Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangülcüm lazerimi başka arkadasa sölmişşnya bnde 21 mayısta yaptırıyım randevumu ona göre alcam . b soru yok dimi kollarımıda ilk kez aldırcam ve sizi takip edicem 26-27 mart yazıyo ama ben 21 mayırs ta kolarımı da aldırsam olur dimi

21 mayıs çok uygun canım :)

alternatif tarihler için nem bakımı yapılıyor mu ?
yoksa yine kıra kıra mı alacaksınız tüylerinizi ?

ya ben bugün yarın regl olacağım ve ara tarihlerden önce bitmeyeceği kesin ne yapmalıyım Aycangül bi akıl ver bana :44:

ya ben bugün yarın regl olacağım ve ara tarihlerden önce bitmeyeceği kesin ne yapmalıyım Aycangül bi akıl ver bana :44:

24 nisanı beklemelisin..
bekleyemeyecek durumdaysan da yapacak birşey yok.en azından regl sonunda al.onun bile faydası olur herhalde..

aycangül 22 nisan tüylerin çok çıkmasını sağlayan bir tarh değildir umarım? randevum varda ağda için

21 mayıs çok uygun canım :)

cnm tesekur ederim. lazerdede bu aynı etki oluyodur değilmi ama malesef ben lazerde 20 mayıs saat 10 a randevu aldım inşallahiyi olur herkes kıl alma derdınde ki daha 2 ay var ve hep dolu kollarımı 21 mayısta aldırcam ama nasıp olursa...

şimdiden söylemek zor ama dahil olmayacağından neredeyse eminim canım..
hala vakit var bence randevunun gününü değiştir.. böylece birkaç seansın etkisini tek seferde görürsün emin ol..

alternatif tarihler için nem bakımı yapılıyor mu ?
yoksa yine kıra kıra mı alacaksınız tüylerinizi ?

abaww hatırlattığın süper oldu :) neyse zaten pazar gecesi yapmayı düşünüyorum bugün yarın kremlensem kafi gelir herhalde? pek kırılma da yaşamıyorum ben zaten. aycangül tarihleri verdigin yetmiyor tüm can alıcı noktalarda yardımcı alıyorsun hep diyorum ne kadar teşekkür etsek az

24 nisanı beklemelisin..
bekleyemeyecek durumdaysan da yapacak birşey yok.en azından regl sonunda al.onun bile faydası olur herhalde..

24 nisan mı bi dahaki tarih 24 nisan mı olacak ya olamaz pofff 25 nisan benim dogum gunum ve hafta icine denk geldigi icin muhtemelen 24 nisanda dısarda oluruz nisanlımla. yine mi kacırıcam asıl tarihleri bu sefer daha uzun surse bari..

bende bu doğum günüme tüylerimle girdim
acele etme..23 nisanda dahil olacak.şimdiden saat veremediğim için yazmadım..
kaçırmayacaksın yani

Son düzenleme:
hatta 22 nisan gecesini de kullanabileceğiz sanırım :)

bende bu doğum günüme yüylerimle girdim
acele etme..23 nisanda dahil olacak.şimdiden saat veremediğim için yazmadım..
kaçırmayacaksın yani

işte bu süper bi haber =) tüylerle girmek dert degil bence tarihlere bişey olmasın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…