aycangul bişey soracaktım bu, ay zayıflamada da etkili olduğunu söylüyorsun ya bununla ilgili bir topik varmı
aycangülcüm lazerimi başka arkadasa sölmişşnya bnde 21 mayısta yaptırıyım randevumu ona göre alcam . b soru yok dimikollarımıda ilk kez aldırcam ve sizi takip edicem 26-27 mart yazıyo ama ben 21 mayırs ta kolarımı da aldırsam olur dimi
alternatif tarihler için nem bakımı yapılıyor mu ?
yoksa yine kıra kıra mı alacaksınız tüylerinizi ?
nem bakımı mı a a a o nasıl olacak ki acaba????
:26:
tüyler kırılmasın diye alırken..
nemlendirici sürüyoruz birkaç gün üst üste..
ya ben bugün yarın regl olacağım ve ara tarihlerden önce bitmeyeceği kesin ne yapmalıyım Aycangül bi akıl ver bana :44:
aycangül 22 nisan tüylerin çok çıkmasını sağlayan bir tarh değildir umarım? randevum varda ağda için
21 mayıs çok uygun canım :)
24 nisanı beklemelisin..
bekleyemeyecek durumdaysan da yapacak birşey yok.en azından regl sonunda al.onun bile faydası olur herhalde..
cnm tesekur ederim. lazerdede bu aynı etki oluyodur değilmi ama malesef ben lazerde 20 mayıs saat 10 a randevu aldım inşallahiyi olur herkes kıl alma derdınde ki daha 2 ay var ve hep dolu kollarımı 21 mayısta aldırcam ama nasıp olursa...
alternatif tarihler için nem bakımı yapılıyor mu ?
yoksa yine kıra kıra mı alacaksınız tüylerinizi ?
24 nisanı beklemelisin..
bekleyemeyecek durumdaysan da yapacak birşey yok.en azından regl sonunda al.onun bile faydası olur herhalde..
24 nisan mıbi dahaki tarih 24 nisan mı olacak ya olamaz pofff 25 nisan benim dogum gunum ve hafta icine denk geldigi icin muhtemelen 24 nisanda dısarda oluruz nisanlımla. yine mi kacırıcam asıl tarihleri bu sefer daha uzun surse bari..
bende bu doğum günüme yüylerimle girdim
acele etme..23 nisanda dahil olacak.şimdiden saat veremediğim için yazmadım..
kaçırmayacaksın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?