Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kolların için çook sevindim :)
bir de saatlerini hatırlayıp yazsan mükemmel olur :)

bende sessiz takipçilerindenim aycangülcüm

bikaç aydır deniyorum. bu ay olumlu sonuç aldım diyebilirim. adet başlangıç tarihinden 14 gün sonra aldım. adetimi geciktiriyorum şuan.Ve Tüylerimi eldivenle aldım. her zaman epilatör kullanırdım.

hemen raporumu aktarıyorum:)

22 nisan Cuma gece 11.15 de başladım bikini bölgemi aldım bacaklarımı aldım.(12 gibi de bitti)
Ertesi gün öğlen (12 gibiydi) kol altlarını aldım

Sonuçlar da şöyle
bikini bölgemde kırılan bikaç tüy dışında henüz çıkan olmadı. kol altı deri altından yavaş yavaş çıkıyor batıyorlar. Bu kadar hızlı çıkmazdı sanırım orda başarılı olamadım

ÇOOOOOOOOKKKKKK TEŞEKKÜRLER BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN ÇOK DUA ALIYORSUN.........

Son düzenleyen: Moderatör:

handenin senin uyguladığınız saatlere baktım canım..farklı saatlerde yapsanızda aynı özellikteki zaman dilimlerine rastlamış..vee memnun olmadığınız bölgeler için uyguladığınız zaman dilimleride aynı :))
dolayısıyla memnun olduğunuz bölgeler içinde aynı:))
7 seçenekten birini şimdiden eleyeceğim gibi görünüyor :))
bu konuda biraz daha detay var aslında ama şimdilik girmek istemiyorum bunlara..
sadece şunu söyleyeyim..senin gibi sonuçlarına bakmamı isteyen arkadaşlar marmara dışında yaşıyorlarsa bunu da yazmaları çok iyi olur..

marmaradayım canım şu an . balıkesirdeyim. Bölge bölge farkedermi acaba?

ben gecen ay gormustum topıgınızı kısmetse bu ay denıcem gunler nezaman bellı olur acaba

kolların için çook sevindim :)
bir de saatlerini hatırlayıp yazsan mükemmel olur :)

23 nisan cumartesi akşamı 8 buçuk gibiydi başladım galiba, önce koltuk altı ve bacaklarımı aldım, sanırım verdiğin saatlere denk gelen bölgelerim bunlar oldu. Daha sonra bikini bölgesi ve kollarımı aldım. 22.40'ta bitti aynı akşam 11 gibi de bıyıklarımı aldım.
Şu an koltuk altı ve bikini bölgem deri altında belirdi, dışarı çıkmaya çalışıyorlar kollarım ve bacaklarımda da belirgin bişey yok ama onlar da bi iki güne kadar deri altında beliricek gibi görünüyor. Bıyıklarımda tık yok
Ayrıca ben Erzurum'da yaşıyorum, sanırım yeni bir şeyler keşfettin, neyse bilgilendirirsin zaten, çok teşekkürler

aycangül canım ben geçen sefer yaptığımda en etkili olanda, iki gün sonra tüyler fışkırdı resmen buraya yazmadım diğer arkadaşları etkilemek istemedim fakat bu sefer hala eser yok çok menmunum inşallah çıkmazben aynı zamanda tüy azaltıcı kullanıyorum devam edicem bu yolda:)

ben de rapor vereyim, epilasyondan sonra regl olacaktım. geciktirici kullandım ama fiyasko. tüyler adet olmadığım halde çıktılar yine geciktiriciyi bıraktım, bugün de adetim başladı yani radıman alamadım bu sefer.. halbuki ilk sayfaya yazdığın saatlere de uymuştum aycangül.. keşke araştırmana fikir verebilecek bişeyler yazabilseydim ben de.. önümüzdeki tarihlere bakıcaz artık :)

canım ben bu geciktirici konusunu merak ediyorum aslında..yani beden o yola girdikten sonra geciktirici hormonlarıda mı durduruyor.. yazarken bile saçma geliyor..bence bir bilene danışmak lazım..boşuna kullanılma geciktiriciyi..kıyamam sana :)

en etkili derken mart ayını kastediyorsun sanırım..
dolunay bu işte ne yapacağı belli olmuyor
durumun düzelmesine sevindim :)

:)))
memnun olmadığınız bölgeler hep aynı saat dilimine rastlamış
senin ki de saat farkından kaynaklanmış:)
bilgiler ve şehirler gelmeye başladıkça güzel sonuçlara ulaşacağım bu konuda.durum onu gösteriyor:)

benim ayşeciğim nerelerde acaba..
kolları beş hafta çıkmamıştı..aldığı saati hatırlasada bi yazıverse :)

kol ve yüz için saatleri ayarlarsan devrim olacak aycangül herkeeeeeeeeeeeesss dua edecek bol bol şimdi de ediyoruz tabi ama o zaman daha da çok olur kesinlikle yüz ve kol daha da rahatsız edici oluyo diğer yerlerden
kolay gelsin inşallah istediğin gibi nokta atışlı sonuçlara ulaşırsın en kısa zamanda

ah canım uğraşıyorum inan.benden şöyle bi 10 tane olsa..en kısa zamanda deneyip bilgi vereceğim de size..tek bedenle aylar sürüyor..
sizden saatler ve sonuçlar gelmeye devam ederse harika olur..
birde gönüllüler lazım bana..
mesela bu ay vereceğim tarihlerde regl sonu olmayacak
ve uygulama konusunda rahat,zaman sıkıntısı olmayan arkadaşlardan..
onlarada görev veririm.denek olurlar yani bana :)
birde ayşe çıksa ortaya..

Ben denek olabılırım Reglim nisan 22 den önce bitmişdi :d ay bide utanarak soluyorum Hiç takvimini tutmam bu işin :)) bi iki gun onceden ufak hareketlılık kucuk agrılar olur kasıkda ordan tahmın ederım yada Süprizzz diye gelır töbe herzaman yedegim oldugu için sorun olmuyor tabı :d

çok yaşa emi
yaşadığın şehride yazarsın bana..
dayanışma diye buna derim ben

bende denek olurum hiiç dert değil günü de ayarlarım okul sıkıntısı olmadıkça sorun değil saatinde yaparım istediğin bölgeye sonuçlar hızlansın yeter ki
hem sana da yazık vücudunu bölüp bölüp alıyosun uğraşıyorsun o kadar reglim tarihten önceye gelecek muhtemelen eğer uyuyorsa ben hazırım göreve

budur :))
seni de yazıorum listeye
şehrini yazmayı unutma !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…