ya arkadaşım ben bacaklarımı epilasyon aletiyle alıyorum acaba ağda bandıylamı alsam daha iyiydi neyse artık yapıcak bişey yok çünkü aldım birdahaki aya ağda bandıyla yapmaya çalışırım birde ben aldıktan sonra limon tuz sürdüm yatmadan öncede nane çayı içtim araştırmalara göre nane çayı kadınlık hormonunu çoğalttığından tüyleri azaltıyormuş ilk iki üç gün limon tuz sürücem sonrada hergece tüy azaltıcı krem kullanıcam bukadar şeyden sonra tüylerim incelmezse nediyeyim artık
heryer tamamda bıyıkları mecbur aldırıcaz en fazla 10 gün bekleyebiliyorum bıyıklarda nasıl olacak???
canım bu ay alternatif tarih yok..21 mayısa kadar..
arkadaslar kalan kisa tüyleri ne yapabilirim?agdayla aliyorum
aycangül bende ilk gün belirtilen süre içerisinde bıyık için ilk uygulamamı yaptım.normalde haftaya tekrar alınacak duruma gelmesi lazım. bir hafta sonra ne olacak bakalım,olumlu olumsuz gelişmeleri yazıcam burdan
aycangülüm dün verdiğin geceki saat aralığında bir kısmını alabildim(11.12-12.08 gece).bugündebirkısmını aldım ama gece.inşaallah kurtulacağım şu tüylerden.tüylere ölüm.... öpüldün....
inat ettim planları bozdumm tarihe uyabilmek içinoohhh cillopp gibi olduuummm sefaaamm olsunn
hoşgeldin canım eminim pişman olmaycaksın ama tüylerin sana çok kızacaklar o kesinselam arkadaşlarbenim reglim yakın etkisi olmuyormu?bir aydır burayı takip ediyorum bende başlıyorum inşallah bugün 18de kaş bıyık aldırdım eve gelince limon tuz sürdüm şimdi az az başlıyorum bacaklarımı yarın alıcam gece gece epilatörün sesiyle evdekilere rezil olmayayım
eveettt.bende epilasyonumu yaptım.ufak tefek ayrıntılara yarın bakacağım artık..
sonuçları merakla bekliyorum..çünkü daha önce bahsettiğim gibi belli saat aralıklarını denedim..
yarın üzerinden geçerkende dikkate alacağım..
dua edin güzel bir sonuç yakalayayım..böylece daha etkili saatlerle devam edelim :)
bitmesi gerek canım...en azından pazara bırak..bilmiyorum reglin kaç gün sürüyor ama..
ben reglim genelde 3-4 gün sürüyor bugün cok cok az geliyor.. bugün almayi düsünüyorum ama regl oldugum icin agdada almadim nasilsa yapamicam diye( epilasyonlada hem kil dönmesi oluyor hemde cok aciyorrrr acayip üseniyorum epi yapmaya ama yapicam yinede.. yinede az az gelsede etkilermi acaba..
herkes dün yapmis ne güzel ben bugüne kaldim ise yarar insallah
Geçen ay kaşlarımı alternatif tarihte aldırmıştım.. Baktım çok inceldi çıkan yerler.. Kaşım yanlışlıkla yamuk alınsa ne yaparım ben dedim kaşlarım konusunda çok takıltılıyım da :26:
Arada bir tarihte kaşlarımı aldırdım tekrar.. 2 Hafta geçince ormana dönerdim neredeyse 17-18 gün olucak (belki daha fazladır ne zaman aldırdığımı hatırlamayacak kadar çok geçmiş üzerinden) hala çok seyrek çıkanlar:26: Dün kuaförüm almadı birkaç gün daha bekle dedi:26:
hımmm ee ozaman boşuna uğraşmayayım limon tuzlalimon tuz süren arkadaşlarım sonuç alamadı canım..okurlarsa mesajını onlarda yazacaktır..
nane çayı kullandığın sürece işe yarar ancak bırakınca eskiye döner..tecrübeyle sabittir..
bıyık konusuna gelince,bugün yazdım bende zaman zaman arada bir kez almak zorunda kalıyorum..
hoşbulduk farmasicim iyi dileklerin için sağol arkadaşım bende faydasını görürüm inşallah tüylerimde bana kısınlar neyapayım yıllardır ben onlara kızıyorum hiç tınlamıyorlar bende onları tınlamıycamhoşgeldin canım eminim pişman olmaycaksın ama tüylerin sana çok kızacaklar o kesin
limon tuzu deneyip de sonuç alamayıp aksine şikayet eden arkadaşlar vardı canım.
canım herşey dilediğince gerçekleşir inşallah
Yok aslında şekli bozulmadı ama üniversitede olduğum için kendi kuaförüme gidemiyorum. Burda aldırdığım abla bozarsa diye korktum bir daha özel tarihlerde kaşımı aldırmayayım diye düşündüm. Çünkü daha ilk seferde çok inceldi ve seyreldi kaşlarım evet etkisini görebilmek çok güzel ama bir daha çıkmazsa vay halime:26:
Sorunum 10 günde ormana dönen kaşlarımın 15 16 gündür hala çok seyrek olması hatta etkisi azalsın diye aldırmıştım arada başka bir tarihte kaşlarımı :26: Böyle kalmaz değil mi? Bu tarihler dışında aldırırsam düzelir yine herhalde:44: Çünkü hala kaşlarımı kalınlaştırmaya çalışıyordum:26:
Kaşım dışında sorunum yok zaten daha ilk seferde tüylerim bana küstülerSeyrek çıktılar ya da ince Ağda yapılırken hiç canım acımadı
Şikayetim yok yanlış anlama hatta çok teşekkür ederim sana
Ama kaşlarımın seyrekliği burdaki tarihlerin dışında aldırınca eski haline döner mi onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?