tüy sarartıcılar hakkında bilgin var mı aycangül? dizimin üstündekiler iyice incelince sarartmayı düşünüyorum zaten çok azlar. bazı konularda bunların uzattığını güçlendirdiğini söyleyenler olmuş bazıları da inkar etmiş. senin fikrini merak ettim
Ya ben 23 nisana kadar çatlarım. Ay takvimine bakmıştım doluny 17sdiye sabretmeye çalışıyodum.
şimdi 23ünü mü bekliycez. Reglim bitince bi yapsam olmaz mı ki?
23 Nisana kadar çıkanları falan almicaz değilmi Aycangül. Ben çene altımdan rahatsızım en çok. Gerçi öyle çok çıkmadılar hem zayıf hem de seyrek çıktılar. Bu iş olucak galiba. önceden olsa 3 günde çıkardı. Neyse bekleriz 23 Nisanı napalım.
23 nisan mı yeni tarih! süper haber benim için reglim 3-4 gün gecikmeli gelir benim hep yine böyle olursa tam regl bitimine denk gelecek yine!! Mart atında da öyle olmuştu
slm kızlar. bendede tüy sorunu var. özellikle çenemde:78: bugün yarın almayı düşünüyom. konuyu tam okumadım uygun bi zamanmı acaba.teşekkürler...kılsız günler
Yanlış bilmiyorsam dolunay nisan 18 de değilmi o gün almamız gerek yani?.
Ay Takvimi 2011
Hımm çok enteresanmış inanırım bu tarz olaylara,yarın alacaktım ama 23 üne kadar beklesem mi acaba diye düşünmeden edemedim :)) faydası oluyorsa beklenebilir.
mart ayında kaçırmıştım bu sefer reglime de denk gelmiyor inşallah bi aksilik olmaz
Neden bu ay kullanmıyorsunuz pekiii?
ne durumdasın ayşem..3.haftadayız.
sadece bikini bölgesi hariç sonuç çok iyi. o da şöyle oldu ilk defa kendim yaptım bikini bölgesi epilasyonunu. tamamen benim beceriksizliğimden kaynaklı bir durum yani.
bacak, kol altında ve kaşlarda daha siyahlıklar bile yok. ama bıyıklar çıkmaya başladı. ayrıca kıl dönmesi sorunu da yaşamıyorum son aylarda.
23 nisan diye yuvarlayabilirim tarihi.önümüzdeki günlerde ayrıntılı olarak zamanını vereceğim canım :)
dolunay 18 inde evet.ama biz bu ay dolunayı kullanmıyoruz.ondan çok daha etkili olan 23 nisan civarını kullanacağız.. 22 nisanın ve 24 nisanında bir bölümü dahil olacak.ilk mesajı takip edin lütfen.önümüzdeki günlerde yazacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?