allam ne bitmez dert şu kıl tüy benneyaptımki Saat 22.00 de başladım bu saat oldu yeni bitirdim yaf bu dolunaydan mıdır nedir bu defa alırken canım çok acıdı :bbo:
bende aynısını yazıcaktım bende çok acı çektim bu sefer neden acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allam ne bitmez dert şu kıl tüy benneyaptımki Saat 22.00 de başladım bu saat oldu yeni bitirdim yaf bu dolunaydan mıdır nedir bu defa alırken canım çok acıdı :bbo:
bende aynısını yazıcaktım bende çok acı çektim bu sefer neden acaba
bu saatte konuna takıldım. ilk sayfada üzülmüştüm tüh saat farkıyla kaçırdım diye ama daha varmış :)) deniycem teşekkür ederim canım
yaa tüh kaçırmışım ya :s üzüldüm şimdi neyse 7 8 temmuz demişsiniz galiba o zaman yaparım bende
kızlaaar ben de dün gece yaptım ayy inşallah azalır yaa birazcık geç çıksa ona da sevinicem yaniii
bu sefer bi hırs geldi bana eldivenle tuttuğum gibi kopardım vallaaaa kaydirigubbakcemile
ben de dün yaptım da sadece bacaklarım çabuk bitti ve bence kuaförde yaptırdığımdan daha iyi oldu en azından kızarmadı.. peripoll le yaptım ben talk yazan pembe ağdasıyla ,bilmiyodum nasıl bişey ama bi cesaret denedim,etkisi nasıl olur bilmem ama yapması çok kolay oluyo kızlar öneririm
şimdii biz dün tüyler daha geç çıksın diye ağda yaptık,şahsen ben cnım çıkmış olmasına rağmen bugünü beklediğim için gece üşenmedim yaptım da önümüzdeki gün 7-8 temmuza geliyosa ,o zmana kadar tüyler çıkmış olmazkii ,temmuz için gün ne tam olarak cnım :)
bnm de inş geç çıkar bu arada üşenmediğime değer![]()
kızlar çok acıması normal..çünkü dolunayda kıl kökleri çok güçlü oluyor.zaten bu nedenle dolunayda alıyoruz.
en güçlü oldukları zamanda almış oluyoruz yani kötükedihüso
bnm bunun için önerim üstünde talk yazan pembe ağdalarr.. hiç acımıyor ve kökten alıyor,bn kendim yapmama rağmen hiç acımadı bununla
bnm bunun için önerim üstünde talk yazan pembe ağdalarr.. hiç acımıyor ve kökten alıyor,bn kendim yapmama rağmen hiç acımadı bununla
Topiğin ilk 1-2 sayfasını okudum.Biz hicri ayın son gününde yani yeniayda yapılınca daha etkili olur diye düşünmüştük ama aylardır hiç denk getiremedim ben ne dolunaya ne yeniaya kaydirigubbakcemile3
Dün dolunay varmış onu da takip etmedim bu sefer.
Acaba bugün yapsam az da olsa etkisi olur mu?
Yoksa beklemeli miyim? fisfisfis
hala fırsatın var aslında..bu gece yapabilirsin.hatta bu da mümkün olmazsa yarın öğleye kadar ay oğlakta olacak..
aynen benimde çok acıdı. hatta üstünkörü yaptım bikini bölgesini dayanamadım uğraşmaya. kökleri falan kızardı hiç böyle olmazdıBen dolunayın enerjisine bağlıyorum. Çünkü bundan 2 ay önce de dolunaya denk getirmiştim o zaman da canım çok yanmıştı. :1ninca: Sonra normal bi zamanda aldım hem kolay hem de çabuk olmuştu.![]()
şimdi mantıken tersi doğru gibi geliyo insana. zayıfken almak lazımmış gibi ama şimdiye kadar öyle aldıkta noldu dur bakalım birazda güçlüyken alalım belki ters teper. sempatiksalakcinnikızlar çok acıması normal..çünkü dolunayda kıl kökleri çok güçlü oluyor.zaten bu nedenle dolunayda alıyoruz.
en güçlü oldukları zamanda almış oluyoruz yani kötükedihüso
aynen benimde çok acıdı. hatta üstünkörü yaptım bikini bölgesini dayanamadım uğraşmaya. kökleri falan kızardı hiç böyle olmazdı
şimdi mantıken tersi doğru gibi geliyo insana. zayıfken almak lazımmış gibi ama şimdiye kadar öyle aldıkta noldu dur bakalım birazda güçlüyken alalım belki ters teper. sempatiksalakcinni