Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

merhabalar kizlar,
ben de dün aldim ama hepsini almadim cok canm yadi.nihayet gnnde yapabildim.
umarim herkez faydasini görür.

Teşekkür ederim cevabın için

Odada olduğum zamanlarda yapayım leş gibi kokmak var sonucunda

evet canım saat aralığını kastettim

arkadaşlar hepimize geçmiş olsun..şifa olsun..
nisan ayını da atlattık böylece :)
sağol canım inşallah hepimize şifa olur ben bugün sabah saatlerinde bitirdim veee akşam regl oldum artık nekadar faydası olursa yaptım :26: herkese iyi geceler

sağol canım inşallah hepimize şifa olur ben bugün sabah saatlerinde bitirdim veee akşam regl oldum artık nekadar faydası olursa yaptım :26: herkese iyi geceler

çok umutlanma o zaman :)
mayısa artık..
hem mayısata alternatif tarihlerde vereceğim..regl sorun olmaz yani

dün boynum tutuldu ya ama olsun kıllara ölümmm

sonunda bende yakaladım tarihleri gelişmeleri paylaşacağım

teşekkürler aycangülümm

Aycangül canım, benim bacaklarımdaki tüyler o kadar inceldiler ki artık alınmıyorlar. Önce sir ağda ile alıyorum sonra da epilatörle alınmayanları geçiyordum. Bu sefer ona da gelmemişler. Dün bir kısmını tek tek cımbızla aldım yahu :90: Peki şimdi bu kadar incelince nasıl alıcam? Her seferinde tek tek alamam ki??
Çok teşekkür ederim bizim için bu kadar araştırıp bildirdiğin için

arkadaslar hepimize gecmis olsun =) sonunda yine asıl tarihe yetiştim. bundan sonra hiç aksatmayı düşünmüyorum aycangül bişey sorucam, ilk sayfada özel olduğunu düşündüğün saatlerden farklı bi saat mi denedin? sanki öyle anladım yazılanlardan ama hafta sonu giremedim ben, o yüzden cumartesi 2034-2126 arasına denk getirdim bazı yerleri :)

Ağdacıya gittiğim için havanın karardığı zamana denk gelemiyorum
Yinede işe yarıyor
Özellikle bacaklarımda çok net farkediyorum
Ama kaş ve bıyıkta istediğim sonuca ulaşamadım
Yüz bölgesinde benden başka sonuç almakta zorlanan var mı?

ben bile bile mecburen kaçırdım bızım ev kalabalık babam hep evde sağolsun. yapamadım bu ay aycangül bir de geçen ay epilasyonumu yaptım hemen hasta oldum tüylerim jiletle almış gibi hemen çıktı bu aylarda denk gelmıyo malesef. bu ay da yapamadım o yuzden hasta olduktan sonra ayın küçülen fazında yapsam bu ayı böyle geçirsem faydası olmazmı az da olsa :95:

ben yüz bölgemde hiç bi sonuç alamadım

son 4-5 aydır epilasyon günü adetten sonraya denk geliyo ve dün ağdaya gittiğimde kadın güldü bana bunlar için mi geldin diye ben ciddi fayda görenlerdenim bacaklarım neredeyse 2 ay durabilir o kadar cansız ve açık renkliler ki genital de yıllarca jiletle aldıktan sonra son 2 yıldır ağda yaptırıyorum baya bi azaldı kesinlikle aycangülün yazdığı tarihleri kaçırmayın ben yapıştım ona ve bırakmaya niyetim yok pişman olmazsınız

bende haftasonu evde yoktum dun son ıkı saat kala yaptım agdamı
bacaklarımla özel bölgeyı aldım. yuzumde cok fazla olmadıgı ıcın bıdakı aya bıraktım yuzumu
bır agdanın daha sonuna geldık ..bidakı aya görusmek dılegıyle .. tesekkurler aycangul

Son düzenleme:

mayısa kadar bekleyemeyeceğine göre yapacak birşey yok canım..mecburen alacaksın..
hemen regl olunca malesef sonuç alınamıyor,bende kaç aydır aynı şeyi yaşadım..
önümüzdeki tarihlere bakacağız artık :)

evet inceliyorlar..geçen ay bende yazmıştım aynışeyi..o kadar inceler vardı ki epilatörün cımbızından bile kurtuldular..
onları şimdi alamasanda önümüzdeki ay ağdadan kaçamazlar merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…