9:30da giriştim 10 gibi bitti geçen ayın alternatif tarihinde almıştım şaşırtıcı bir şekilde incelmiş tüylerim üst kısım yok gibiydi sadece alt taraflar uzamış gibiydi onlarıda hemen aldım umarım 2.de hemen kurtulurum şimdiden teşekkürler
Aycangül çok teşekkürler bacaklarmda hiç tüy bile yoktu alınacak biliomsn şubattan beri doğru düzgün çıkamamşlarki koltkaltmda bi değişklk yoktu pek ama =S yaptım epilasyonumu kurtuldum hahahah. xD
aslında başta çokta inanmayarak denemeden bişey çıkmaz,nasıl olsa her ay yapıyoruz diyerek bu uygulamayı 3 aydır yapıyorum ama inancım bu ay çok arttı bugün resmen alacak tüy bulamadım:)ilk defa bu kadar gecikti hatta kaç gündür bi çıksaydıda alsaydım diyorum tuttum bu işi aycangül çoook teşekkürler...
merhaba aycangül merhaba kızlar
ben de bu forumu keşfedeli çok şükür bugün 3. kez tüylerimi aldım.hepsi de adetimin bitişine denk geldi bu da ayrı bir mutluluk
ocak ayında ilk tüy alma maceramda kollar, bacaklar ,koltuk altı ve genital bölgeyi almam tam 3 saat süürmüştü sir ağda ile
şubat ayında aynı bölgeler 2 saat sürdü.
ve ilk ay gündüz saatlerinde yaptım.
Bugün ise mecburen gece yaptım ve de sir yapmadım ortalık kokmasın diye ben de makinayla aldım
bugün kollarımda alacak tüy yoktu.bugün genital bölge bacaklar ve koltukaltını aldım makinayla 2 saat sürdü demekki sirle hepsi 1 -1.5 saatte çok rahat bitecekti.ayrıca aldığım bölgelerde gözle görülür derecede seyrek çıkıyorlar , çok mutluyum çok teşekkürler Allah razı olsun Aycangül Rabbim ne muradın varsa versin. kızlar sizlerin de tüylerinizden hayırlısıyla kurtulmanızı Rabbim nasip etsin inşallah , hep beraber tez zamanda tüysüz günlere kavuşmak dileğiyle inşallah ......
aycangül bak senin kıllar bitince bizi burada bırakıp gitme tamam mı
eeee :44: bakalım,kısmet :)
regl sonrasını yakalaman büyük şans hakikaten.darısı başımıza :)
gece ve hep ağdayla yapsan çok daha güzel sonuçlar alacağından hiç kuşkum yok :)
güzel duaların için çok çok çok teşekkürler..
bu güzel dualarınız bütün yorgunluğumu alıyor bu konudaki
aycangulcum sen sorumluluk hissetme,dur biraz rahat ol bi kaç saat kaldı sonra hisset sorumlulupunu:90:stres yapma bakimŞaka bi yana sonuçta sen yardım etmeye çalışıyosun bizde faydalanmaya,etkisi olmayan arkadaşlar (umarım olmaz da )hani olursa seni suçlamazlar sanırım.Sonuçta kimseye diretmiyosun illa alın diye canım,herkesin kendi kararı.Ben etkisini görsemde görmesemde bu kadar uğraştığın için hem çok teşekkür ediyorum hem de sana ağda partisi hediyesi olarak bu çiçekleri yolluyorum Umarım yetiştiririm şu an tek derdim bütün arkadaşlarım gibi o:18:Hıı birde pln397 arkadaşım turplu su ne için?Ben de yeni olduğumdan sayfaların tamamını okuyamadım,anladığım kadarıyla katıldım konuya:)
Herkes ne kadar mutlu maşallah.İnşallah sonuçları alınca da mutlu oluruz kızlar.Ben ilk denedim ama biliyorum çok etkisi olacak.Aycancım tekrar teşekkürler.İyi ki denk gelmişim buraya.Bu arada regl olmadın di mi sen?
canım turplu su saç bakımı ve uzaması için saç uzatma topiğinde bakabilirsin.Aycangül'ün saç uzatma topiğinde saç bakımlarıyla ilgili topiği de var. bugün saç bakımı yapmak da oldukça etkili.
yok canım olmadım çok şükür :)
dualarınız sayesinde
eeee :44: bakalım,kısmet :)
yok canım olmadım çok şükür :)
dualarınız sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?