Ağdacıya gittiğim için havanın karardığı zamana denk gelemiyorum
Yinede işe yarıyor
Özellikle bacaklarımda çok net farkediyorum
Ama kaş ve bıyıkta istediğim sonuca ulaşamadım
Yüz bölgesinde benden başka sonuç almakta zorlanan var mı?
ben yüz bölgemde hiç bi sonuç alamadım
arkadaslar hepimize gecmis olsun =) sonunda yine asıl tarihe yetiştim. bundan sonra hiç aksatmayı düşünmüyorumaycangül bişey sorucam, ilk sayfada özel olduğunu düşündüğün saatlerden farklı bi saat mi denedin? sanki öyle anladım yazılanlardan ama hafta sonu giremedim ben, o yüzden cumartesi 2034-2126 arasına denk getirdim bazı yerleri :)
Ağdacıya gittiğim için havanın karardığı zamana denk gelemiyorum
Yinede işe yarıyor
Özellikle bacaklarımda çok net farkediyorum
Ama kaş ve bıyıkta istediğim sonuca ulaşamadım
Yüz bölgesinde benden başka sonuç almakta zorlanan var mı?
çok saçmaaa..!!..
çok saçmaaa..!!..
çok saçmaaa..!!..
evet.. ben kollarımı alamadım ve hala pürüzsüz. ben en etkili sonucu bikini bölgesinde fark ettim. yıllarca jilet kullandım. bu tarihlerde kol, bacak ve kolaltı epilasyonumu yaptıkça azalıp geç çıkmaya başladılar. bir cesaret bikini bölgesinde de ağdaya başladım ve daha önce hep jilet kulanmama rağmen ilk seferde bile fark etti. kökler, hemen seyrelmeye başladı.kişiden kişiye değişiyor.demekki sizde biraz zaman alacak..
mesela geçen ay iki arkadaş kolunda fayda göremediğini yazmıştı.ama ayşe bu ay çıkmadığı için alamadığını yazdı..
birazcık sabır :)
bende katıldım kızlaaar
ben bir kere bılmeden dolunay tarıhınde almıştım gercekten bı kerede fark gordum yada banamı oyle geldı bılmıyorum ama kesınlıkle uycam bu günlere :) mayıs aynınkini beklıyorum sabırsızlıkla
bıde sizceo günlerde göbegımı falanda alıp limon tuz sürsem falan etkili olurmu gögüs aramdada tüyler varonlarıda allıyımmı
bende katıldım kızlaaar
ben bir kere bılmeden dolunay tarıhınde almıştım gercekten bı kerede fark gordum yada banamı oyle geldı bılmıyorum ama kesınlıkle uycam bu günlere :) mayıs aynınkini beklıyorum sabırsızlıkla
bıde sizceo günlerde göbegımı falanda alıp limon tuz sürsem falan etkili olurmu gögüs aramdada tüyler varonlarıda allıyımmı
çok saçmaaa..!!..
aycangül mayısın en yakın tarihi 21 mi yoksa öncesinde alternatif tarih var mı canım
ozaman yapma...yapanlar içinde yorum yapma..................
çok saçmaaa..!!..
hoşgeldin canım :)
limon tuz konusunu tavsiye edemeyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?