçlarına :)
uyguladığın tarihi,saati ve ilini eklersen çok sevinirim..

Son düzenleme:
aynı anda yazmışız pardon canım

verdiğin saatler istanbul saatleri olarak algıladım ben o yüzden illere göre değişeceğini düşünmüştüm
ok

aynı anda yazmışız pardon canım

verdiğin saatler istanbul saatleri olarak algıladım ben o yüzden illere göre değişeceğini düşünmüştüm
ok

inşallah canım:)
tarihleri ilk sayfaya ekledim zaten..saatler kaldı birtek..onuda bu günlerde ekleyeceğim..hazırlamak çok zamanımı aldı ama çok az kaldı..

Merhaba,

1. sayfadaki tarihler 2010 da yazılmış, aynı tarih ve saatler mi geçerli?

Ayrıca tarihler geçerliyse bu ay için epilasyon şansım yok, bir sonraki ay hangi tarihlere denk geliyor.

Bu soruların cevabı belki ara sayfalarda vardır ama 300 ü aşkın sayfayı okumak birazcık zor.

ilk sayfadaki tarihler yeni zaten canım..güncelliyorum sürekli..
haziranı eklemem daha çok var..önce bu ayı bir atlatalım da karışıklık olmasın..

Back