merhabalar kizlar,
ben de dün aldim ama hepsini almadim cok canm yadi.nihayet gnnde yapabildim.
umarim herkez faydasini görür.
belirtilen süre derke saat aralığını mı kastettin canım..
bende hem bu saatleri hem başka bir saat dilimini kullandım.bakalım sonuç ne olacak :)
minikleri öpüyorum kocaman :)
isteyince oluyormuş demek ki :)
sağol canım inşallah hepimize şifa olur ben bugün sabah saatlerinde bitirdim veee akşam regl oldum artık nekadar faydası olursa yaptım :26: herkese iyi gecelerarkadaşlar hepimize geçmiş olsun..şifa olsun..
nisan ayını da atlattık böylece :)
sağol canım inşallah hepimize şifa olur ben bugün sabah saatlerinde bitirdim veee akşam regl oldum artık nekadar faydası olursa yaptım :26: herkese iyi geceler
arkadaşlar hepimize geçmiş olsun..şifa olsun..
nisan ayını da atlattık böylece :)
Ağdacıya gittiğim için havanın karardığı zamana denk gelemiyorum
Yinede işe yarıyor
Özellikle bacaklarımda çok net farkediyorum
Ama kaş ve bıyıkta istediğim sonuca ulaşamadım
Yüz bölgesinde benden başka sonuç almakta zorlanan var mı?
ben bile bile mecburen kaçırdım bızım ev kalabalık babam hep evde sağolsun. yapamadım bu ayaycangül bir de geçen ay epilasyonumu yaptım hemen hasta oldum tüylerim jiletle almış gibi hemen çıktı bu aylarda denk gelmıyo malesef. bu ay da yapamadım o yuzden hasta olduktan sonra ayın küçülen fazında yapsam bu ayı böyle geçirsem faydası olmazmı az da olsa :95:
Aycangül canım, benim bacaklarımdaki tüyler o kadar inceldiler ki artık alınmıyorlar. Önce sir ağda ile alıyorum sonra da epilatörle alınmayanları geçiyordum. Bu sefer ona da gelmemişler. Dün bir kısmını tek tek cımbızla aldım yahu :90: Peki şimdi bu kadar incelince nasıl alıcam? Her seferinde tek tek alamam ki??
Çok teşekkür ederim bizim için bu kadar araştırıp bildirdiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?