- Emoji Skoru
- 1.779
- Puanlar
- 773
ne güzel bir haber oldu bu..akşamdan beri aklıma takıldı arkadaşların durumu..
mantıklı bir neden bulamıyorum ama..bu öntemin erken ya da olduğundan fazla çıkarmasına imkan yok.
bunu kesinlikle biliyorum.mutlaka altında başka bir neden vardır..
ben yukarıda yazmıştım kollarla ilgili tecrübemi..bu yöntemle yeniden başlayacağım ama sürekliliği sağlamam gerekiyor.bu yüzden yaz başı kötü bir zaman olur benim için..yaz sonunda başlamak daha mantıklı geliyor bana.böylece aksatmadan yapar ve yaza kadar hazır olurum..zaten azalmaları yeterli,bitmesine gerek yok..
ocakta aldıkların şubatta tek tük çıktığına göre bu durumun kol bölgesi olmasıyla ilgisi yok.
kişisel bir durum desem,hormonal vs desem,diğer bölgelerinde sorun olmamış.hakikaten ilginç bir durum..
drydry,sevimsiz,
kuyuya bir taş attınız,çıkartamıyorum :)
bende kollarımdakiler yaza kadar azalsın diye alıyorum alıyorum olmuyor olmuyor
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
diğer yerlerimde daha tık yok hiç bişey çıkmadı ama kollarımdakiler 2mm- 3mm arasında boyları değişiyor. seyrelmede olmuyor. 3 keredir uyguluyorum bu yöntemi. ilk denememde limon tuz dan kaynaklandı dedim 2. denememde kırıldılar dedim bu sefer bi şans daha vereceğim dedim kremlendim kırılmasın diye yine olmadı. geçen senelerde ağdayla aldırdığımda bu kadar çabuk çıkmazdı ondan şaşırıyorum ben. bide diğer bölgelerde bu yöntemin faydasını görürken kolumda ters tepmesi beni sinir ediyor. yaz geliyor keşke etkili olsaydı.
kollarımda ki tüylerin sıklığında bi değişme yok ama sanki azıcık incelmişler gibi bakalım ilerleyen günlerde uzayınca daha belli olur incelip incelmedikleri.
bi daha ki tarihde belki kollarımı ağdayla aldırmaya giderim ama benim kollarım hassas olduğundan mahvediyorlar kollarımı özellikle iç kısımlarını kan oturtuyorlar mos mor oluyor kollarım üst ince derisi soyuluyo kırmızı kırmızı izler oluyo falan ondan ağda dan korktuğumdan makinayla alıyorum. ağdayla aldırdığımda yazın başında 1 kere aldırırdım yaz sonuna kadar idare ederdi. gözümü karartıp morlukları göze alıp belki giderim bu sefer ağdaya. inşallah incelme azalma olur da gerek kalmaz ağdaya gitmeme.